2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Menajer Bektaş Demirtaş

Sarı lacivertli ekibe kapılarını kapatmadıklarını dile getiren Demirtaş, "Galatasaray da aynı şekilde teklifte bulunmuştu. Ancak dediğim gibi, sözümüz vardı. Belki önümüzdeki yıl bir kapı açılır. Biz tekliflere her zaman açığız. Konsept, hocanın oyun stratejisi, bunlar önemli. Gökhan'ın Hamburg'la kontratı iki yıllık ancak önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelebilir." dedi.

Hakan Delikanli'nin uzerine baya bi gidilmis gereksiz yere. Adam kendi dusuncesini fikrini belirtmis. Gokhan Tore o aciklamalari yaptisa ben bile derim arkadas tamam bu is yatar diye. Ama zamanla olaylar farkli gelismis olabilir sonucta Orhan Uluca'nin yalan soyleyecegini dusunmuyorum.

Menajer Bektaş Demirtaş

Sarı lacivertli ekibe kapılarını kapatmadıklarını dile getiren Demirtaş, "Galatasaray da aynı şekilde teklifte bulunmuştu. Ancak dediğim gibi, sözümüz vardı. Belki önümüzdeki yıl bir kapı açılır. Biz tekliflere her zaman açığız. Konsept, hocanın oyun stratejisi, bunlar önemli. Gökhan'ın Hamburg'la kontratı iki yıllık ancak önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelebilir." dedi.

Bunu ne zaman demis? Ayrica Sari Lacivertli derken Fb'yi mi kast ediyor bunlar? Sozumuz vardi da ne demek yahu? Fb'ye gitmedi ki bu adam. Hic birsey anlamadim? :D

Bunu ne zaman demis? Ayrica Sari Lacivertli derken Fb'yi mi kast ediyor bunlar? Sozumuz vardi da ne demek yahu? Fb'ye gitmedi ki bu adam. Hic birsey anlamadim? :D

sezon başında demiş heralde . evet fenerbahçe . hamburda sözleri varmış o yüzdne :)

baska bi takımımı tutablir daha dogrusu oyuncunun takımı

Gökhan'ın tek taliplisi biz değiliz ondan dolayı çok zor bir transfer.

8231419.jpg

şimdi ise Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden ( Fatih Terim ) bir zamanlar o da Beşiktaşlıydı ( kolpa medyaya göre )

Fatih Hoca asla BJK olacagini inanmam. Haberi yapan adam Ayyildizli formayi bile yanlis koymus ;)

Arkadas kendine gel ve sacmalama surda. Ben dediklerini söylüyorum. Canli gösteremem ama al buyur bak

uzatmak istiyor: Hamburger SV: Gökhan Töre will verlängern - Goal.com

Ve aciklamasi burda: HSV-Juwel Gökhan Töre will nichts von Galatasaray Istanbul wissen - Goal.com

Almancan varsa oku!

Ayrica belki gelmesini en cok ben isterim. Ama cok net bir aciklama. Baska takim taraftar degilimde adami sinir etme rica ediyorum. Galatasarayliyim ve gurur duyuyorum ve baska takim taraftari olsaydim burda olmazdim. Senin gibi diger taraftarlari dislayan kisiler gercek Galatasaray olmamali. Senin gibi Galatasaray taraftarini kabul etmeyin taraftar olmamali.

Isterse gelsin. Yanliz kaynak olarak LigTV veriliyor, yani asparagas olma ihtimali 100%. Kaldiki böyle bir aciklama yapacagini sanmiyorum, elbette Besiktasli olabilir, ama bunu önceligim su takimda veya bu takimda olarak der. Profesyonel bir adam su takima veya bu takima asla gitmem demez. Hele hele bu altyapiyi almanyada aldiysa.

Nuri Sahin'de Galatasaraylidir. Ama bunu profesyonel olarak dile getirmisdir. Yani Fenerbahce'ye felan gitmem diye birsey dememisdir ve diyeceginide sanmiyorum.

gaziantep yerel basınına göre 3.5 milyon euro+serkan kurtuluşa karşılık olcan bizde

Isterse gelsin. Yanliz kaynak olarak LigTV veriliyor, yani asparagas olma ihtimali 100%. Kaldiki böyle bir aciklama yapacagini sanmiyorum, elbette Besiktasli olabilir, ama bunu önceligim su takimda veya bu takimda olarak der. Profesyonel bir adam su takima veya bu takima asla gitmem demez. Hele hele bu altyapiyi almanyada aldiysa.

Nuri Sahin'de Galatasaraylidir. Ama bunu profesyonel olarak dile getirmisdir. Yani Fenerbahce'ye felan gitmem diye birsey dememisdir ve diyeceginide sanmiyorum.

kaynak ligtvyse tamam :D

kaynak ligtvyse tamam :D

Haberde LigTV'de öyle demis olarak verilmis. Haberi Goal'A koyan ise Ömer Nihat Kelesoglu diye biri. Bjk'li veya FBli olmasin? Ben Gökhan Töre'nin gelmek istemedigi inanirim, Bjk'li bile olabilir, ama böyle Anti-Galatasarayli olarak bir aciklama yapacagini sanmiyorum. Kaldiki LigTV'de böyle birsey demis olsa o zaman Almanyadan önce bizim Türkiyedekinlerin haberi olurdu bundan.

haberde ligtv'de öyle demis olarak verilmis. Haberi goal'a koyan ise Ömer nihat kelesoglu diye biri. Bjk'li veya fbli olmasin? Ben gökhan töre'nin gelmek istemedigi inanirim, bjk'li bile olabilir, ama böyle anti-galatasarayli olarak bir aciklama yapacagini sanmiyorum. Kaldiki ligtv'de böyle birsey demis olsa o zaman almanyadan önce bizim türkiyedekinlerin haberi olurdu bundan.

aynen.

gaziantep yerel basınına göre 3.5 milyon euro+serkan kurtuluşa karşılık olcan bizde

3.5 biraz cokmus ama ise yaramaz Serkan'dan kurtulmak iyi. Serkanda da artik Abisi Serdar'la beraber oynar yine (Orda mi daha bu Serdar Kurtulus?)

sağa gökhan töre solada kaliteli bir yabancı çok şık olurdu

Olcan için 3.5 milyon kesinlikle deger....

Alper Potuk veya Hamit ile dedikodu yok mu? :)

Gökhan Galatasaray ve Beşiktaş'ı tutuyorum gibisinden bir açıklama yapmıştı milli maçlar döneminde.

Gökhan Galatasaray ve Beşiktaş'ı tutuyorum gibisinden bir açıklama yapmıştı milli maçlar döneminde.

bu fanatik bjkli olduğunu da videolarda falan söylediği yok. milli takımdayken söyledi diyolar...

Geri
Üst Alt