2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Shipp 3 numara alınmazsa 3 numarada kullanılabilir Hakkı.Geçen yıl çok oynadı 3 numarada.Ama büyük ihtimal Shippi bir lig takımına kiralayacağız.

Haklisin ama takim biraz undersized olur ve Lakovic takimdaki skor yukunu çekermi bilmiyorum.

---------------

Bu arada Lakovic'in geçen seneki istatistiklerine bakiyorum, pekte iyi degil. Yani bu heyecan nedir anlamadim.

Lakoviç son sene falan kötü değil miydi çok heyecan yapılmış burada da anlamadım sorayım dedim.

Lakoviç son sene falan kötü değil miydi çok heyecan yapılmış burada da anlamadım sorayım dedim.

Kötü demeyelim de form tutamadı. Ricky Rubio olduğu için Barcelona'da fazla süre alamadı Lakovic.

Kiralansin yada 6. adam olarak kalsin bu sene shipp, sonraki sene zaten turk oyuncu statusunde oynama hakki kazaniyor.

Haklisin ama takim biraz undersized olur ve Lakovic takimdaki skor yukunu çekermi bilmiyorum.

---------------

Bu arada Lakovic'in geçen seneki istatistiklerine bakiyorum, pekte iyi degil. Yani bu heyecan nedir anlamadim.

2010 Dünya Şampiyonası'nda %50 ile 3lük atan birinden bahsediyoruz en yakın örnek o. Geçen yıl Barcelona'da ortalama 10 dk süre aldı. Bize gelirse 20-25 dk süre alarak ortalama 15 sayı atacaktır.

Abi o çabanın o gözyaşının karşılığı kiralama olursa o oyuncu geri döndüğünde aynı katkıyı veremez. Oktay hocada bunun bilincidedir.

Kiralanacak dedikodularını kim cıkardıysa yalandır.

Haklisin reyis. Takimdaki en az takdir edilen oyuncu Shipp. Adam'in finaldeki gamewinneri ne kadar onemliydi anlatamam, yuregiyle oynayan biri. Ve takimdaki en ribauntçu adam ve bunun yaninda savunmanin bel kemigi.

Shipp giderse bu takimin basketball bransindanda sogutacaklar adam'i.

2010 Dünya Şampiyonası'nda %50 ile 3lük atan birinden bahsediyoruz en yakın örnek o. Geçen yıl Barcelona'da ortalama 10 dk süre aldı. Bize gelirse 20-25 dk süre alarak ortalama 15 sayı atacaktır.

Skor yukunu çeker diyorsun yani? + bize gelirse 27-28 dkk süre alir en az

Haklisin reyis. Takimdaki en az takdir edilen oyuncu Shipp. Adam'in finaldeki gamewinneri ne kadar onemliydi anlatamam, yuregiyle oynayan biri. Ve takimdaki en ribauntçu adam ve bunun yaninda savunmanin bel kemigi.

Shipp giderse bu takimin basketball bransindanda sogutacaklar adam'i.

Korkmayın Shipp giderse kiralık gider ve bir sene sonra Türk olmuş şekilde dönecektir.

Hem Karşıyaka veya Tofaş gibi bir takıma gitse daha çok sorumluluk alıp şutunu dahada geliştirip gelse güzel olmaz mı?

yabancı basında pekovicin nba kalmak istedigini yazmislar.Ayrıca lakovic ile bizim heran anlasma olabilecegi yazmis basketbalnews twitter hesabindan fransa bir forum sitesi kendileri...

Lakovic + Keselj + Pekovic gelse mükemmel bir takım olacağız.

bundan sonra hiçbir yabancıı basketbolcuyu i love you hariç twitterdan mesaj yazmicam :)

gordona ingilizce yazı yazdım profilinde greece in the ball yaziyordu onu degistirmesini yazdım.Ama ingilizce yazdıgım sozde 2 anlam tasinabilirlik varmıs adam galiba profilini degistir diye anladı lol yazdı :)

turkçe ögretmek şart oldu adamlara :)

bundan sonra hiçbir yabancıı basketbolcuyu i love you hariç twitterdan mesaj yazmicam :)

gordona ingilizce yazı yazdım profilinde greece in the ball yaziyordu onu degistirmesini yazdım.Ama ingilizce yazdıgım sozde 2 anlam tasinabilirlik varmıs adam galiba profilini degistir diye anladı lol yazdı :)

turkçe ögretmek şart oldu adamlara :)

Haci ayiptir sormasida baska bir erkege niye 'I love you' yazarsinki :o:o:o:o

Kaan Kural

"G.Saray şu ana kadar iyi bir transfer politikası güttü. Geçen seneki reçeteye aynen devam edip her pozisyonda bir derece daha üst düzey oyuncu alıyorlar. Elbette bunların yapıya uyum sağlaması lazım. Eğer Lakoviç olursa aldıkları en kaliteli ama ilk yanlış oyuncu olur."

Twitter

kaankural Kaan Kural

Lakoviç iyi de bu eldeki formülden vazgeçildiği başka yola girildiği anlamına gelir. Takım çok kısalır, savunma inanılmaz düşer.

kaankural Kaan Kural

Lakoviç iyi de bu eldeki formülden vazgeçildiği başka yola girildiği anlamına gelir. Takım çok kısalır, savunma inanılmaz düşer.

sanki geçen sene çok uzunduk ta.oktay haca lakoya bile savunma yaptırır.

Geri
Üst Alt