2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

1800 kişiden sadece 1 kişi doğru tahmin etmiş. Pranjic de değil yani :D

Yaşı ileri diyor. 23 yaşındaki adamı söylüyorsun :)

O bolumunu kacirmisim :asd:

En kisasi olacak dediyse Pranjic'te olmaz. Emre'den uzun. Ama o kucuk detayi bir yana birakirsak Pranjic gibi.

Tuhaf bir durum. Daha hic boyle haber duymadan, boyle tweetler cikmadan Pranjic'i sezonun ikinci yarisi icin kadroya yaziyordum :asd:

"takimdaki en kisa oyunculardan olacak. mevkisi: orta sahanin gobegi ve sol cizgi. yasi biraz ileri.."

En kısa oyuncusu dememişki. En kısa oyunculardan biri olacak demiş ama bek dememiş.

messi mi diye soranlar var. mantiken dogru, adamin adi medyada hic gecmedi hahahah :))))) ama messi sol bekte ve o. saha gobekte oynamiyor.

sol bek de dedi .

Yabancı sınırlaması olmasa burun kıvırmazdık ama Baros'u kesip bu adam oynatılmaz ya.

ulan !!! pranjic'miş .

şu brezilyalı kaleci için yaptığımızı yapıp aldırmayak la şunu . az daha muzlera reyizin yerine lauro'yu alıyorlardı .

En az 100 kişi Pranjic demiştir. Şeref dediki sadece 1 kişi doğru tahmin etti.

pranjiç se ortasaha için alınsın. alternatif olur .yani ben olcanı,mertanı,berkini düşünüyorum hücum hattı için.ama eminim bi çok oyuncuyla ilgileniyoruz.pranjiç tamam olsa bile transfer konusunda sıkıntı yaşamamak içindir. daha iyileri için uğraşıldığına eminim.

Valbuena da olmayabilir. Yaşı 27. Yaşı ileri denmez buna.

https://twitter.com/#!/srfydn/status/146623899881320448

su twitten sonra evet danijel pranjic bayer munih de oynayan. tam uyuyor. aimar degil.

acikcasi gerek yok diyorum. grosicki, amrabat veya olcan adin aga yapistir gitsin abartmaya gerek yok. sonucta playofflu tr ligi ve tr cup var.

yani hoca genc ve basariya ac dedi kesin yoneticilerin isi. mertens, taarabt genc ve basariya ac topcular. ozellikte taarabt neden iglenilmez anlamak mumkun degil Qpr kume dusecek. al getir. te allam.

https://twitter.com/#!/srfydn/status/146623899881320448

su twitten sonra evet danijel pranjic bayer munih de oynayan. tam uyuyor. aimar degil.

acikcasi gerek yok diyorum. grosicki, amrabat veya olcan adin aga yapistir gitsin abartmaya gerek yok. sonucta playofflu tr ligi ve tr cup var.

yani hoca genc ve basariya ac dedi kesin yoneticilerin isi. mertens, taarabt genc ve basariya ac topcular. ozellikte taarabt neden iglenilmez anlamak mumkun degil Qpr kume dusecek. al getir. te allam.

Taraabt'ı almak sence o kadar kolay mı?

Şeref reis daha sonra yeni twit attı; müstakbel oyuncumuzun adı bir defaya mahsus adı geçmiş. Pranjic büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt