2011-2012 Euroleague Women

Cevap: 2011-2012 Euroleague Wowen

Bugün pek ihtiyaç olmaz voleybol maçı için olabilir ama. :D Tabi o şekilde voleybol maçı ne kadar izlenirse. Basketbolda bile çok zor oluyor, top tribüne doğru gidiyor gibi. :D

hmm. O zaman en iyisi Voleybol dunya kupasi finalinde Rabita Baku icin amuda kalk. :D

Grubumuzda haftanın programı:

19 Ekim 2011 Çarşamba

16.00 UMMC Ekaterinburg - Bourges

Basket

19.00 ZVVZ USK Prag -

Galatasaray Medical Park

20.30 Ros Casares Valencia - Vici

Aistes

20 Ekim Perşembe 2011 Perşembe

19:00 Seat Unisze Györ - Lotos

Gdynia

Renkdaşlar bizim şansımız nedir bu sene?Pek takip etmiyorum diğer takımları.Ros Casares ve UMMC çok iyi kadrolara sahipler bir tek onu biliyorum. :D Ama bizim kadroda iyi.Final four şansımız nedir sizce?

Renkdaşlar bizim şansımız nedir bu sene?Pek takip etmiyorum diğer takımları.Ros Casares ve UMMC çok iyi kadrolara sahipler bir tek onu biliyorum. :D Ama bizim kadroda iyi.Final four şansımız nedir sizce?

Final Eight varmış artık. Casares, UMMC bizden iyi diyebiliriz şu anda. Bir de Becky'li, MVP'li, Dupree'li Spartak var. Bizimle beraber Avrupa'nın en iyi 4 takımı böyle. Eşleşmeler belirleyecek yerleri. Gruplar bitene kadar bir şey söylemek zor.

Final Eight varmış artık. Casares, UMMC bizden iyi diyebiliriz şu anda. Bir de Becky'li, MVP'li, Dupree'li Spartak var. Bizimle beraber Avrupa'nın en iyi 4 takımı böyle. Eşleşmeler belirleyecek yerleri. Gruplar bitene kadar bir şey söylemek zor.

Benim tek endişem Ceyhun hoca. :o

Cevap: 2011-2012 Euroleague Women

Ekaterinburg ilk yarıyı 38-23 önde bitirmiş.

Bourges'in kadroda toplam 8 oyuncu var ve maç 20'lerde normal.Dumerc'in de üç periyotta 7 top kaybı var.

Wisla ilginç bir şekilde Spartak deplasmanında ilk yarıyı 12 sayı önde kapattı.Yazı transferde bayağı iyi geçirmişlerdi,neticesinde Eurolig şampiyonunun guardını aldılar yani iyi işler bekliyorduk ama bu biraz fazla oldu sanki.

Ekaterinburg 68-50 kazandı. Deanna Nolan ve Sandrine Gruda 16'şar sayı kaydetti. Cappie Pondexter 11 sayıyla oynarken eski oyuncumuz Leuchanka 9 sayılık katkı verdi.

Deanna Nolan bu sezona çok iyi girdi. Ne kadar büyük oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok eski günlerine yaklaşabilirse Ekaterinburg bir adım daha yaklaşır Euroleague'i almaya.

Spartak maçında fark 21'e kadar çıktı. Becky 1/11 FG ile herhalde hayatının en rezil performanslarından birini sergiliyor. Seimone daha takıma katılmadı, Becky de kötü olunca Skerovic bir yere kadar.

62-74 yenildi Spartak. Son periyotta takım biraz kıpırdayınca fark azaldı ama kapanması mümkün değildi tabi. Seimone takıma katılınca çok daha iyi olacaklar.

Augustusumuz Spartak'a gelip oynamaya başlamış bu konuyu atlamamışsındır inşallah Tugay.:)

25 sayı atmış ama deplasmanda Rivas'a kaybetmişler.Bir de transfer Katie Douglas Nadezhda'da.

Baretta 65-70 Fenerbahçe

Penny Taylor 23 sayı

Angel 14 sayı

Tamane 12 sayı

Augustusumuz Spartak'a gelip oynamaya başlamış bu konuyu atlamamışsındır inşallah Tugay.:)

25 sayı atmış ama deplasmanda Rivas'a kaybetmişler.Bir de transfer Katie Douglas Nadezhda'da.

Yok ya Antep maçının siniri vardı iki maçta da kaybedince yazamadım ama dün sabah kendi başlığına yazmıştım. :)

Dün Casares 72-90 kazanmış deplasmanda Sancho Lyttle ilk maçına çıkmış baya da iyi oynamış 7/9 FG ile 18 sayı 9 ribaund. Ann Wauters de 7/9 FG ile 18 sayı atmış. Sezona çok iyi girdi bu kadarını beklemiyordum.

Sancho gelmek için bizi çok uğraştırmıştı,dört numara sıkıntımızı görünce şu takıma net iki seviye atlatırdı.

Usk Prague Lindsay Whalen'in sakatlığı sonrası Ticha Penicheiro ile anlaştı,altı haftalık bir anlaşma.

Mete, Lauren Jackson Casares'e ne zaman katılacak bilgin var mı?

Mete, Lauren Jackson Casares'e ne zaman katılacak bilgin var mı?

Muhtemelen ocak zaten avrupada son sezonu önümüzdeki üç yıl kendi ülkesindeki bir takımda oynayacak.

Muhtemelen ocak zaten avrupada son sezonu önümüzdeki üç yıl kendi ülkesindeki bir takımda oynayacak.

Maya da Ocak'ta katılacaktı sanırım. Şu anda da gayet iyi gidiyorlar gerçi.

Hadi ya parçalıyla görmek isterdik reisi. Becky de olmaz artık. Neyse kısmet Sue Bird, Candace Parker, Maya Moore'a. :p

Edit: Deanna Nolan, Katie Smith reisleri unutmuşuz. :sad007:

Geri
Üst Alt