2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Seref aydında bi isim acıklasa artık:sad007:

Valla Ai Se Eu Te Pego dansina eslik edecek bir Reis daha alsinlar :)

[video=youtube;nsoBDOn7z5Y]https://www.youtube.com/watch?v=nsoBDOn7z5Y&feature=related[/video]

Berk'in bir yere kaçtığı yok.Andy Johnson gelmezse o zaman kızın adama. Yargısız infaz yok

Soru: Türkiye´de taraftari oldugun bir takim varmi?

Ömer: Kücüklügümden beri bir Galatasaray taraftariyim.

Ömer Bayram Kayserinin salca oldugu futbolcu umarım alırız

Andy Johnson bir ara milli takımda oynamamış mıydı?

beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun

hakkaten mi renkdas bey? eger dogruysa cok iyi olur. tam ihtiyacimiz olan turde bir forvet.

seref bir pranjic dedi o kadar.

beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun

Kaynak?

hakkaten mi renkdas bey? eger dogruysa cok iyi olur. tam ihtiyacimiz olan turde bir forvet.

duyum kaynağımı forum yöneticisine ilettim, duyduğum bu kontratı biteceği için cok ucuza alınacak, şahsi fikrim 30 yaşına gelmiş adamları pek sevmem ama ingiltereden gelince farkediyor, hala çok iş yapacağını düşünüyorum bizde.

duyum kaynağımı forum yöneticisine ilettim, duyduğum bu kontratı biteceği için cok ucuza alınacak, şahsi fikrim 30 yaşına gelmiş adamları pek sevmem ama ingiltereden gelince farkediyor, hala çok iş yapacağını düşünüyorum bizde.

teşekkür ederim beni mutlu ettin

Olcanadin İstanbul Turkey

olcan twiterında konum yerine istanbul yazmış.. bu daha önceden varmıydı ?

Andy Johnson iyi adamdır hızlıdır ve iyi bitiricidir.Sene başında Roy Hodgson onu almak için çok uğraştı ama Fulham vermedi.

Oda olmayınca Shane Longu aldı.Johnson Barosla iyi bir forma rekabeti verecektir eğer Berkin haber doğru ise.

Serdar Aziz nasıl olurdu? Eboue'nin de gideceği bu dönemde, Sabri de sakat, hem stoper hem sağbek oynayabilecek birine ihtiyaç duyuyoruz.

Serdar Aziz nasıl olurdu? Eboue'nin de gideceği bu dönemde, Sabri de sakat, hem stoper hem sağbek oynayabilecek birine ihtiyaç duyuyoruz.

Hemen alalım.

Aykut Demir nasıl olur? O'da stoper basta olmak uzere, solbek ve sagbekte de oynayabiliyor.

Geri
Üst Alt