2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Buffon,Akinfeev,Hazard,Gervinho aralarda da birisi Messi felan yazmış galiba . Hayal gücü yüksek taraftar kitlesi var belli . Kazım Kazım , Hakan Balta , Servet bu üçlüyü ilk 11 e şimdiden yazın ona göre hayal ürünlerinizi ekleyin takıma . Fatih Terim bu üçünden vazgeçmez . Sakat Hakan Balta yı bir çok kez sağlam İsmail e tercih etmesi bunun göstergesidir .Sabri ve Culio da bu üçlüye eklenir . 6 tane transfer hakkınız olduğunu var sayarak da ikinci bir hayal mahsülü kadro kurabilirsiniz ; Messi de yazın Ronaldo da yazın Rooney de .

Neur - Sabri - Servet - Vidic - Hakan Balta Kazım - Xavi - İniesta - Lampard - Emre Çolak Cem Sultan :D:D:D:D:D Ya arkadaş adam Hazard yazmış yanına da Cumhur yazmış ya :D:D:D:D:D:D

Cevap: 2011 - 2012 Kadro ve Sistem Planlaması

------------Hasagiç--------------

--Sabri----S.Aziz-----Bougherra----İnsua

-------Cambiasso----Sandro-----------

--Kazım-------E.Çolak------------Arda--

-------------Drogba--------------------

Üst düzey 3 adamla bu takım kurulabilir.

:D:D:D:D:D:D Emre Çolak önünde drogba :D:D:D:D arkasında da Cambiasso ve Sandro :D:D:D:D:D:D Takıma bak be :D:D:D:D

121339_Galatasaray_SK.jpg

Kaleci; Kesinlikle gerekli. Buffon süper olur deneyimi ve kalitesiyle. Olmazsa gençlere yönelmekte fayda var. Akinfeev veya Ochoa cuk diye oturur kanımca.

Stoper; Elimizde Servet, Gökhan gibi stoperler var ama sürekli sorun çıkıyor. Kaliteli bir isim her türlü gerekli. Bougherra yazılıp çiziliyor. Videolarda iyi birine benziyor. Ersan'ın da büyük ihtimal geleceğini varsayarak bir yabancı yeterli olabilir.

Bekler; Vargas gibi her iki bekte de oynayabilecek biri gelse süper olur. Ama zor. Medyada bek ihtiyacı olduğuna dair birşey bile yazmıyor. Umarım göz ardı edilmez. Ki sol bek için Insua'nın da bonservisi alınsa kötü olmaz gibi. Yedek kalmayı dert etmeyecek bir isim.

Orta Saha;
Göbek Selçuk ve Kalsströmle toplanır. Yekta da iyi bir alternatif. Keza Culio da iyi bir yedek. Bir de TS'den Ceyhun alınırsa fena.

Açıklar; Arda, Kazım, Emre Çolak takımda tutulmalı. Volkan Şen alınmalı. Hatta imkan olursa Hazard gibi bir isim alınırsa uçurur takımı. Culio bu bölgelerde de oynayabileceği için iyi bir yedek olur.

Forvet; Drogba'nın gelme ihtimalinin düşük olduğunu varsayarak o olmazsa Mevlüt Erdinç mantıklı bir hamle olur gibime geliyor. Baroş sağlam olduğu sürece yeri hazır. Böyle olmayacağını bildiğimiz için süper bir yedek olur kanımca. Cem Sultan da A Takıma çıksa iyi olur artık.

Valla sıkıntıdan uğraştım yazdım :) Yorumlamam bu kadar. Haydi hayırlı işler.

takımda kimler kalmalı ?

selam renktaşlarım. takımımızda kalmasını istediginiz futbolcular hakkındaki görüşlerinizi ben şahsen çok merak ediyorum.. kimler kalmalı bu takımda?

bu stili nasıl yapıyorsunuz,şu saha resmini falan??

Google a Football user yazın. Açılan sitede, yukarıdan create a formation seçeneğini seçin. Açılan sayfada Ülkeler bölümünden Türkiye, takımlar bölümden Galatasaray ı seçmeniz yeterli.

121564_Galatasaray_SK.jpg

10 numarasiz olmaz diyorum, Neill herseye ragmen kalmali diyorum, Balta ve Servet'e yallah diyorum, BAM zaten yolcu. bunlar oldugu takdirde gelsin kupalar.

Cevap: 2011 - 2012 Kadro ve Sistem Planlaması

:D:D:D:D:D:D Emre Çolak önünde drogba :D:D:D:D arkasında da Cambiasso ve Sandro :D:D:D:D:D:D Takıma bak be :D:D:D:D

Emre Çolak şans bulursa çok iyi olacak bir adam.

Ama Türkiye'den futbolcu yetişmez kolay kolay. Senin gibi adamlar varken imkansız...

Bu sene o rezil takımın içinde oynadığı her maçta ışık verdi.

Cambiasso, Sandro, Drogba, Arda ile oynarsa Emre çok verimli olur.

Üstelik çok önemlidir bu kendisi bir 10 numara olmasına rağmen orta saha oyuncusu özelliklerine de sahiptir.

Çok ama çok katkı sağlayacak bu takıma. Yeter ki Fatih hoca Emre'ye güvensin. Önümüzdeki sezon formasını aldırır herkese.

Soner Gürkan kardeşin kadrosunu beğendim. Kale için sadece Hasagiç yerine daha kaliteli bir isim olacak. Türk pasaportu taşıyan en iyi sağ açık zaten elimizde. Belki bir adet Türk sağ bekle anlaşılıp Bougherra yanına Vidal gibi takımın gerideki beyni olacak bir oyuncu ile anlaşılır. Serdar Aziz zaten zaman içerisinde formayı kapacaktır.

---------------Handanoviç-----------

Sabri-------Ersan----Servet------H.Balta

-----------G.İnler------Kalström------

---------------Selçuk-------------------

Elmander--------------------Arda

--------------Drogba-------------

---------------Frey------------------

Sabri---Ersan-Bougherra---Belhadj

--------G.İnler---Selçuk-----------

Yaban.topçu------------------Arda

-------------Elmander--------------

--------------------Drogba---------

Benim düşüncem şu ki Fatih Terim daha önceden de çalıştığı oyuncular ile belli bir iskelet kadro oluşturacak..

Bunlar yerlilerden;

Arda Turan

Selçuk İnan

Yekta Kurtuluş

Hakan Balta

Servet Çetin

Gökhan Zan

Ufuk Ceylan

Sabri Sarıoğlu

Emre Çolak

Colin Kazım

Çağlar Birinci

Yerliler olacaktır şimdilik

Yabancılardan eğer yabancı stoper bulunamazsa Lucas Neil kalmalı

Kewell, Zapata, Pino, İnsua(kiralık) gider diye düşünüyorum. Stancu belki kiralanabilir. Maliyeti yüksek çünkü

Elmander yeni alındı. Culio ve Cana kalacak gibi..

Bu doğrultuda kaliteli yabancı bir kaleci alınmalı. İyi bir forvet ve orta sahada kaliteli bir maestro olmalı. Yani Santos Başkanının 2 yıl önce kullandığı kelime çok güzeldi. "Güzel bir pasta yaptıktan sonra 10 numara dediğimiz oyuncu da bu pastanın vişnesi olmalı"

Bu oyuncu Diego olur Ronaldinho olur farketmez ama mutlaka gerekiyor. Arda bu cins bir oyuncu değil. İlerisi için Drogba konuşuluyor olmazsa da farketmez.

Yerli takviyeleri çok önemli..

Konuşulan isimlerden; Ersan Gülüm, Volkan Şen, Kemal Tokak, Mevlüt Erdinç ve Murat Ceylan sanırım bizi 4 yıl rahat taşır..

------------------------Handanoviç-------------------

Rafinha-----------Zapata-----------Ersan--------Çağlar

-------------------------Muntari-----------------------

---------------Selçuk--------------Kallström-------------

--------Ljajic-------------------------------Arda---------

------------------------Falcao----------------------------

Yedekler:

12 Muhammed Alperen Uysal

13 Servet

14 Sabri

15 Hakan

16 Semih

17 Ceyhun

18 Kazım

19 Yekta

20 Culio

21 Elmander

22 Berkin

23 Onur

24 Uğur

25 Musa

26 Bilal

27 Anıl

28 Cem

29 Emre

30 Serdar

Kaleci - Akinfeev (Ufuk)

Defans - Transfer (Sabri) Ersan(Gökhan Zan) Transfer (Servet) Insua (Hakan Balta)

Orta Saha - Kazım (Transfer) Selçuk İnan (Culio-Yekta) Transfer (Cana) Arda (Emre Çolak)

Forvet - Drogba (Elmander) Mevlüt (Baros)

Olması muhtemel transferler:

Orta sahanın ortası - Kim Kallstörm

Sağ açık - Volkan Şen

Sağ bek için adam bulamadım. :D

-----------Pepe Reina----------

--------STOPER-Servet------

Sabri------------------SOLBEK

-----Selçuk İ.---G.İnler---------

------------Diego--------------

Elmander----------------Arda T.

------------Drogba------------

Millet uçmuş ya :)

-----------Yabancı Kaleci----------

--------Transfer-Servet------

Sabri------------------Hakan Balta

-----Selçuk İ.---Transfer(Culio)---------

------------Yekta--------------

Elmander----------------Arda T.

------------Transfer------------

---------------Frey--------------

Sabri---Ersan---Danny---Drenthe

------Yekta-------Selçuk---------

-------------Diego---------------

--elmander--Drogba----Arda----

Diegoyu Fatih Hocanın Adam Edeceğinden Eminim Bu Kadro Efsane Olur drente zaten tek başına yarar sol kanadı elmander sağ forvet yekta gerektiğinde sağ açık gibi olur sabriyle stoper taş gibi olur kalede sağlam 20 milyon euro sadece şu 11

Müthiş bir kadro olur

Ruffier

sabri danny ersan drenthe

volkan şen selçuk kalström arda

drogba elmander

Geri
Üst Alt