2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

kalecini okey'ledik diyelim

madem kanatli 4-4-2 istiyorsun orta sahada kesici tipinde bir adam mutlaka bulunmali. misal Cana - Selçuk, ama o zaman orta sahamiz çok kisir olur

klose - elmander'e hiç sicak bakamiyorum. bana ayni tipte adamlarmis gibi geliyor. 4-2-3-1 oynayip tek forvet olarak Klose veya Elmander bulunsa daha olumlu düsünebilirim.

4-4-2'ye Cana olmaz.Cana topu iyi kullanamadığı için oyun kurma konusunda bütün yük Selçuk'a kalır.

kalecini okey'ledik diyelim

madem kanatli 4-4-2 istiyorsun orta sahada kesici tipinde bir adam mutlaka bulunmali. misal Cana - Selçuk, ama o zaman orta sahamiz çok kisir olur

klose - elmander'e hiç sicak bakamiyorum. bana ayni tipte adamlarmis gibi geliyor. 4-2-3-1 oynayip tek forvet olarak Klose veya Elmander bulunsa daha olumlu düsünebilirim.

klose elmander birbirinden apayri adamlar. rooney ve hernandez diye o yuzden dedim

4-2-3-1 dedigin zaten benim yazdigima benzer. elmander geriye donuk oynadigindan zaten o 3'un ortasindaki adam gibi oluyor fark yok

orta sahada kesici konusu dogru ama larsson - selcuk - kallstrom - arda dortlusu beklerin de yardimiyla defansif olarak yeterli olabilir diye dusunuyom

Sasirtici cunku benim hesaplarimda 8 felans cikti

klose elmander birbirinden apayri adamlar. rooney ve hernandez diye o yuzden dedim

4-2-3-1 dedigin zaten benim yazdigima benzer. elmander geriye donuk oynadigindan zaten o 3'un ortasindaki adam gibi oluyor fark yok

orta sahada kesici konusu dogru ama larsson - selcuk - kallstrom - arda dortlusu beklerin de yardimiyla defansif olarak yeterli olabilir diye dusunuyom

rooney - shisharito gibi oynayacaksalar zaten ben senden önce sahip çikarim. ama ben orta sahada lincoln, diego; lucho gibi yenilsek bile bize her hafta futbolun güzelliklerini izletecek bir on numara isterim. saglam bir lincolnsever olarak sen de bu konuya katilirsin i guess

teknik direktorumuzun f.t. oldugunu animsatmak isterim

Ufuk diye bir kaleci var Galatasaray niye kullanmaz anlayamıyorum.. kaleci bu elbet hata yapar misal casillas'ın ilk seneler yaptığı büyük hatalar ama şimdi adamı görüyoruz

hagi'yle o adamlar bir mi

128154_Galatasaray_SK.jpg

servet sol bek, balta sag bek. aman ya rabbi bu günleri de mi görecektik

1307368666693428.jpg

Geri
Üst Alt