2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?

-----------------Muslera

Sabri-----Ujfalusi-------Servet---------Çağlar

---------------------------------------------

---------Selçuk-------Muntari----------------

----------------------------------------------

Reyes---------Forlan------------------Arda

--------------------------------------------

---------------Baros------------------------

---------------BOŞ-----------------

Sabri-----BOŞ-----Servet-------BOŞ

Reyes----BOŞ-----Selçuk-------Arda

------Elma/Baros-----Forlan---------

Yedekler: Ufuk, Ceyhun, Yekta, Ujfalusi, Baros/Elma, Emre, Çağlar

Kadromuz hala baya zayıf ya.. Peh.. Bir türlü toparlanmıyor valla Adnan ne yapmışsın sen be oğlum böyle?.....

----------------Victor Bagy-----------------

Ujfalusi----İbrahim Öztürk---Servet----Hasan Ali

Reyes------Selçuk İnan----Cambiasso---Arda

-----------Forlan---------Elmander----------

YEDEKLER:

1) Ufuk Ceylan

2) Gökhan Zan

3) Sabri

4)Culio

5)Yekta

6)Kazım

7)Stancu

Böyle olursa olur.

Halen bu takıma bir tane sol bek, bir tane türk stoper gerekir.

------------Muslera------------

Sabri----Ujfalusi----Servet---Çağlar

Reyes-----Selçuk-----Yekta---Arda

-------Forlan---Baros(Elmander)

nasıl kadro???

--------------#1-Victor bagy--------------

#55-Sabri-----#2-Ujfalusi----#4-(yerli)-----#3-Çağlar

----------------------------------------

------#8-Selçuk---------#5-Muntari-------

#11-Reyes------------------------------#10-Arda

----------#7-Forlan------#9-Elmander---------

Elmander -------- Forlan

Reyes arda

Kim ----------- Selçuk

????? ---- Servet ---- Ujfalusi ---- Sabri

Muslera​

Sabri--Ujfalusi--Servet--Caglar

-----------Cambiasso----------

------Selcuk--------Pjanic------

--Reyes-------------------Arda--

--------------Forlan-------------

Sabri--Ujfalusi--Servet--Caglar

-----------Cambiasso----------

------Selcuk--------Pjanic------

--Reyes-------------------Arda--

--------------Forlan-------------

aslında güsel kadro ama sanmıyorum terimin tek forvet oynayacağını sanırım 4-4-2 oynatacak o yüzden sanıyorum ki pjanic i düşünmüyorlar,ama ben her zaman tek forvetten yanayım,orta saha daha iyi oluyor tek forvette,defans ve ofans olarak daha düzenli oluyor orta saha tek forvette

.............................. Muslera..........................................

............................... Ufuk .............................................

.....Sabri......... Ujfalusi........ Servet........... Balta..............

...........................................Zan..............Çağlar.............

..................................Selçuk...........................................

..........Yekta...............Ceyhun................Muntari...............

............................................................Culio..................

................ Reyes .....................Arda................................

.................Kazım......................Pino..................................

................................Forlan..............................................

..............................Elmander...........................................

................................Baros...............................................

Bu şartlarda Stancuya yer kalmıyor. Kiralanabilir. Canaya gerek yok. Gönderilmeli.

Kaliteli bir sağ kanat oyuncusu kesin alınmalı. Hem bek oynayacak (Sabriye alternatif) hemde orta sahanın sağında (Yektaya alternatif) oynayabilecek kapasitesi olacak.

Muslea ve Muntari de kesinlikle alınmalı.

Emre Çolak, Anıl Dilaver, Çetin Güngör gibi gençler de kadroda tutulabilir.

Yerli bir stoper daha alınmalı.

Hcum hattı biraz kabarık oldu. Pino, Baros ikilisinden biri gidebilir.

..............victor bagy.............

sabri - ujfalusi - servet - hakan

. pino - selçuk - arda - reyes .

.......... baros - forlan ...........

gökhan zan - çağlar birinci - ceyhun gulselam - yekta kurtuluş

kazım kazım - bogdan stancu - johan elmander

culio gitmeli. cana belirsiz.

137352_Galatasaray_SK.jpg

İşin aslı istediğim tarz oyuncular değil adı geçenler.

Reyes tamamdır başarılı olur, özellikle bireysel yeteneklerini takım oyununa adapte etmiş olması ve oynadığı bölgeden oyun kurabilmesi bu adamı çok değerli yapıyor. Ama Reyes kadar donanımlı olmasa ve oyun kurucu özellikleri olmasa bile bireysel yeteneklerini takım oyununa adapte edebilmiş daha sert isimleri tercih ederdim Türkiye Ligi için. Mesela Kalou... İki futbolcuyu kıyaslarsam Şampiyonlar Ligi ve İspanya Ligi için Reyes'i; Türkiye, İtalya, İngiltere gibi Ligler için Kalou'yu tercih ederdim.

Forlan çok özel bir adam. Forvet, forvet arkası oynar. Elmander ve Baros ile birlikte yardırır. Ama 33 yaşında. 3 sene sözleşme imzalayacak. Dünya para vericez. Evet bu sezon tamam. Ama 36 yaşında bu ligi kaldıramaz. Bence sözleşme yapılacaksa da maksimum 1+1 senelik olmalı. Ama forvet transferi için de daha sert mizaçlı bir adamı tercih ederdim. Aynı yaşlar için Drogba... Daha genç yaşlar için Vucinic. Forlan topu yüzü dönük kaleye alıp driplig yapabilen bir adam. Çok faul yaparlar. Bu yaşta vücudunun o kadar faulü kaldıracağını düşünmüyorum. Yerine Vucinic gibi daha çok nerede duracağını bilerek etkili olan bir isim alsalar çok daha iyi olurdu.

Ujfalusi için tek bir laf bile etmiyorum. Bu defansa uygun bir adam değil. pærtneri Parea gibi bir ruh hastası iken ağırlığı sorun yaratmaz. Ama Servet'le birlikte görücez düştüğü halleri. Transferde en büyük kaynağın ayrılması gerektiğini düşündüğüm bölgelerden.

Adı geçen Cambiasso. Dünyada senenin transferi olur. Alınacak hiç bir oyuncu hiç bir takımın bir bölgesinde bir önceki sezona göre bu kadar fark yaratamaz. Takımı taşır. Ama bence orta sahaya bir transfer daha şart. Forlan forvet arkası olarak düşünülüyorsa ona lafım yok.

Arkadaşlar benim anlamadığım yabancı sayımız ve daha kaç yabancı gelecek ve kimler gidecek.Bildiğiniz gibi 9 yabancımız vardı(Zapata,Insua,Neill,Culio,Kewell,Cana,Pino,Baros,Stancu).Bu sene Fatih Hoca'nın sadece 8 oyuncu ile sınırlayacağını biliyoruz.Zaten Avrupa'da da yokuz.Doğrusu da bu.Kesin gidenler Zapata,Insua,Neill,Kewell ve Cana.Stancu da kiraya verilecek.3 oyuncu belirsiz.(Baros,Pino,Culio).% 90 ihtimalle 4 oyuncu transfer ettik(Elmander,Forlan,Reyes ve Ujfalusi).Ayrıca kesinlikle transfer ihtiyacı olan 3 bölgemiz var.(Kaleci,Stoper,Defansif Ön Libero).Bu iş nasıl 8'e tamamlanır.Benim matematiğim hesaplayamadı.Nasıl bir yapılanma olacak?

Yeni gelen 3 transferin ikisi ile hücum hattımız Türkiye standartlarının üstüne çıkmış bulunmakta.

Savunma için ise Ujfalusi'nin yanında bir tane daha takviye yapmamız, hayrımıza olacak.

Sol bek için de ben elimizdeki arkadaşlara hiç güvenmiyorum.Gönlüm ister ki oraya da Hasan Ali ayarında bir yerli futbolcu almak.Ama bu şu anda zor gibi duruyor.

----------------------------Ruffier---------------------------------

Sabri----Zapata(Vertonghen)---------Servet--------------------H - Ç :o

---------------Selçuk-------------Cambiasso-----------------------

Reyes------------------Forlan----------------------------------Arda

--------------------------------Baros-----------------------------

ARKADAŞLAR 3 TRANSFERDE HAYIRLI OLSUN YAŞINA RAĞMEN İYİ BİR FUTBOLCUDUR FORLAN BU LİGDE EN az 15 gol atar genç bir isim alınsaydı bu maliyete daha iyi olurdu.Ujfalusi de iyi oyuncu ama onun yerine daha sağlam birisi alınabilirdi tabi sağ bek olarak alındıysa ve 1 stoper daha alınma ihtimali varsa sorun değil reyes i ise tartışmıyorum bile

--------------------------(SERDAR KULBİLGE)--------------------------------------------

------------------------- ---(OCHOA) ------------------------------

---UJFALUSİ------C.ZAPATA ----SERDAR TAŞÇI---ÇAĞLAR B.----

---(SABRİ)--------(G.ZAN)-----(SERVET)---------(H.BALTA)--

------------------------------MUNTARİ----------------------------------------------

-----------------------(CEYHUN--M.SARP-A.AKMAN)---------------------

---------------------------------------SELÇUK İNAN------------------------------

------------------------------------------(YEKTA-)----------------------------------

-------------------------EDERSON-------------------------------------------------

-----------------------(EMRE ÇOLAK)-------------------------------------------

---GÖKDENİZ------------------------------------------REYES-----------------

---(KAZIM)-------------------------------------------(İ.AKIN)---------------------

---------------------------------FORLAN------------------------------------------------

------------(ELMANDER-CENK TOSUN-M.BATDAL)-------------------

ŞUNLARI DA ALINDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNN

AYKUT 3. KALECİ UFUK KİRALANSIN STANCU KİRALANSIN PİNO GİTSİN CULIO KALABİLİR ALTERNATİF OLUR

ARDA SATILACAK

---------------Muslera---------------

-Sabri----Ujfalusi-----S.Aziz-----Atilla-

----------Selçuk----Cambiasso-------

--Reyes-------Forlan----------Arda--

----------------Baros----------------

Geri
Üst Alt