2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

ünal başkana güveniyoruz,ama burada uçmuş bazı arkadaşlar benim naçisane önerim ünal başkanın belçika bağlarına güvenerek standart liege li axel witsel diyorum,adam hem fizikli hem teknik hem golcü,8 milyon euroya alınır

Cevap: 2011 - 2012 Kadro ve Sistem Planlaması

Defansı

Sabri...serdar...ersan...insua olarak görmeyi isterim açıkcası

chivuyu isterim acikcasi ama madem bjk maiconu alicakmis inter vermez okadar defans oyuncusunu sakat oyunculara kalicak :)

Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

ünal başkana güveniyoruz,ama burada uçmuş bazı arkadaşlar benim naçisane önerim ünal başkanın belçika bağlarına güvenerek standart liege li axel witsel diyorum,adam hem fizikli hem teknik hem golcü,8 milyon euroya alınır

Axel Witsel karakter yoksunu.

Omurgayı yazar kacarım. Zira kaliteli bir omurga ile garanti basarı geleceginden gerisi beni ilgilendirmez.

----------Marchetti----------

Sagbek-Diawara-Nesta-Solbek

---------Alou Diarra----------

Veya

--------------------Marchetti-----------------------

Sagbek-Diawara/Nesta-Serdar Aziz/Ersan Gülüm-Solbek

-------------------Alou Diarra-----------------------

Serdar Azizi falan alamayız..Satmazlar.

Taner Yalçın,Şahin Aygüneş,Burak Kaplan,Yasin Pehlivan,Sefa Yılmaz,Veli Kavlak,Pektemek,Savaş(Kayserispor sağ bek),Kemal Tokak,Mirkan Aydın

Bu yerliler arasında eleme yapılabilir.

Bursa,Antep,Kayseriden biraz zor yerli alırız..Fiyatlar tavan yapıyor satmak istemiyorlar.

4-3-3 oynamayalım yeter bank asya takımlarına bile böyle oynamaktan ya da daha doğrusu oynayamamaktan sıkıldım artık,şöyle çift santraforlu bir forvet arkalı kanatlardan akan bunları da toplayan bir liberoyla(gerets'in ilk yılı kötü saidoo bile ne top oynuyormuş peh..) kendimizi bulalım artık,saldıralım 3-5 atalım,elimiz yüreğimizde bütün maçları izlemeyelim.

Serdar Azizi falan alamayız..Satmazlar.

Taner Yalçın,Şahin Aygüneş,Burak Kaplan,Yasin Pehlivan,Sefa Yılmaz,Veli Kavlak,Pektemek,Savaş(Kayserispor sağ bek),Kemal Tokak,Mirkan Aydın

Bu yerliler arasında eleme yapılabilir.

Bursa,Antep,Kayseriden biraz zor yerli alırız..Fiyatlar tavan yapıyor satmak istemiyorlar.

hala farkinda degiliz fakat gelicek teknik direktorun istedigi bir oyucuyu parasi neyse cikartip verebilicek bir baskan geliyor unal aysal icin soyluyorum bunu

4-3-3 oynamayalım yeter bank asya takımlarına bile böyle oynamaktan ya da daha doğrusu oynayamamaktan sıkıldım artık,şöyle çift santraforlu bir forvet arkalı kanatlardan akan bunları da toplayan bir liberoyla(gerets'in ilk yılı kötü saidoo bile ne top oynuyormuş peh..) kendimizi bulalım artık,saldıralım 3-5 atalım,elimiz yüreğimizde bütün maçları izlemeyelim.

4-3-3 oynariz nasil oynariz ona uygun oyuncu alirsak bakin gorun nasil oynariz.

Serdar Azizi alamayacaksak kepengleri indirip gitmemiz daha iyi olur.

Bencede 4 3 3 ten bize hayır gelmez gelmedide zaten.4 2 3 1 sistemi bizim için en ideali.Amc her zaman olmalıdır bizim takımda.Gerekirse 2 yiyelim ama 4 tane atalım.

4-3-3'ü dogru topcular ile oynasaydık pekala hayır gelirdi. Bizimkiler bildigin traktörü piste koyup Honda S2000, Nissan 370Z gibi arabaları gecmesini beklediler. Yok öyle bisey.

Bu arada sol bek olarak G.Süzen'de düşünülebilir, en azından o bölgeyi Türk yaparak yabancı hakkımızı başka bölgelere kullanabiliriz.

Gökhan Süzen icin agır falan diyolar fakat gayet bilincli oynuyor topunu. Bizim alt yapıdan cıkmıs olmasıda cabası.

Satarlar yahu, abartmayın 5. büyügümüzü.

Geri
Üst Alt