2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Boyu kısa diyor takımın en kısası olacak diyor. Valbuena olabilir mi ? Ama o da sol bek oynamaz.

Evet Transfer konusu acilmisdir gene.

Artik 2 Ay boyunca Konu belli :D

Yabancılarımızın yaş ortalaması(Muslera'yı saymazsak) 29-30 civarında.Bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü,kararsız kaldım.

laaan pranjic değil . takımdaki en kısa oyuncu olacak denmiş . e. çolak 1.69 , pranjic 1.71 . tahminlere devam .

bu arada gerçekten şeref baydın ya . ulan madem 2 gün sonra söyleyecen neden şimdiden kastırıyon omg ?

tamam pranjiç geçmiş olsun.

Şeref Aydın

duzeltme: biraz daha arastirdim da, adamin adi bir gazetede cikmis. ancak o haberden sonra uzerinde durulmamis. bence olursa faydali olacak.

duzeltme: biraz daha arastirdim da, adamin adi bir gazetede cikmis. ancak o haberden sonra uzerinde durulmamis. bence olursa faydali olacak.

Aha adı çıkmış la bi kere gazetede :D

Kendinizi kandırmaya devam edin.2 ay sonra Pranjic gelince üzülmeyin ama.

Herkesi tatmin etmeyecek bir isim mis. Tamam dagilin.

Boyu kısa diyor takımın en kısası olacak diyor. Valbuena olabilir mi ? Ama o da sol bek oynamaz.

Bu var Sercan.

messi mi diye soranlar var. mantiken dogru, adamin adi medyada hic gecmedi hahahah :))))) ama messi sol bekte ve o. saha gobekte oynamiyor.

laaan pranjic değil . takımdaki en kısa oyuncu olacak denmiş . e. çolak 1.69 , pranjic 1.71 . tahminlere devam .

bu arada gerçekten şeref baydın ya . ulan madem 2 gün sonra söyleyecen neden şimdiden kastırıyon omg ?

Bu var Veli.

isim soyleyemem ama bahsi gecen oyuncu, takimdaki en kisa "oyunculardan" olacak. mevkisi: orta sahanin gobegi ve sol cizgi. yasi biraz ileri..

Arthur Boka olabilir mi? Ama yasi ilerlemis degil. Adam daha 28 yasinda, boyu 1.66 m.

"takimdaki en kisa oyunculardan olacak. mevkisi: orta sahanin gobegi ve sol cizgi. yasi biraz ileri.."

En kısa oyuncusu dememişki. En kısa oyunculardan biri olacak demiş ama bek dememiş.

ulan !!! pranjic'miş .

şu brezilyalı kaleci için yaptığımızı yapıp aldırmayak la şunu . az daha muzlera reyizin yerine lauro'yu alıyorlardı .

valbuena beyler ben biliyorum . adı gazetede de çıkmıştı . solda da oynar ortada da oynar gerekirse sağda da oynar .. bücür birşey zaten

Geri
Üst Alt