2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

En az 100 kişi Pranjic demiştir. Şeref dediki sadece 1 kişi doğru tahmin etti.

ben de şerefe şunu diyorum : şeref hakkatten "baydın" la .

verdiği bilgiler sağlam , eyvallah , sağolsun ama ;

"bir kaç güne söylerim" ne demek hocu ? ya söyleme ya da açıklayacağın zaman söyle .

pranjiç bence alternatiflerden! işi sağlama almak için. GS da transfer yapılırken bi oyuncunun 3 -4 tane alternatifi vardır. fatih hoca üstüne basa basa genç ,başarıya aç oyuncular dedi.

o resimdeki seref aydinmi ?

DSC01605_reasonably_small.jpg

ben gozluklu gobekli 40-50 yaslarinda biri olarak hayal ediyordum :D

srfydn Şeref Aydın

bu arada sabri icin birkac kulupten transfer teklifi geldi diye biliyorum. adamin sezon sonu sozlesmesi bitiyor. uzatmak lazim.

Izlemeden asip kesmemek lazim. Maliyeti fazla da olmaz herhalde, gelsin bakalim. Balta'dan kötü olamaz.

Yaratıcılık sorununu çözecek oyuncu olaraka alınıyorsa kötü,alternatif olarak alınıyorsa iyi transfer

neyse bitmek üzere olan bi çok transfer vardır .alternatifler !!!ama reyes ama pranjiç!fatih hoca ne diyosa o olur.bruno cortes alınsın bari !

Taraabt'ı almak sence o kadar kolay mı?

degil tabiki. qpr kaptani taraftar tapiyor vs. ama ugras abi once gencler icin ugras. sonra gidersin pranjic falan. bizde he tamam aga olmadi nabalim deriz. ama direk gidip su kadroya yasli oyuncu getirmek hos degil. pranjic kotu degil ama beklenen degil. su kadronun etrafini cok guzel suslenebilir. mertens de oyle ama ugras. kevin mirallas da var mesela. onu getirmek en kolayi belkide. mirallasi. burdan yazalimda biz goren olur belki. mertens, taarabt, mirallas gibi topcular bu takima yakisan.

baskan hayran kaldi diye riera gelmisti bu arada. pranjice de hayran kaldigi yaziyor. aman baskan bu islerden anlamadigini sende soyluyosun. pls. : (

Geri
Üst Alt