2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

ArslanCumhur Eskişehirsporlu Alper Potuk'un Fenerbahçe ile anlaştığı konuşuluyor..

Bu sene Eskişehirspor'da gösterdiği performans ile '3 büyükler'in dikkatini çeken Alper Potuk'un, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Bir süredir Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olan genç yeteneği Fenerbahçe renklerine bağlamak üzere.

Ümit Milli Takımımızın ve Türk Futbolu'nun gelecek vaat eden en önemli yeteneklerinden olan Alper Potuk, 2008-2009 sezonundan beri Eskişehirspor'da forma giyiyor. 1991 doğumlu Potuk, bu sezon çıktığı 16 maçta 1 gol kaydetmişti.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya göre Eskişehirspor'a bir miktar para ve bir futbolcu vereceği öğrenildi.

(Medyaspor)

Hakan Ünsal: GS'nin transferde 1 numaralı hedefi Amrabat. Diğer isimler Alper Potuk ve Turgut Doğan Şahin. Taiwo ile de ilgileniliyor

Hakan Ünsal: GS'nin transferde 1 numaralı hedefi Amrabat. Diğer isimler Alper Potuk ve Turgut Doğan Şahin. Taiwo ile de ilgileniliyor

taiwo iyi... turgut doğan şahin ise forvet için iyi olabilir.

Medyaspor tehlikeli bir kaynak, kolay kolay yalan haber yapmazlar, Fenerbahçe'nin acil ihtiyacı olan bir bölge ayrıca, umarım Alper bize gelir.

Hakan Ünsal Olcanın adının hiç geçmediğini söyledi. Kendi kendimize gelin güvey mi olduk acaba...

Hakan Ünsal'ın her şeyden haberinin olmaması daha doğru bir bakış açısı aslında, o yüzden inanmayın derim, medyada adları geçenlerden farklı bir şey söylediği yok, Turgut da yok pahasına gelecek zaten olabilir, yetenekli oyuncu.

Alper'e geçen hafta FB-BJK ve TS'nin resmi teklif yaptığını başkanı söyledi zaten

fenere şu saatten sonra trasnfer olucak topçuya tek tavsiyem ceviz yesin...

HAKAN sezon başı almanyadan 2 futbolcu gelcek diyordu. hep sallıyor. bu herife hic inanmıyorum.

Bu Turgut Doğan Şahin nasıl topçu?

Anlaşmışız galiba onunla.

Melih Gökçek twitterda turgut doğan şahin ile ilgilendiğimizi yazdı.

Melih Gökçek : ''Ankaragücü takımında hiçkimseye para ödenmezken sadece Turgut Şahin Doğan'a para ödenmesi tuhafıma gitti.''

Melih Gökçek : ''Sonra anladımkı Turgut'a GS talipmiş.GS'dan gelecek para, Turgut'un maaşını ödeyen kişiye gidecek.''

İbrahim Melih Gökçek

@06melihgokcek

ANKARAGUCUNDE HİÇBİR FUTBOLCUNUN PARASI YATİRİLMAZKEN, SADECE TURGUT ŞAHİN'İn 275.000 TL BEDELİ YATİRİLİNCA İSİN İCİNDE BİR TUHAFLIK >>>OLDUGUNU ANLAMIŞTIM. OGRENDİM Kİ TURGUTA GS TALİP. PARAYİ VEREN KİSİ TURGUTUN TRANSFERİNDEN GELECEK PARAYA GÖZ DİKMEMELİ. BİLENLER BİLİR>>>DAHA ONCELERDEKİ GELEN YÖNETİM BOLUSPOR'DAN ALDIKLARI GÖKHAN'I FB'YE SATARKEN 1 MİLYON EURO ORTADAN KAYBOLMUŞTU. ŞİMDİDEN KAMU OYUNU VE GS'IUYARIYORUM. BU OLAYIN PESİNİ KESİNLİKLE BIRAKMAYIZ. ANKARAGUCUNDE KİMSE BURADAN BİR ÇIKAR DÜŞÜNMESİN. TURGUT'A DA TAVSİYEM, ÇIK SONUNA KADAROYNA. BUNLAR SENİ SATMAK İÇİN PARA VERDİLER, İKİNCİ TAKSİDİNİ ÖDEMEZLER. ZATEN SERBEST KALIRSIN. BU SURETLE ANKARAGÜCÜ CAMİASI İSİN GERCEK

Bu Doğan Şahin nasıl topçudur

Geri
Üst Alt