2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

De Colo'yu PG'ye alıyorsak kötü bir transfer olur, 1 numara da her zaman eleştirilen bir oyuncu.

Fiziksel olarak yetersiz kaldığımız kısa rotasyonu için M.Jaric cuk diye oturur 1-2-3 kullanılabilir, Jaaber dışındaki yazdığın kısalarada katılıyorum. Pota altına Pekoviç, Ndong, Eze'den biri alınsa bize yeter.

Domercantı istemeyenler anlamıyorum Seçkin.O adamdaki fizik birçok 2 numarada yok.Şutu zaten belli seviyede.

5 numaraya Pekovic düşünülüyor sanırım.

Domercantı istemeyenler anlamıyorum Seçkin.O adamdaki fizik birçok 2 numarada yok.Şutu zaten belli seviyede.

Hedef büyükse Domercanttan daha iyisi alınmalı. Bana çok istikrarsız geiiyor Domercant. 1 maç iyi diğer maç vasat.

Domercant'i begenmiyorlarsa o zaman hiç EL izlemiyorlardır, Domercant kendine oynamayan,takımın her zman parcası olup gerektiğinde sorumluluk alan bence EL'nin TOP15 oyuncusundan biridir, Tucker, KEmp gibi oyuncular goze hos gelir (Malik Dixon, Fitch'te bir zmanlar boyleydı) ama Domercant takımının ısteklerını veren bır oyuncu Shumpert gibi on plana cıkmaya calısmayan ama sistemin one cıkardıgı üst düzey bir oyuncu, Oktay hoca için tam istediği isim.

Domercant 3'demi oynuyor 2'demi?

Hedef büyükse Domercanttan daha iyisi alınmalı. Bana çok istikrarsız geiiyor Domercant. 1 maç iyi diğer maç vasat.

Hedefi yüksek olan bir takımda iş yapar Domercant.İstikrarsız demişsin bu sezon kaç kere izledin Domercantı Bilgin kardeşim.:)

Bir anda büyümek imkansız. Her sezon üste koyarak gitmek lazım. Domercant yeterince iyidir bence.

Kac macını izledinde istikrardan bahsediyorsun ? Size gore istatistik kağıdında her mac 20 atıcak, 5 tane ucluk atıcak istikrar bu ! Shumpert'ın istatistiklerine bakan bir avrupalı bu oyuncu istikrarsız der ama saha içinde oyle degıldır, o ver eline mac alsın zamanları eskide kaldı, artık sistem takımı var, Şuan avrupada sistem olarak en cok benzediğimiz takım M.Siena savunma, hızlı hucum, asist uzerinden oyun bireysellik hemen hemen hiç yok ve sen şimdi git bi bak Domercant M.Sienada nasıl oynamıs.

Tutku - Ender

De Colo - Domercant - Göksenin

Keselj - Preston - Caner

Cevher - Furkan - (Preston)

Pekovic - Andric

Euroleague için 6.yabancı alınabilir aslında. :/

Domercant yıllarca Siena,Olympiakos,Efes gibi takımlarda oynamış bir oyuncu.Kime göre yetersiz neye göre yetersiz?

arkadaslar domercantı unutun onla ilgili tek bir çalısma bile olmamis bosuna o adamı tartısmayın...

Acaba kim bu yabancı çok merak ediyorum.

Tutku-Ender ikilisine güvenirsek sene içerisinde başımızı taşlara vururuz. Kötü oyuncular demiyorum, rotasyon da iş yaparlar ama oyun kurucu mevkiini bu 2 oyuncuya bırakmak çok riskli olur.

Fenerbahçe Jerrels transferini açıkladığına göre Jaaber olabilir.

Geri
Üst Alt