Cevap: 2011-2012 Sezonu Kadromuz Nasıl Olmalı?
Bu başlık altında gerçekten çok ilginç şeyler görüyorum. Gökhan Zan gibi bir adamı ilk 11'e koyan var ( Florya'nın kapısından bile girmesine izin verilmemeli ), geçen senelerde çektiklerimizin TEMEL NEDEN inin yıllardır tüm başarılarımızı yakaladığımız çift santrforlu sistemden vazgeçmiş olmamızı hala anlamamış olan birçok arkadaşımız gibi forvete tek santrfor Baros'u yazan var.
Her şeyden önce sistem, Galatasaray'la özdeşleşen 4-4-2 diamond olmalı ve mümkünse Gökhan Zan, Hakan Balta gibi adamları barındırmamalı. Hadi Hakan'a bu sene de isteristemez katlanacağız artık ama Gökhan'la yeniden sözleşme yapılmış olmasını kabul edemiyorum. Savunmaya Serdar Aziz, orta sahaya Selçuk ne kadar önemli bir takviye olduysa yıllardır yetersiz kaldığımız savunma için de Serdar Aziz aynı etkiyi göstericektir. Görürsünüz 2-3 yıl içinde ülkenin en önemli oyuncularından olacak Serdar. Arda'nın gidişinden sonra bahsettiğim sistem için klasik sol kanat oyuncusuna ihtiyaç yok. Hagi'nin yeri asla dolmaz fakat alabileceğimiz en iyi 10 numarayı almalıyız sol kanat yerine. Eboue çok lüks bir transfer olacak ama görünen o ki alındı bile. Alınabilirse forvete Baros'un yanına Adebayor bu takımı "şikelere rağmen" şampiyon yapar, Elmander yedek olur. Bu durumda transferler; Serdar Aziz, Arshavin ( veya o ayarda biri ), ve opsiyonel olarak Adebayor. Çok zor değil başarılabilir. Ama biliyorum ki kimsenin aklında ne bahsettiğim sistem, ne de Serdar Aziz'in ismi var.