2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Furkanın potansiyeli Ömer Aşıktan,Semih Erdenden falan çok daha iyi.Enes Kanterle beraber pota altında inanılmaz işler yapacaklar uzun yıllar.Böyle bir ribaunt becerisi yok

PG:Tutku-Ender

SG:Lakovic-Gordon-Göksenin

SF:Shipp-Shumpert-Caner

PF:Songalia-Cevher

C:Andric-Furkan

Fena bir kadro değil sıkıntı yaşarsak 5te yaşarız.Ribaunt yönünden Furkan,Songalia(fena ribauntçu değildir),Cevher geçen sene 5 ribaunt ortalaması ile oynamış.Sadece 5 te sıkıntı yaşarız biraz TBLde o kadar sıkıntı olmaz ama Euroleague kalırsak şayet orada sıkıntı olabilir.Benim önerim ilerde Euroleague için 32-33 yaşında tecrübeli bir pivot alınabilir şeklinde.

Arkadaşlarıma önerim çok umutsuz olmayın.NBAden gelen her avrupalı isim Euroleaguede iş yapmıştır diyorum.;)

yabancılarım istenilen gibi degil efes bjk iyi yabancılar aldı bugun hatta kobe nin geldigi yazıyor oda dogruysa bizim aldigimiz yabancılar lakovic haricinde iyi degil sıradan

Hocaya ve Hakan Üstünberk'e teşekkür ederim.Biraz Ender biraz da Cevher hariç ki onlarda oyunculuklarıyla alakalı değil bütün transferlerin doğru olduğunu düşünüyorum.Yine hocanın Göksenin konusunda hata yapmayacağına inanıyorum.Göksenin Galatasaray'ın geleceğidir umarım hakettiği süreleri alır.

Yeni sezon planlamasında anons,salona ulaşım konusu,salon etrafındaki GS Store sayısı,kombine ve bir de iç saha maçlarına parçalı formayla çıkılması gibi işlerinde yapılması mutlu eder.

yabancılarım istenilen gibi degil efes bjk iyi yabancılar aldı bugun hatta kobe nin geldigi yazıyor oda dogruysa bizim aldigimiz yabancılar lakovic haricinde iyi degil sıradan

Seçkin NBAden gelen ve orada rol oyuncusu olmuş avrupalılar genelde Euroleague hep domine etmişlerdir.

(Nesterovic,Spanoulis gibi)Songalia bizim bildiğimiz gibi oynasın onu durdurmak kolay olmaz.

Shipp'in yerine şöyle sağlam, fark yaratacak 1.5-2 M dolarlık bir oyuncu alsak coaching+takım olma faktörüyle beraber şampiyonluğun en önemli adayı oluruz bence. Sanki bu kadro geçen sene gibi iyi mücadele edip, kırılma maçlarında teslim olacak gibi..

Furkan'ın sakatlıktan önceki performansına ulaşması çok önemli. O zamanlar Oğuz'dan da Kaya'dan da iyi oyuncuydu.

Furkan'ın sakatlıktan önceki performansına ulaşması çok önemli. O zamanlar Oğuz'dan da Kaya'dan da iyi oyuncuydu.

Milli Takım'a seçilen oyuncu sayısı da 12'den 14'e çıkarıldı. Milli takıma da seçilmesi lazım.

Milli Takım'a seçilen oyuncu sayısı da 12'den 14'e çıkarıldı. Milli takıma da seçilmesi lazım.

Kesin çıkarılır Oğuz,Cenk ve Doğuş gibi oyuncular varken böyle bir ribaunt canavarına ne gerek var Sercan.;)

Valla ben sizin kadar umutsuz değilim. Kadro 14 kişiye çıkmamış olsa alınmaz derdim ben de ama. Şimdi mutlaka alınmalı.

Tahmini kadrom:

Kerem-Ender-Barış-Ömer-Sinan-Cenk-Emir-Hidayet-Ersan-Kerem G.-Enes-Oğuz-Ömer-Semih

Cenk Akyol ne yazıkki olacaktır kadroda,Semih ise sakatlığını atlatamazsa bir ihtimal Furkan kalabilir.

Oğuz da Semih de sakatlıktan yeni çıktı hatta Semih halen sakat. Semih'in yerine Furkan daha mantıklı olur.

Oğuz da Semih de sakatlıktan yeni çıktı hatta Semih halen sakat. Semih'in yerine Furkan daha mantıklı olur.

Mantık aramıyoruz ki,mantık arasaydık İzzet Türkyılmaz-Doğuş Balbay yerine Tutku Açık alınırdı aday kadroya en azından.

Kerem Gönlüm sakatlanmış,çok kötü oldu bu.

Furkan'ın seçilme ihtimali artmış oldu böylece,Ersan-Enes-Oğuz-Ömer-Semih(sakatlıktan kurtulursa) ve Furkarn(13.-14. adam) uzun rotasyonumuz olacaktır.

Kerem Gönlüm sakatlanmış,çok kötü oldu bu.

Furkan'ın seçilme ihtimali artmış oldu böylece,Ersan-Enes-Oğuz-Ömer-Semih(sakatlıktan kurtulursa) ve Furkarn(13.-14. adam) uzun rotasyonumuz olacaktır.

+2 de Furkan'ın olması zaten beklenen bir durum.Kerem'in durumu ciddiyse rotasyonda süre alma olasılığı artar yoksa zaten takımda olacağı belli birşey Semih'in durumu belirsizken.

Geri
Üst Alt