2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Bu kadro biz bırakın Euroligi TBL de bile final göremeyiz.

Yarı finalde Ya Efes'e ya da Fener'e eleniriz.

Bu kadro biz bırakın Euroligi TBL de bile final göremeyiz.

Yarı finalde Ya Efes'e ya da Fener'e eleniriz.

Ben iyi bir 3 numara transferinin bizi 1 seviye yukarı çıkaracağını düşünüyorum.Alsak Hawkinsi baksak hayatımıza adamın eşleşemiyeceği oyuncu yok.Adamda şut var,savunma var,atletizm var daha ne olsun tam bir all around.Ama Oktay Hocanın ben bu saaten sonra transfer yaptıracağını sanmıyorum.

Transfer bitmiş beyler Ntvsporda öyle diyolar :(

15 kişye çıktı kadro bu saatten sonra transfer olmaz bir ters bir durum olmazsa

PG:Tutku-Ender-Göksenin

SG:Gordon-Lakovic-Evren

SF:Shipp-Shumpert-Caner-Haluk

PF:Cevher-Songalia

C:Andric-Furkan-Sertac

Böyle bir kadromuz var.Bizim Songalia değil ama saf 5 numara transferine ihtyacımız var dı ama neyse.Yine bir 3 numara almamız gerekiyordu neyse.Fena bir kadro değil.TBLde rahatlıkla yarı final oynuyacağımızı düşünüyorum ama final zor gibi.

Euroleague ön elemelerinde ise fikrim yok.Eurocupta ise çeyrek finale rahatlıkla kalabileceğimizi düşünüyorum.Bundan sonra artık takımımıza destek olucağız kadro olarak geçen yıldan 1 level yukarı çıktık.Geçen yılki savunmamızı yapabilirsek geçen yıldan daha başarılı olabiliriz.

Transfer bitti hatta takımdan adam bile gidebilir...

ersan ilyasova ................................

Efes'in hedefinde Sasha Vujacic varmış.

Alırlarsa bizim işimize gelirmiş.

efes barac-batista-savanoviç-kerem gönlüm-ermal rotasyonu ile avrupanın en iyi uzun rotasyonlarından birini kurdu ligde açık ara zaten. bir oyun kurucu bir şütör(sasha vujacic ismi geçiyor) efes eurolig de final four favorisi olur ligi de domine eder.

Anadolu Efes'in uzun rotasyonu çok dengeli ve keskin oldu.Eğer doğru oyun kurucuyu bulurlarsa bu uzunları çok daha etkili kullanırlar ve F4 ihtimali çok daha artar.

1 haftadır kafa yoruyorum bize mutlaka kalıplı sert bir 5 numara lazım. 6.yabancıyı almalıyız Euroleague'de elemeleri geçmek için.

B_512ea***2a3e4c7bf5e270d71f4d2dbf.jpg

Bize 5 lazımken gittik Songaliayı aldık.Songalia bana göre yanlış transfer.Bize 5 ve 3 numara gerekti.Hawkins ve Ndong çok maliyetli olmaz ikiside.İkiside savunma yapan oyuncular zaten.Ndong 600-700 bin dolara oynar yine Hawkinsde o civarlara getirebileceğin bir oyuncu.

O degilde bizim kadrosu dolu olan Efesten Raduljica almak lazım gecen sezon albada iyi performans gosterdi 15 sayi civari ile oynadi tam bizlik 5 numara icin efeste 5 yıllık sozlesmesi var bize kiralik veya satın alabilirz...

ufuk sarıca hakkını verirse kadronun, efes bu sene ligi rahat domine eder.ve bu sene işimiz çok daha zor olcak.bu kadroyla ligde final ve avrupada euroleague biraz zor gözüküyor dürüst olmak gerekirse.

Gerçekten başarılı bir transfer dönemini geride bıraktık. Euroleague ön elemesinde Rytas'a karşı önemli avantajlarmızı var. Galatasaray Basketbol Erkek Takımı'nın transferleri ve 2011/2012 sezonu hakkındaki yazı için:Basketbol Dünyası: Doğru Hamleler

Simas Jasaitis Türk Telekom ile imzalamış.Türk Telekom bizim eski transferleri topluyor :D

Geri
Üst Alt