2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Ben de istiyordum Domercant'i benim için de problem yok. :D

Siena'ya burada koyabilir miyiz ki acep. :(

mccalebe bak 5 ledi. lavuk ya bizde coşuyordu şrfsiz.

bir kere önceki konusmamızda diamantidisi ve kirilenkoyu takımlarının en önemli oyuncuları olarak niteledik(nitekim de öyleler) Bu yüzdende takımlarına yaptıkları katkıları tartısıp kimin daha en önemli oyuncu oldugunu konusmustuk.Yani mevki olarak tartısmadık zaten cünkü birinin guard birinin forvet oldugunu benim 7 yasındaki kuzenim dahi biliyor. 2'ncisi ise gecmiş sohbetlerimize bi bak istersen.Ben orda da eger bir kulüp baskanı olsam ve önemli bir bütcem olsa guard mevkisine 3 oyuncu almak isterim.bunların basında da diamantidis gelir demiştim.digerleri ise Bo McCalebb ve shved olurdu.Özetle evet diamantidisi sevmem evet yunanlıları da sevmem ama adam iyiyse iyi derim.Diamantidis'de suan avrupadaki en iyi guarddır.Ama benim gecen seferde savundugum en iyi guard olabilir ama en iyi oyuncu degildir savıydı.Suan avrupada oynayan oyuncular arasında benim için en iyisi kirilenkodur.Dikkat edersen mevki olarak demiyorum genel konusuyorum.Bu sebeplerden dolayı mesajlarım dedigin gibi tutarsız degildir.Tekrar diyorum evet en iyi guard diamantidisdir buna katılıyorum ama en iyi oyuncuda katılmayabilirsin sonucta ama bence kirilenkodur.Gerci bu gidişle nba yıldızlar gelmeye baslarsa işler degişir.Avrupadaki derken euroleaguedeki demek istedim.Sonucta bjk de deron var.Onu katarsak acık ara en iyisi deron olur guard mevkisinde cünkü.:asd:

tamam anladım haklısın. guard olarak teodosic'i de alabiliriz ama o biraz sapıtıyo karakteri ters. o yüzden en iyisi diamantidis. ırkçı falanda değildir. dünya şampiyonasında sırbistanı 83-82 yendiğimizde teodosic bizim oyunculara tükürmüştü.

Siena çok kötü oynuyor.

domercanta yaşlı diyen kimdi lan:) adam genc adam gibi. bizde oynasaydı cok şey degişmişti.

3.lük hayal oldu bizim için

Unic 8 sayı üstünde kazanamadı.. En azından azda olsa 3. olma şansımız var.

Unic deplasmanda yenmemiz zor..Olimpija ve Prokom maçında taraftar çok önemli, kazaya uğramamalıyız.

Olimpija ve Prokom maçında taraftar çok önemli, kazaya uğramamalıyız.

Sienayı içerde yenebiliriz.

Siena gününde değildi bugün ama tabi Unics de sağlam takım hani. Deplasmanda işimiz çok zor. Tabi biz Prokom ve Olimpija maçlarına odaklanmalıyız öncelikle.

Allah belanı versin siena,kendi evinde şunlara yeniliyorsun.Bize gelince aslan kesiliyor şerefsizler.

union'u yendimmi bizim iş tamam. 4. olarak çıkarız

Prokom u yenemezsek gruptan falan çıkamayız.

Üçüncü olma şansımız bitmiş değil ama zor. Kazan'ın son bir Barca deplasmanları var. Bizim de Barca deplasmanı+iç sahada Siena macımız var. Bunun dısında Olimpija ve Prokom ile de içeride oynayacaz.

Kazan'ın mutlaka Olimpija ve Prokom maclarından 1 mağlubiyet cıkarması lazım 3.olmamız için. Tabii bizimde onları dıs sahada yenmemiz şartıyla.

İşimiz gerçekten cok zor.

Prokom u yenemezsek gruptan falan çıkamayız.

Ben o maçtan korkuyorum. Herkezde bir rehavet var.

İçimden kötü birşey geçiyor.Sanki prokoma yenilecez.. İçerde Siena maçı final maçı gibi olacak gibime geliyor.

Kazaya uğramamak için herkez Abdi İpekciye..

Ben o maçtan korkuyorum. Herkezde bir rehavet var.

İçimden kötü birşey geçiyor.Sanki prokoma yenilecez.. İçerde Siena maçı final maçı gibi olacak gibime geliyor.

Kazaya uğramamak için herkez Abdi İpekciye..

prokoma biz 10 sayı üstünde fark atarız.

o değilde bize 2.lik şansı doğdu gibi. :D sadece unics'i 5 sayı farkla yenersek ve içerde oynayacağımız 3 maçı kazanırsak 2. olabiliriz.

o değilde bize 2.lik şansı doğdu gibi. :D sadece unics'i 5 sayı farkla yenersek ve içerde oynayacağımız 3 maçı kazanırsak 2. olabiliriz.

ee son hafta bizim Barca deplasmanımız, Siena'nın dısarıda Prokom, Kazan'ın dısarıda Olimpija macı var o ne olacak ? :)

Yani gerçekleştiremeyiz demiyorum ama 2.lik büyük mucize olur şuan bizim için.

Sienayı baya sövdüm dün.Mc Calebb reis dışında kimse çabalamadı.Hele o Kaukenası bizi şut bombardımanına tutarken dün rezalettti.Yine bize karşı şov yapan David Andersonda rezaletti.Unicks formulü belli Domercantı yavaşlatmak.Ama grupta 3.ncülük şansımız baya zorlaştı.Ama önce 4.ncülüğü garanti altına almak lazım.

Geri
Üst Alt