2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Yapılan yorumlar ne kadar haklı olursa olsun şu forumda T-Mac'i istemeyecek adam zor bulunur. Unutmayın ki ne NBA'de oynuyoruz, ne de Detroit falanız.

McGrady'nin ciddi sorunları var. Oyunuyla ilgili değil. Kafayla ilgili. Zaten hep vardı da özellikle sakatlıklarından sonra takımlarındaki rolü de küçülünce iyice çıldırdı. Bu sene Pistons'ta huzursuzluk ortamı yaratan bir numaralı adamdır belkide.

Pistons'de takim olarak protesto yaptilar bunun TM'le alakasi yok+ Pistons'deki takimdaki daha kucuk rolunude kabul etti.

Zaten bize geldimi sanki kucuk rol oynuyacak :90:

Tmac'in gelmesi büyük olay olur tabiki de ama bence büyük bir hayal.Çünkü koç Tmac gibi egoist birini transfer edebilecek en son kişilerden biri.Bizim bu seneki başarımızdaki temel takım olgusu ve savunmayla başlayan sistemimizdi.Bunu bozucak transferler yapılacağını düşünmüyorum ben.Çünkü bir senelik başarı ile tüm planın arkaplana atılmasına göz yumacak bir yapılanma değil bizimkisi.Sisteme uyan ve takım olgusuna zarar vermeyecek oyuncular alınacaktır bana kalırsa.

Nesterovic ayrıldı galba Olympiakos'tan.

Düşünülmesi gerek.

canereler Caner Eler

Angelopoulos Kardeşler, Olympiakos'un Basketbol kulübü başkanları görevi bırakıyorlar.Maddi anlamda zor günler bekliyor Olympiakos'u...

Şunlardan koparabileceğimiz bir adam yok mudur? Keselj'yi alsak ne güzel olur.

Keselj çok iyi olur. Bu yıl Euroleague'de berbattı hatırladığım kadarıyla ama yaşıda genç daha.

Bana kalırsa tabi

117px-Sofoklis_Schortsanitis2008.jpg

Bugün açıklama falan yok herhalde

altyapi, genc menc demisken fildisili coulibaly yine döktürmüs, 3 tanede brezilyaya sallamis, 3 macta 8 golü oldu:tiphat:

Açıklama gelmeyecek sanırım bugün. Tık yok.

Kimdi bugun biri açiklanacak diyen :2aloh1:

Geri
Üst Alt