2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

O zaman boşuna konuşuyoruz burada, adamlar Kobeyi de alırlarsa, Deron ile birlikte zaten müthiş takım olacaklar, üstelik Eze ile Hawkins'i de aldılar. Kolay yenilmezler bu sene.

Herkes birilerini alıyor biz kapattık transferi :) Bari bir oyuncu alsaydık NBA'den 1 sneliğine

Gerçekten cok zayıf kaldık ben bu sene şampiyonluk hedefleneceğini sanıyordum ama yarı finalden ötesi mucize olur bu kadroyla

Gerçekten cok zayıf kaldık ben bu sene şampiyonluk hedefleneceğini sanıyordum ama yarı finalden ötesi mucize olur bu kadroyla

yapacak birşey yok bizden bu kadar ama sağolsun efes hevesimizi kursağımızda bıraktı ama olsun yinede en azından bir yarı finalde fb gelirse bu senede final şansımız sürer...

Efes gerçekten çok iyi kadro yaptı,son senelerin en iyi takımı diyebilirim.Yalnız ,keşke şu benjamin Eze'yi biz alabilseydik :(

bu sene nba olmazsa efes ve bjk final oynar.fenerin bizden çok üstün olduğunu düşümüyorum tek artıları takımları oturmuş olması.

Ben en baştan beri NBA'den oyuncu almalıyız diye düşünüyorum, lig için değil ligde zaten final oynarız diyorum. Benim düşüncem Euroleague elemeleri.

Misal Bogut bir takımla anlaştı mı? Tam Avrupa'da iş yapacak pivot işte.

Gerçekten Wilson Chandler ve Ömer Aşığı alsak hepsiyle aynı seviyeye geliriz inanın bana hatta Fenerden biraz öne bile geçeriz.Ama transferi kapattığımız için daha fazlada yazmama gerek yok.Transfer olursa tahminim Eylülde Euroleague gruplarına kalırsak 34-35 yaşlarında tecrübeli bir 5 numara alarak yaparız.

Evet durum değişti.Son haberler lokavtın bitmeyeceği yönünde

Başından beri zaten en az Ocak'a kadar sürecekti lockout, bütün uzman analistler de bunu söylüyordu. Bir tek buradaki kendini akıllı sanan taraftarlar, laf etmesini biliyor Beşiktaş'ın transferlerine. Mal gibi Lakoviç'i, Songalia'yı aldık. Hem Beşiktaş hem de Efes ezip geçecek bizi bu sene rahatlıkla.

Başından beri zaten en az Ocak'a kadar sürecekti lockout, bütün uzman analistler de bunu söylüyordu. Bir tek buradaki kendini akıllı sanan taraftarlar, laf etmesini biliyor Beşiktaş'ın transferlerine. Mal gibi Lakoviç'i, Songalia'yı aldık. Hem Beşiktaş hem de Efes ezip geçecek bizi bu sene rahatlıkla.

Lakovic ve Songalia iyi transferler Umut reis.Ama eksikliklerimiz olduğu halde transfer bitirilmesine kızmalısın bence.Net 5 numara ve net 3 numara eksikliği var takımda.Shumpert 32 yaşında yaşlandı ondan savunmada üst düzey performans alamazsın 3 numarada onun dışında kaldırır gönderir 3lüğü birşey olmaz.Shipplede 3 numarada ligde hatta Eurocupta idare ederiz ama Euroleague ezerler.Yine söylüyorum Chandler ve Ömer Aşık bizi çok güçlü yapar.:)

Efes'in son yaptığı transferlerden sonra bu seneki takım hiç içime sinmiyor benim.

Efes'in son yaptığı transferlerden sonra bu seneki takım hiç içime sinmiyor benim.

Mert korkma ligde Efes ve Fenerin arkasında 3.ncü oluruz ve yarı final şansımız yüksek ama final şansımızı yüksek görmüyorum.Euroleague kalırsak grupta ya averaj takımı oluruz yada 4 olup top 16 oluruz.Eurocup için final four oynuyabilecek bir kadro elimizde mevcut ama sonrasıda soru işareti.

Mert korkma ligde Efes ve Fenerin arkasında 3.ncü oluruz ve yarı final şansımız yüksek ama final şansımızı yüksek görmüyorum.Euroleague kalırsak grupta ya averaj takımı oluruz yada 4 olup top 16 oluruz.Eurocup için final four oynuyabilecek bir kadro elimizde mevcut ama sonrasıda soru işareti.

Beşiktaş sadece Deron Williams'ın takıma katılımıyla bile Efes'in en zorlu rakibi konumunda bence.

O kadar bas bas bağırdık T-Mac var hem de lock-out bittiğinde geri dönmek de zorunda değil diye. Kaç tane free-agent vardı oynamaya müsait, kaç tane ayartabileceğimiz adam vardı. Ersan'la bile uğraşmamışız görünene göre. Tamamen fiyasko bir transfer sezonu ve yarı final görme amacıyla oynayacağımız bir sezon daha.

Beşiktaş yerli oyuncusu olmadan hiç bir şey yapamaz.Bizim rakibimiz değiller

beşiktaş bizden iyi demek asıl fiyasko olandır. yahu finalin en büyük adayı biziz efesi le birlikte. en iyi yerli kadrosu Galatasaray'da kimse farkında değil.

beşiktaş bizden iyi demek asıl fiyasko olandır. yahu finalin en büyük adayı biziz efesi le birlikte. en iyi yerli kadrosu Galatasaray'da kimse farkında değil.

E görürsünüz Merih, bir kere finalin en büyük adayı olmak için Efes'in rakibi olabilmek lazım. Efes'in rakibi falan değiliz şu konumda. Fenerbahçe Ülker de şu fiyasko halleriyle bile bizden daha güçlüler ve kesinlikle bizden daha iyi bir yerli kadrosuna sahipler.

E görürsünüz Merih, bir kere finalin en büyük adayı olmak için Efes'in rakibi olabilmek lazım. Efes'in rakibi falan değiliz şu konumda. Fenerbahçe Ülker de şu fiyasko halleriyle bile bizden daha güçlüler ve kesinlikle bizden daha iyi bir yerli kadrosuna sahipler.

uzunlar olarak mı , guardlar olarak mı? fener'in tek avantajı predzic. bir bakalım görelim oturacak mı efes'in kadrosu. güzel transferler yaptık. furkan aldemir,lakovic falan boru değil.

uzunlar olarak mı , guardlar olarak mı? fener'in tek avantajı predzic. bir bakalım görelim oturacak mı efes'in kadrosu. güzel transferler yaptık. furkan aldemir,lakovic falan boru değil.

Furkan dışında iyi transferimiz olduğunu düşünmüyorum. Bir de Gordon bence iyi transfer ama Gordon'ı aldıysak Shipp'i neden göndermedik onu da bilemiyorum ve anlamıyorum. Lakoviç ve Songalia'nın iyi transfer olduğunu düşünmek ise bence NBA'deki lockoutın 1 ay sonra biteceğini düşünmek kadar abestir.

Bizde 1 ve 2de eksik yok yine 4 numarada yok.Ama 3 ve 5 te eksiklikler göze çarpıyor.3 te Shipp lig ve Eurocup için yeter ama Euroleaguede yetmez.Shumpert 32 yaşında 28-29 olsa transfer istemem ama yaşlandı.Savunmada zaten açık vereceğiz ondan ama skorda fazlasını verecek bundan eminim.Shipp kadroda tutulma hedefi vardıysa neden Jamon Gordon alındı.Aynı tip oyuncular.Tek fark Shipp daha uzun.5 numarada Andric ve Furkan var.Furkan muazzam yetenek ama eksikleri var mesela post oyunları çok zayıf.Ama ribaundu zaten üst düzeyinde üstünde.Savunması iyi.Yerli kadromuz gayet iyi kısmına katılıyorum.Tutku,Ender,Caner,Shumpert,Cevher,Furkan kaliteli yerliler.Lakovic,Songalia,Gordon ve Andric iyi yabancılar ama eksiklerimiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.3 numarada sorunlar yaşıyacağımızı düşünüyorum.5 numarada ligde olmasa bile Euroleague gruplarına kalırsak veya Eurocuptan devam edersek sıkıntı yaşabiliriz.Kadromuz yine ilk 3 ve ligde yarı final yapacak tarzda altını çiziyorum.Yapılacak 1-2 hamle bizi finale hatta şampiyonluğa götürebilir bundanda bir o kadar eminim.

Burası Galatasaray forumu, burada bjknin kadrosunu tartışmak çok doğru olmaz, beni bağışlayın ama Can Akın Çağlar, Ersin Dağlı yerli rotasyonu için iyi tercihler değil mi? Serhat Çetin'de takımda kalmış. 2.22'lik bir oyuncudan bahsediliyor ayrıca, Mehmet Yağmur da hiç fena sayılmaz, Barış Hersek'i de aldılar belki çok çok iyi değilleri ama, Hawkins ve Eze'yi de tüm sezon kullanacaklarını düşünürsek, Deron Williams transferi aradaki farkı kapatmaya fazlasıyla yeter gibi duruyor. Bu ülkede bir pg ile neler yapıldığını yıllarca görmedik mi? Solomon tek başına neler yapıyordu, bahsettiğimiz adam burada Deron Williams, bu yüzden burada burnundan kıl aldırmayan arkadaşları uyarmak isterim. Eğer NBA'dan bizde oyuncu transfer edemezsek değil final, yarı final bile çok zor gözüküyor. Hele birde Kobe'yi getirirlerse bence Efes ile çekişecek takım bjk olur.

Geri
Üst Alt