2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Basketbolda dev transfer az sonra Galatasaray.org 'da!

Jaka Lakovič

Jaka Lakovič Galatasaray’da

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Regal FC Barcelona forması giyen Sloven guard Jaka Lakovič ile 2 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Kariyerinin son 10 sezonunda Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden takımlarda yer alan 1.86 metre boyundaki sporcu, daha önce Slovenya’da Geoplin Slovan ile KRKA Novo Mesto, Yunanistan’da ise Panathinaikos için oynamıştı. Basketbol hayatı kupalarla dolu olan 32 yaşındaki Lakovič, bir numaralı pozisyonda görev yapıyor.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Jaka Lakovič hakkındaki bilgi yazısı için tıklayınız...

Jaka Lakovič Galatasaray’da

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Regal FC Barcelona forması giyen Sloven guard Jaka Lakovič ile 2 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Kariyerinin son 10 sezonunda Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden takımlarda yer alan 1.86 metre boyundaki sporcu, daha önce Slovenya’da Geoplin Slovan ile KRKA Novo Mesto, Yunanistan’da ise Panathinaikos için oynamıştı. Basketbol hayatı kupalarla dolu olan 32 yaşındaki Lakovič, bir numaralı pozisyonda görev yapıyor.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Hoba...

Lakovic reis geldiğine göre yeni bir kadro çizebiliriz.:D

PG:Tutku-Ender-Göksenin

SG:Gordon-Lakovic-Caner

SF:Shipp-Shumpert-Caner

PF:Furkan-Cevher-Shumpert

C:Ndong-Andric

Skorer bir 3 numara ve 5 numara almalıyız bence bu transferlerin yanında.

shipp 6.yabancı olursa evren büyük ihtimal gidecektir göksenin zamanı artık

Uzman değilim ama basketbol maçların denk gelirse kaçırmıyorum. Bu sene Barcelona maçlarını da çok izledim. İzlediğim kadarıyla Lakoviç genelde benchte oturuyordu... Zaman zaman oyuna girip takımı ateşleme görevini yerine getiriyordu.

Lakoviç üst düzey maçlarda 25 dakikanın üzerinde süre alamaz diye tahmin ediyorum. Savunma yönünden güçlü olan Gordon transferi de bence Lakoviçi rahatlatma düşüncesiyle yapıldı. Lakoviçin savunma zaafiyetini Gordon ile kapatcaz. Ayrıca Lakoviç, Ender ve Tutku üçlüsü bol alternatifli bir guard seçeneği oluşturdu. Tutku ve Lakoviç 10-15 er dakika bile oynasa Enderin 30 dakika oynama kapasitesi var.

Takımın bence 2 tane eksik yönü kaldı. Bir yabancı pover forvet. Diğeri de sağlam bir pivot. Ama bu pozisyonlara yapılacak transferler biraz sert oyuncu olmalı. Takımı havaya sokacak, gerektiğinde smaç şov yapacak isimler olmalı... Gordon dışındaki kadro genel anlamda agresif olmayan basketbolculardan oluşuyor. Biraz agresiflik şart. Mesela Pover forvet için Ersan İlyasova olağanüstü olur....

3 numara için Carl English ismi geçiyor.

3 numara mı o adam ? :SS:
Bende Guard biliyorum. Sercan'a güveniyorum. 3 numara oynayabiliyorsa iyi transfer olur.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

GS nin bundan sonraki transferleri 3 ve 5 olacak bir aksilik olmazsa özellikle uzuna ayrılan para yüksek.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Shipp kalırsa 6 yabancı olacak yani Shipp kalsada gitsede 3 ve 5 alınacak.

Tam sayılmaz. İşin garip tarafı da o. Hatta guard bile diyebiliriz bu adama :o

Keselj diyorlar Olympo çöküşte, batışta diyorlar, Mahmudi'nin oynatmak istediği sisteme uygun mu sence Sercan o kimi isterdin sen?

Bende Guard biliyorum. Sercan'a güveniyorum. 3 numara oynayabiliyorsa iyi transfer olur.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

GS nin bundan sonraki transferleri 3 ve 5 olacak bir aksilik olmazsa özellikle uzuna ayrılan para yüksek.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Shipp kalırsa 6 yabancı olacak yani Shipp kalsada gitsede 3 ve 5 alınacak.

Boyu 1.96 3 numara da oynar çok iyi de şutördür ama son yıllarda 1-2 olarak oynuyor ondan ilginç bir isim.

Keselj diyorlar Olympo çöküşte, batışta diyorlar, Mahmudi'nin oynatmak istediği sisteme uygun mu sence Sercan o kimi isterdin sen?

Keşke Keselj'i alsak. Bize çok daha uygun bir isim. Hem yaşı da genç hem de Avrupa'lı.

Carl English net 3 numara değildir.Kendisi SG yani 2 numaradır.3 oynayabilir ama koskoca sezonda oynayamaz.Bize Tepic gibi ve Keselj gibi adamlar lazım beyler.

English az çok tanıyorum. Bizimle karşılaşmıştı.

Geri
Üst Alt