2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Kaan Kural

"G.Saray şu ana kadar iyi bir transfer politikası güttü. Geçen seneki reçeteye aynen devam edip her pozisyonda bir derece daha üst düzey oyuncu alıyorlar. Elbette bunların yapıya uyum sağlaması lazım. Eğer Lakoviç olursa aldıkları en kaliteli ama ilk yanlış oyuncu olur."

Twitter

Kaan Kural fena yorumcu değil ayrıca Galatasaraylı.

Lakoviç bi ara Türkiye liginde oynamıştı diye hatırlıyorum. Sanırım Ya eziklerde ya da efesteydi.

Lakoviç solak basketbolcu. Ritmini yakaladımı üçlükleri sıralıyor. Ama Kaan Kuralın savunma konusunda yaptığı eleştiriyi de dikkate almak gerekir.

lakovic kaliteli oyuncu ama iş yapmaz nedemek kaan kural. kaliteliyse her türlü iş yapar. bir adam söyle baride dediginin bir anlamı olsun.

gerci beni yaşı düşündürüyor. bu adamın 33 yaşında oldugunu hic bilmiyordum.

^^^^

Lakovic 33 yasindami? :2aloh1:

Birde Tmac'a laf atiyordunuz:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Lakovic Avrupa basketbolunun en önemli 5 marka oyuncusndan biri.İnanılmaz bir transfer olur. Euroleague tarihinde asist,isabetli 3 lük,isabetli serbest atış,top çalmada top10da.Hepsinde ilk 10 girmiş 1 euroleague maçında 38 sayı atmış bir adamdan bahsediyoruz

Fener'in Gist'i dopingli çıkmış. Ha ha ha ha... :D

Biraz arastirmadan sonra Lakovic'in herkesin abarttigi kadar iyi bir transfer olmayacagi kanaatine vardim.

Yasindan dolayi artik penetresi yok olan ve sadece 3luk atabilen biri. Savunmasi vasatin alti. Ve yasi 33.

Bu kadar milletin cosmasini anlamiyorum

Kerem Gönlüm ve iyi bir uzun daha alınmalı.

Biraz arastirmadan sonra Lakovic'in herkesin abarttigi kadar iyi bir transfer olmayacagi kanaatine vardim.

Yasindan dolayi artik penetresi yok olan ve sadece 3luk atabilen biri. Savunmasi vasatin alti. Ve yasi 33.

Bu kadar milletin cosmasini anlamiyorum

Öyle deme, Lakovic´in kalitesi Galatasaray´in boyut atlamasi icin yeterlidir. Yasi genc sayilir daha basketbol icin :) 40 yasina kadar oynuyor millet :) Haluk Yildirim 39 yasinda mesela. Bize grcek anlamda güvenebilecegimiz skorer biri lazim. Lakovic de bu anlamda Avrupa´nin en kaliteli basketbolcularin basinda geliyor. Tecrübesiyle, yetenegiyle, skorer kimligiyle bize cok katki verecegini düsünüyorum. Bu transferin elestirilecek bi yani oldugunu sanmiyorum. Büyüme hedefine uyan bir transfer bence.

Yalniz su konuyu tartisabiliriz. 3 numara icin boyu biraz daha uzun olan birini transfer edebilirdik diyebiliriz. Buna katilabilirim.

Öyle deme, Lakovic´in kalitesi Galatasaray´in boyut atlamasi icin yeterlidir. Yasi genc sayilir daha basketbol icin :) 40 yasina kadar oynuyor millet :) Haluk Yildirim 39 yasinda mesela. Bize grcek anlamda güvenebilecegimiz skorer biri lazim. Lakovic de bu anlamda Avrupa´nin en kaliteli basketbolcularin basinda geliyor. Tecrübesiyle, yetenegiyle, skorer kimligiyle bize cok katki verecegini düsünüyorum. Bu transferin elestirilecek bi yani oldugunu sanmiyorum. Büyüme hedefine uyan bir transfer bence.

Yalniz su konuyu tartisabiliriz. 3 numara icin boyu biraz daha uzun olan birini transfer edebilirdik diyebiliriz. Buna katilabilirim.

Zaten Lakovic 3 numara degilki (eger onu demek istediysen)

Haluk 39'una kadar oynuyorda eski Haluk'un 1/10'u degil ve Haluk maç basi 5-10 dkk sure aliyor. Eger Lakovic gelirse 28 dkk süre alir en azindan ve takim'in hucumdaki 1 numarali opsiyonu olur. Yani karsilastirmayi dogru bulmuyorum.

Muthis bir sütör olur orasi ayri ama savunmasi berbat ve penetresi olmayan bir oyuncu.

Lakovic simdi tipki Gurovic'in bize geldigi gun gibi artik elit bir oyuncu degil. Tmm eskiden çok iyidi ama yine millet çok hype'liyor. Gurovic'te hatirladigim kadariyla vasat'in altinda bir sezon geçirmisti bize gelmeden.

Bundan bir yas kucuk ve çok daha buyuk bir oyuncu T Mac'e bok atiliyodu bizimle alakali haberler çiktiginda.

Ama NBA'li olmadigi için birden 'çok iyi transfer, çok tecrubeli' deniliyor. Bu adam NBA'den gelseydi hiç kimse istemezdi bu adam'i, bundan 100/100 eminim.

Olur ya da olmaz bir yana ama Lakovic'i Pana-Barca serisinde izlediğimde fena dökülmüştü. Zaten dakikaları da epey azalmıştı son sezonda. Stil olarak daha çok skor yönlü oynuyor zaten sağa vurup kaldırıp attığı üçlükleri bilmeyen yoktur. :D Ayrıca sadece sağa değil sola vurduğunda da o top pota altından oyuna girer genelde. :D Oyun görüşü Teo, Papaloukas gibi öldürücü düzeyde değil ama bizim sistemde özellikle Andric'le oynanan ikili oyunları kusursuza yakın oynayabilir.

Ama şu var ki en iyi döneminde bile fizik dezavantajı nedeniyle savunma problemi yaşayan bir oyuncu kariyerinin son bölümünde savunma ağırlıklı bir takıma bu yönde ne kadar katkı verir bilmiyorum.

Pick & Roll'un kitabini yazmis bir adamdir Lakovic beyler.

Kaan Kural fena yorumcu değil ayrıca Galatasaraylı.

Lakoviç bi ara Türkiye liginde oynamıştı diye hatırlıyorum. Sanırım Ya eziklerde ya da efesteydi.

Lakoviç solak basketbolcu. Ritmini yakaladımı üçlükleri sıralıyor. Ama Kaan Kuralın savunma konusunda yaptığı eleştiriyi de dikkate almak gerekir.

kaan kural fenerlidir.lakoviç oynamadı TÜRKİYEDE

kaan kural fenerlidir.lakoviç oynamadı TÜRKİYEDE

bu konuyu kendisiyle konuşmuş biri olarak birinci ağızdan kesinlikle eminim ki kendisi gs lidir. o yüzden çıkıntılık yapma , sallama .

GalatasaraySK Galatasaray Official

Basketbolda dev transfer az sonra Galatasaray.org 'da!

Geri
Üst Alt