2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Cevap: 2011 - 2012 Kadro ve Sistem Planlaması

Diego gibi yıldızlarda rahatça alınır.Zaten düşüşte, taraftar seviyor böyle şovmen, asist yönü kuvvetli adamları.

nasıl ya?abi tamam adam mucadeleci.özverili gercekten cok ıyı bır dmc lafım yok.en ıyı pasör nedir melih?

birde sana selcukla ılgılı bir pm atıcam sımdı.yalnız aramızda kalırsa sevınırım merih.

Şu takım içerisinde bile en iyi pasörlerden.Gol pası vermesine inan gerek yok, sırtındaki yükü azaltırsan dünyada o defansif ayarda libero zor bulursun.İtalya'da bütün takımlar kapısında yatıyor adamın.

olur yolla pmyi.

Cana o takım içinde en iyi pasörün olur.Selçuk giderse la liga ayarında takımlara gider.Cambiasso zaten onun yaptığı işi yapar.On numara sistemi ile oynayacaksan mecbursun..

Cambiasso-Selçuk daha iyi bi ikili gibi geliyo bana.Ayrıca Diego bu lig için yumuşak bi oyuncu.O mevkiye Hagi gibi Alex gibi daha sert adamlar lazım

-----------------Ochoa--------------

Sabri---Ersan---Serdar kesimal----Fuchs

---------Yekta--------Selcuk----------

Gervinho------Cambiasso-------Hazard

---------------Drogba---------------------

Cambiasso-Selçuk daha iyi bi ikili gibi geliyo bana.Ayrıca Diego bu lig için yumuşak bi oyuncu.O mevkiye Hagi gibi Alex gibi daha sert adamlar lazım

Hocam arkasını doldurursan müthiş işler yapar Diego.Sarp, ayhan oynamayacak.Topla oynama rahatlığını bulacak, iyi bir kadroda. Elano durumuna düşmez.

butun kadrolarda cambiasso yaziyor,duyum mu var? :D

Benim gözlerde mi sorun var yoksa yukardaki kadroların birinde Neymar ve Lukaku mu görüyorum ???

cana selçuk cambiasso ortasahasını düşündüm bi an tüylerim diken diken:D

Hazard'da görür oldum

Dünyada kalmadı üçlü defans oynayan takım.Tek Napoli var.O riske değmez.

bizim son 3 yilimiza bakiyorum,en iyi oynadigimiz mac evimizde ki besiktas maci,4-2 kazanmistik.

o macta 3-5-2 oynadik,ondan dolayi istiyorum aslinda 3-5-2 oynanmasini.

Hocam arkasını doldurursan müthiş işler yapar Diego.Sarp, ayhan oynamayacak.Topla oynama rahatlığını bulacak, iyi bir kadroda. Elano durumuna düşmez.

Gelirse iş yapacaktır tabii ama sonu Lincoln gibi olur diye korkuyorum.

bizim son 3 yilimiza bakiyorum,en iyi oynadigimiz mac evimizde ki besiktas maci,4-2 kazanmistik.

o macta 3-5-2 oynadik,ondan dolayi istiyorum aslinda 3-5-2 oynanmasini.

Sabri ile falan oynanmaz, dünyada hem defans hem hücumu yapacak o sistemde sayılı oyuncu var.Sabri'yi de çok severim tabi ama 3-5-2 oyuncusu değil.

-----------------Ochoa--------------

Sabri---Ersan---Serdar kesimal----Fuchs

---------Yekta--------Selcuk----------

Gervinho------Cambiasso-------Hazard

---------------Drogba---------------------

ütopik kadrolardan biri gervinho-hazard ozellikle cok utopik

Sabri ile falan oynanmaz, dünyada hem defans hem hücumu yapacak o sistemde sayılı oyuncu var.Sabri'yi de çok severim tabi ama 3-5-2 oyuncusu değil.

biliyorum,zaten ondan dolayi yorumlarimda cok iyi kanat oyuncular alinmali diyordum ama buyuk ihtimalle gelecek hoca kim olursa olsun 4-2-3-1 oynatir.

Şimdi herkes sakin olsun, klavyeleri 1-2 dk rakat bırakıyoruz. Hazard, Neymar, Gervinho ve Lukaku gibi isimleri unutuyoruz ...

Sonra devam ediyoruz.

Hazard'ın kapısında yatan kluplere bakın herkez Hazard'ı kadrosuna yazıyor genc olmasa bir derece ama ben imkansız goruyorum, Gervinho ona gore daha mantıklı ona gore gelme ıhtımalı var Drogba'nında kesınlıkle bır hayal urunu olarak kalıcagına ınanıyorum adam hala atıyor ve populer avrupanın en ıyı 5 golcusunden bırı Turkıyeye gelıcek bu adam ustune avrupada olmayan bır takıma mumumkun degıl drogbanın aldıgı parayı bız suanda anca verırız kı gelmesı ıcın en az 2 mıslı vermemız gerekır kısacası ımkansız adam serbest kalcak olsa R.Madrid Adebayor'danda ıstedıgını alamadıgı ıcın saldıracagı ılk oyuncu olur Cambıasso konusunada yıne gulup gecıyorum olmaycak duaya amın demeye gerek yok adam oyle bı oyuncu kı arkadasların bazıları buyuklugunden AMC yapmıslar :) hee Seedorf hayalı gercek olabılır bak ona ınanırım dıgerlerı Pirlo gibi agzımızı yorarlar sadece.

------------------Ufuk----------------

Serkan k.----Gökhan----Servet------Caglar Birinci

---------Mustafa Sarp---Baris özbek-----------

Aydin-------------Ayhan----------------Hakan Balta

-----------------Kazim------------------------

Alin size TüRK-Milli-Takimi gibi galatasaray :D

edit: ben artik Avrupanin sayili kulüpleri arasinda görmek istiyorum galatasarayi paraya basacaksin alacaksin o dedigim 1-2 yildizi.

Baktim millet istemiyor. Ozaman herkezin isteyecegi bir kadroyu kurdum yukarda

Geri
Üst Alt