2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

NBA-Avrupa arasında fark var. Göreceğiz :) Her ne kadar son zamanlarda iyi olmasa da bence gayet kaliteli bir transfer, Oktay Mahmuti'ye güveniyoruz :)

Kendimi Pekovic'e hazırlamışken, Songaila isminin öne çıkması hayal kırıklığı yarattı bende. Umarım başarılı olur.

Marc J. Spears

Sixers FA Darius Songalia signs $1.5 mill, 1yr deal with Turkey Galatasaray, agent Mark Bartelstien said. Wouldve stayed in NBA w/o lockout.

Transfer kesinleşti sanırım menajeriymiş eleman..

Hayırlı olsun, tecrübeli ve iyi bir isim.

Taraftarın sevgilisi olabilecek bir oyuncu.

Songalia orta mesafesi iyi olan, faul atışları bir uzuna göre çok çok iyi olan bir oyuncu.Fakat son 3 yıldır hiç düzgün oynayamamış biri.En iyi NBA performansları Sacramento'da göstermiş biri.Ribaundlarda ise maç başına 6-7 ortalamayı rahat yakalayabilecek kapasitede.Yaşı ve son zamanlardaki süreleri soru işareti.Kumaşı ve oyun zekası tartışılmaz.Hayırlısı olsun

Ben sevinemedim bu transfere. Geçen sezon sakatlığından dolayı 10 maç oynamış artı tam bir 5 numara da değil 4 numara Songaila. Daha kalitelisini Pekovic'i beklerken iyi olmadı.

euroleague direkt katılma hakkı alsak biz pekovici pekovic de bizi düşünebilrdii ama şu şartlarda pekovic gibi bir oyuncunun transferi imkansız..tabi riske girerim grev in ne zaman biteceğini düşünmem dersek farklı..bir çok oyuncu fiba izniyle büyük paralara alınabilr

Songalia avrupayı domine edecek tarzda bir uzundur.33 yaşında olabilir ama NBAde fena işler yapmamış bir isimdir.Bizde iş yapacağını düşünüyorum.Çoğunlukla 5 oynar diyorum.Bundan sonra 3 numara transferi olur bence.Shippi hedefleri olan bir TBL takımına kiralayıp seneye dahada gelişmiş bir halde gelmesinide sağlayabiliriz yada takımda tutabiliriz.

Bana sorarsanız cok kötü transfer heleki avrupada bourosis nesterovic dor fischer gibi ligi domine edicek oyuncular hala bostayken bizim gidip son macını subat oynayan bir oyuncu almamiz heleki 1.5 milyon dolar ne demek gecen yıl en pahali adam 600 bin euro ile ermaldı....

Bana sorarsanız cok kötü transfer heleki avrupada bourosis nesterovic dor fischer gibi ligi domine edicek oyuncular hala bostayken bizim gidip son macını subat oynayan bir oyuncu almamiz heleki 1.5 milyon dolar ne demek gecen yıl en pahali adam 600 bin euro ile ermaldı....

Yalnız senin yazdığın Nesterovic NBAde rezil olmuştu.Songalia fena işler yapmadı NBAde.İyi transfer ama bizim saf 5 numara almamız gerekiyordu.Demek oluyorki Furkan 5 oynayacak.Hayırlı olsun.Ama henüz açıklanmamış olmasıda avantaj gibi şu an belki vazgeçilir.Yalnız Oktay Hocanın açıklamalarından anladığım kadarıyla transferi kapatmış olabiliriz belki.

Yalnız senin yazdığın Nesterovic NBAde rezil olmuştu.Songalia fena işler yapmadı NBAde.İyi transfer ama bizim saf 5 numara almamız gerekiyordu.Demek oluyorki Furkan 5 oynayacak.Hayırlı olsun.Ama henüz açıklanmamış olmasıda avantaj gibi şu an belki vazgeçilir.Yalnız Oktay Hocanın açıklamalarından anladığım kadarıyla transferi kapatmış olabiliriz belki.

Nesterovic nba'de iyi olmayabilir ama hem milli takımda hemde geçen yıl olymde fena sayılmıcak performans sergiledi.Songalia uzerinde büyük bir soru işareti var....

Nesterovic nba'de iyi olmayabilir ama hem milli takımda hemde geçen yıl olymde fena sayılmıcak performans sergiledi.Songalia uzerinde büyük bir soru işareti var....

Songalia bildiğimiz performansını sergilerse çok iyi iş yapar oradaki eksikliğimizi giderebilir.Ben 5 numarada ve özellikle Euroleague gruplarına kalırsak gruplarda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Songaila önemli bir katkı. Orta mesafe şutu çok iyi.Basketbolu biliyor.Sert bi oyuncu değil ama mücadeleden de kaçmaz.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

FB de NBA'den iyi bir uzunu bitirmek üzere hafta içi açıklanır! Gist gitti dediğimi unutmayın şimdi de iyi 4 geliyor diyorum :)

Songaila-Furkan birbirini çok iyi tamamlayan oyuncular. Bu ikiliyi bir arada en az 20 dakika izleyeceğiz parkede anlaşılan. Andric'in göstereceği performans önemli olacak.

Songaila-Furkan çok etkili bir ikili olabilir.Özelliklerini düşünüce birbirlerinin zıttı iki oyuncu pota altı için büyük şans olur.Umarım beklenildiği gibi ikiside verimli olurlar.Bu transferle takımın yeni düzenide az çok belli oldu.Hücum yönü çok daha ileri olan ama geçen seneki da muazzamn bir savunma kurgusu olmayacak bir takım.Yinede doğru oranda olursa böyle çok daha başarılı olabiliriz.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

FB de NBA'den iyi bir uzunu bitirmek üzere hafta içi açıklanır! Gist gitti dediğimi unutmayın şimdi de iyi 4 geliyor diyorum :)

Lokavttan etkilenmeyecek yani Lokavt bitse bile geri dönmeyecek oldukça iyi bir dört numara imiş.

Umarım Ersan değildir. Kahrolurum yoksa. Ligi de unutalım zaten o zaman.

Geri
Üst Alt