2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Lakoviç yerine T-Mac Songalia yerine de sağlam, sert bir 4 numara alsaydık bence Efes'ten bile güçlü olabilirdik taraftar desteğiyle.

Ha bir de Shipp yerine adam gibi bir 3 numara lazımdı. Gordon-Shipp ikisinden biri ekstra.

Songaila ve Lakovic çok iyi transferler.Asıl hata Shipp ve Andric yerine kaliteli oyuncular alınmaması

Andric de çok iyi oyuncu yahu, neden burun kıvırılmıyor anlamadım.Pota aldı olarak gerçekten çok iyiyiz. Beşiktaş falan da denmesin.Cevher'i elinde tutamayan, yerlileri hülle yoluyla kaçıran bir klübün basketbol aklı ile kıyaslamayın. Ergin Ataman,Doğan Hakyemez nere, Oktay hoca nere.

Andric de çok iyi oyuncu yahu, neden burun kıvırılmıyor anlamadım.Pota aldı olarak gerçekten çok iyiyiz. Beşiktaş falan da denmesin.Cevher'i elinde tutamayan, yerlileri hülle yoluyla kaçıran bir klübün basketbol aklı ile kıyaslamayın. Ergin Ataman,Doğan Hakyemez nere, Oktay hoca nere.
Andric iyi oyuncu ama transfer döneminde çok rahat daha iyisini alabilirdik.Sırtı dönük oyun,şut,ribaunt konularında zayıf bir oyuncu Luksa.İyi yaptığı iş ikili oyunlar.Misal D'or Ficscer boştaydı.İstesek alırdık.Andricten en az 2 gömlek üstün bir oyuncu

Lokavt ta bir yıl sürecekse Artest'i alalım , twitter'dan takım arıyordu garibim. Burada savunamayacağı adam yok kral olur, üçlü çektirir :D

Yada Shipp yerine David Hawkins 2 seviye,Jasaitis 1 seviye yukarı çıkarırdı bizi

Andric iyi oyuncu ama transfer döneminde çok rahat daha iyisini alabilirdik.Sırtı dönük oyun,şut,ribaunt konularında zayıf bir oyuncu Luksa.İyi yaptığı iş ikili oyunlar.Misal D'or Ficscer boştaydı.İstesek alırdık.Andricten en az 2 gömlek üstün bir oyuncu

Uzunların gelişimi her zaman uzun vadelidir.Andric iyi bir hücum oyuncusu, kadro istikrarı adına tutulması gerekiyordu.

Yada Shipp yerine David Hawkins 2 seviye,Jasaitis 1 seviye yukarı çıkarırdı bizi

Hawkinsin tutamıyacağı adam yok öyle ilginç bir adamki.1.95 boyla öyle işler yapmak müthiş başarı.Shippin yerine düşünseydik yardırırdı.

Lokavt ta bir yıl sürecekse Artest'i alalım , twitter'dan takım arıyordu garibim. Burada savunamayacağı adam yok kral olur, üçlü çektirir :D
Artest 3 numarada seviye atlatır takıma.Hatta abartıp Carmeloyu falan alsak süper olur

Daha 1 ay önce "yhaa 2 aylığına adam mı getirilir" diyordunuz Beşiktaş transfer yaparken, şimdi biz de getirelim diyorsunuz. Cidden taraftarımızı anlamak güç. 2 ay önce de belliydi lockoutın 1 sene sürme olasılığının çok olduğu, şimdi de öyle.

Daha 1 ay önce "yhaa 2 aylığına adam mı getirilir" diyordunuz Beşiktaş transfer yaparken, şimdi biz de getirelim diyorsunuz. Cidden taraftarımızı anlamak güç. 2 ay önce de belliydi lockoutın 1 sene sürme olasılığının çok olduğu, şimdi de öyle.

Tamam da sadece Deron ile ne lacak? 8 kişi rotasyonu var yahu beşiktaş'ın, ne olabilir bir deron şampiyonluk garantisi mi? Lokavt bir yıl sürecekse biz de kadroya alalım diyoruz , kaldı ki çok da gerek yok, bizim kadromuz oturmuş, belirli bir planı var, başarılı koçu var.Gelip Beşiktaş'ı neden övelim? Bir Deron ile bütün kadroyu çöpe mi atak?

Valla ben mutlaka NBAden mutlaka bir isim almamız gerektiğini düşünüyordum zaten yine Onur Gürelde benle aynı fikirdeydi.

1ay evvel Oktay Hoca 4-5 oynayan bir adam alıp transferi bitireceğiz deyince bir çok arkadaşımız zaten hayal kırıklığına uğramıştı.Ama lock out uzun süreceği bazı kaynaklarda haber olarakda sık sık veriliyordu zaten.Bence en az Şubata kadar NBA olmaz gibi duruyor.Ama belli olmaz bir anda pat diyede anlaşabilirler.

Beşiktaşta herşey yerli transferine bağlı.Kobe ve Deron hariç Eze,Hawkins,Kemp gibi oyuncular zaten yabana atılacak isimler değil.Eğer yerli transferinde Can Akın,Barış Hersek,Dudley gibi isimleri kadroya katarlarsa net olarak önümüze geçerler

bizde NBA'den bi yıldız alsak ya Wade gelse keşke direk kombine alırım var ya adamımı izlemek için :) bi maçlığına da olsa gelsin :)

Lokavtın 1 yıl sürmesi ciddi gelir kaybına sebep olacak, bunu nasıl göze alıyorlar anlamak güç. Ben hala inanmıyorum bir yıl süreceğine.

Tamam da sadece Deron ile ne lacak? 8 kişi rotasyonu var yahu beşiktaş'ın, ne olabilir bir deron şampiyonluk garantisi mi? Lokavt bir yıl sürecekse biz de kadroya alalım diyoruz , kaldı ki çok da gerek yok, bizim kadromuz oturmuş, belirli bir planı var, başarılı koçu var.Gelip Beşiktaş'ı neden övelim? Bir Deron ile bütün kadroyu çöpe mi atak?

Adamlar Kobe'yi de alıyor. Geçen sene zaten final oynamışız bu sene onu da geçip şampiyon olmamız Euroleague'de başarılı olmamız gerekirdi ama transferler ona yönelik değil. Ayrıca Fitch'lerin Brown'ların Solomon'ların neler neler yaptığı bu ligde Deron Williams adam gibi oynarsa 20+ sayı, 5+ rebound, 8+ asist ortalamasıyla estirir ortalığı.

Lokavtın 1 yıl sürmesi ciddi gelir kaybına sebep olacak, bunu nasıl göze alıyorlar anlamak güç. Ben hala inanmıyorum bir yıl süreceğine.

En az Mart'a kadar sürecek lockout, bu kesinleşti neredeyse. NBA, oyuncularına dava açtı. Aynı şekilde oyuncular da takım sahiplerine dava açtı. En son görüşme yaklaşık 1 hafta önce yapıldı ve zerre gelişme sağlanamadı. Sahipler ve oyuncular arasında yıllık 800 milyon dolar gibi inanılmaz bir uçurum var. Oyuncuların ellerinde de bu kadar güçlü kozlar varken anlaşmaya yanaşmayacaklar. Sahipler de zaten her türlü zarar ediyoruz diyip anlaşmaya yanaşmayacaklar.

1 sene sürmesi değil NBA'in önümüzdeki uzun yıllar boyunca lekelenmesi bile gündemde. Beşiktaş, Deron'u mutlu ederse ileride diğer oyuncular da Beşiktaş'ı tercih edecektir kesinlikle.

Ben şunu anlamıyorum. Millet Kobe'yi, Hidayet'i Hawkins'i aldı biz gücsüz kaldık diye şikayet ediyorsunuz, sonrada gelip burda J.Shipp'i Andic'i gönderiyorsunuz. Neden Gordon'ın gelişiyle J.Shipp Bornova'da ki rolüne dönebileceğini hesap etmiyorsunuz. Neden Andric'in cabukluğuyla bu ülkede ki tüm oyuncuları üstünlük sağlayabileceğini düşünmüyorsunuz.

Eğer gerçekten bu takıma bir oyuncu gerekiyorsa Ömer Aşık gelsin. Şuan tam kule gibi bir uzuna ihtiyacımız var.

Ben şunu anlamıyorum. Millet Kobe'yi, Hidayet'i Hawkins'i aldı biz gücsüz kaldık diye şikayet ediyorsunuz, sonrada gelip burda J.Shipp'i Andic'i gönderiyorsunuz. Neden Gordon'ın gelişiyle J.Shipp Bornova'da ki rolüne dönebileceğini hesap etmiyorsunuz. Neden Andric'in cabukluğuyla bu ülkede ki tüm oyuncuları üstünlük sağlayabileceğini düşünmüyorsunuz.

Eğer gerçekten bu takıma bir oyuncu gerekiyorsa Ömer Aşık gelsin. Şuan tam kule gibi bir uzuna ihtiyacımız var.
Shipp Bornova haline dönse ne olur?Adamlar Kobeyi getirdi diyoruz.Shippin Bornovadaki halinin lafı mı olur?

Beşiktaşta herşey yerli transferine bağlı.Kobe ve Deron hariç Eze,Hawkins,Kemp gibi oyuncular zaten yabana atılacak isimler değil.Eğer yerli transferinde Can Akın,Barış Hersek,Dudley gibi isimleri kadroya katarlarsa net olarak önümüze geçerler

Ayrıca dış tehditi olan, atletik,euroleague düzeyinde bir 4 numaraylada anlaştıklarını yazdı, kubilay keçeli. Bu durumda cidden çok etkili takım olacaklardır. Bize Ömer Aşık ile birlikte, T-Mac lazım aslında, alsak tüm havayı değiştirir. Hiç mi girişimimiz yok Nba oyuncularıyla ilgili :(

Geri
Üst Alt