2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Efes Pilsen kağıt üzerinde çok iyi isimler alıyor ama sanki biraz "arap yağı bol bulunca bir taraflarına sürermiş" olayı oluyor. Kadrolarının uyum sürecini aşacağından, Ufuk Sarıca'nın bu yükü kaldırabileceğinden emin değilim. Bence rakibimiz Fenerbahçe. :) Onlar da ne uzadı ne kısaldı bu transfer döneminde.

Efes'in uyum sorunu felan yaşayacağını düşünmüyorum.Zaten Huertas'ı da alırlarsa Caja'dan 3 oyuncu gelmiş olacak.Savanovic zaten belirli katkı veren bir oyuncu.Üstüne Kinsey zaten ligi ve takımı tanıyor.Bu açıdan bakıldığında sanki takım kimyasının oluşması çok zaman almayacak gibi duruyor.Ayrıca kadroda ki oyuncuların da böylesi bir hedef için birleşecek tecrübeye sahip olduklarını düşünüyorum ama bu konuda Vujacic'in rolüne ne kadar oturacağı tek şüphe.Ayrıca göz ardı edilmeyecek bir şekilde sistem dahilinde takımı oluşturdular.Her pozisyonda dengeli bir rotasyonları var.Bu sezon çok keyifli olacak sanki.

Kinsey Fener kadrosunda çok sırıtyordu Efes için çok yanlış bir transfer

Telekom, Banvit bizden çok aşağıda takımlar. Nedim Yücel'i, Cemal Nalga'yı falan biz alsak düz giderdik ama başkaları alınca kıymetli oluyor.

Bizim takım geçen sene de Fenerbahçe'den daha kötüydü, bu sene de kötü ama farkı azalttık.

Efes Pilsen'e göre daha oturmuş kadromuz, 10 seviye daha iyi koçumuz, kıyaslanamayacak taraftarımız var. Ben çok umutluyum bu sezondan.

Telekom, Banvit bizden çok aşağıda takımlar. Nedim Yücel'i, Cemal Nalga'yı falan biz alsak düz giderdik ama başkaları alınca kıymetli oluyor.

Bizim takım geçen sene de Fenerbahçe'den daha kötüydü, bu sene de kötü ama farkı azalttık.

Efes Pilsen'e göre daha oturmuş kadromuz, 10 seviye daha iyi koçumuz, kıyaslanamayacak taraftarımız var. Ben çok umutluyum bu sezondan.

Katılmıyorum Tugay reis.Jasaitisin Shippten,Washingtonun Gordondan,Kambalanın Andricten daha iyi oyuncular olduğu su götürmez bir gerçek. Nedim Yücel karşılaştırılacaksa Cevherle karşılaştırılır ki bence aynı seviyedeler.Telekomun bizden hiç aşağı kalır yanı yok şu an

Kambala Andric'ten iyi olamaz bir kere. Aliağa bizim komşu ilçe geldiğinden bu yana izledim sadece vasat takımlara karşı verimli iş yaptı. Ligin 2.yarısında yaptığımız maçta da rezil etmiştik kendisini. Jasa-Shipp, D-Wash-Gordon, konularında katılıyorum ama bu isimler geride olsa da karşılık verebilecek isimler. Peki Lakovic'i, Tutku'yu, Mert Shumpert'ı, Darius'u, Furkan'ı kimle karşılaştıracağız? Sakatlanmadan önceki Furkan tek başına dağıtır o Telekom pota altını. Lakovic-Songaila-Furkan üçlüsünün form durumu yerimizi belirler.

Katılmıyorum Tugay reis.Jasaitisin Shippten,Washingtonun Gordondan,Kambalanın Andricten daha iyi oyuncular olduğu su götürmez bir gerçek. Nedim Yücel karşılaştırılacaksa Cevherle karşılaştırılır ki bence aynı seviyedeler.Telekomun bizden hiç aşağı kalır yanı yok şu an

Üstad yanlış anlamada talihsiz bir yorum olmus. Shipp ve Jasaitis için mevkiileri aynı olmasada haklı olduğunu söyleyebilirim ama Kambala'yı Andric'den daha iyi oyuncu olarak telafuz ettin ya orada olayı bitirdin. Ayrıca Washington'ı Lakovic ile değilde Gordon'la kıyaslaman buraya sırf vurmak için yazdığının bir göstergesi. Tabii yinede her görüşe saygımız var.

Üstad yanlış anlamada talihsiz bir yorum olmus. Shipp ve Jasaitis için mevkiileri aynı olmasada haklı olduğunu söyleyebilirim ama Kambala'yı Andric'den daha iyi oyuncu olarak telafuz ettin ya orada olayı bitirdin. Ayrıca Washington'ı Lakovic ile değilde Gordon'la kıyaslaman buraya sırf vurmak için yazdığının bir göstergesi. Tabii yinede her görüşe saygımız var.

1)Washington geçen yıl bizde 2 oynadı Gordonda 2 numara.

2)Kambala her halükarda Andricten iyi oyuncudur.1 euroleague maçında en çok sayı rekoru hala Kambalada.Yaşlı hali bile Andricin çok üstünde bir oyuncu.Tbl istatistikleride beni destekler nitelikte zaten.Tabii küçük takımda yapılan istatistikler yanıltıcıdır ama Kambalanın Efes ve Ülker istatistikleri her şeyi gösteriyor.3-4 yıl önceye kadar Avrupanın en iyi 5-6 uzunundan biriydi zaten

Daha önce de söyledim. Bizim bu sezon görüp göreceğimiz yarı finaldir. Daha ötesi ancak hayalperestlerin rüyasını süsler.

Simas JASAITIS i Telekom alabiliyor da biz alamıyoruz, ya da almayı aklımızdan geçirmiyoruz. Süperiz gerçekten.

Basketbol'da Efes'i, Voleybolda Eczacıbaşı ve Arkas'ı desteklemeye devam seneye. :mad:

simas için şunu söyleyebiliriz...........o eski halinden eser yok şimdi..........

Daha önce de söyledim. Bizim bu sezon görüp göreceğimiz yarı finaldir. Daha ötesi ancak hayalperestlerin rüyasını süsler.

Simas JASAITIS i Telekom alabiliyor da biz alamıyoruz, ya da almayı aklımızdan geçirmiyoruz. Süperiz gerçekten.

Basketbol'da Efes'i, Voleybolda Eczacıbaşı ve Arkas'ı desteklemeye devam seneye. :mad:

iyi yabancılar aldıgımızı düşünmüyorum basketbolda lakovicde yaşında sorun var ama yinede iş yapar herhalde

efes bu sene çok iyi kadro kurdu yabancı yerli olsun

Ben açıkçası kadromuzu pek güçlendirdiğimizi söyleyemem.Ama Oktay hoca güvencemiz var.

Kambala mı andric'ten iyi oyuncu zashadsadshadshdashadshads.Millet bilmeden boş yorumlar yapıyor.Kambala en son 5 sene önce basketbol oynuyordu iyi anlamda.

Kadromuzu nasıl güçlendirmediğimizi anlayamıyorum.Geçen sezonki oyucu kalitesininn daha üstündeyiz.Aslında ben bu final işinin vizyon için çok zararlı olabileceğini düşünüyordum acele başarıya ulaşmak için.Ayrıca Telekom'u bilmiyormuş gibi yorumlar yapılıyor.İyi kadro kurup sezonu bambaşka bir takımla tamamlıyorlar.

Ah ulan jasaitis ah ah.

türkiye 71-almanya 49----çeyrek finaldeyiz---furkan 17 sayı 25 ribaund (almanya toplam 24 ribaund)++++göksenin 15 sayı 12 ribaund++++sertaç 7 sayı-5 ribaund

25 ribaunt ohaaa :tiphat:

Ribauntlarda bize çok faydalı olacak Furkan ve Milli takıma tebrikler

Geri
Üst Alt