2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Teletovic'i alsak fena olmaz hani...

bide sağlam bir pivot lazım öyle luksa-furkanla olmaz gibi gözüküyor...

Caja İspanyada üst sıraları hedefleyen bir takım yıllardır.Oyuncu bırakmazlar bence

Eğer aynı ülke takımları bu turda eşleşmezse şu şekilde olacak;

1. CSKA - Real Madrid

2. Olympiacos - Panathinaikos - Maccabi Electra

3. Bennet Cantu - Unicaja

Bizim için şu kura gelir gibi (malesef) CSKA - Olympiacos - Unicaja

yaw alalımda fark etmez 2-3 oyuncu alak ama iyi kötüye bakmıyacam valla EL tecrübesi olsunda bu takım böyle cok zayıf

zalgiris bize gelemez 4. oldu adamlar , umarım cska-maccabi-cantu-galatasaray diye bir grup olmaz

madrid-cantu-galatasaray-zalgiris nasıl olur...?

Zalgiris grubu 4.cü bitirdi, bizimle eşleşme şansı yok.

ülkerle aynı guruba düşme şansımız varmı? kuralar nezaman cekiliyor peki

Var. Yalnız aynı ülkeden mümkün olduğu kadar takımları eşleştirmemeye çalışıyorlar. Aynı ülkeden en fazla 2 takım eşleşebilir.

Bu durumda sadece bizim ülkeye bakmayın, diğer ülkelerden de takımlar var. İspanya 4 takım, Rusya'dan 2 takım, İtalya'dan 2 veya 3 takım var.

Real Madrid

Panathinakos

Cantu

Galatasaray

eğer olabiliyorsa en ideali bu galiba.

deplasmanda 30 sayı farklar yemekten bıktık valla ona göre ya transfer yapalım. şimdi real panatinakostan fark yemiyek

Cska filan çıkarsa çok kötü olur ben Madrid e razıyım

bizim o bahsettiğin gruptan çıkmamız mucize...

hele cska varsa mümkün değil...

bu kadro ile...

ülker grup lideri oldu fenerliler yuroligliderifener diye tt yapmışlar valla beyin yok bunlarda

Eğer transfer yapmayacaksak lütfen deplasman maçlarına gitmeyelim

Partizan-Milano maçında çok fena taktik faul savaşı oluyor.

mirza-teletovic-2011-9-4-16-31-42.jpg

teletovic.jpg

ben takımımda bu reyizi istiyom. benimde boyle kaliteli oyuncu gormeye hakkım var

mirza-teletovic-2011-9-4-16-31-42.jpg

teletovic.jpg

ben takımımda bu reyizi istiyom. benimde boyle kaliteli oyuncu gormeye hakkım var

İspanya'nın ucsuz bucaksız o üzüm bağlarından koparıp almak çok zor bu adamı. :)

Şimdi gitmek istese adama ağzının suyu akan nice cebi kabarık kulüpler var Avrupada.

Bu arada 4 ispanyol, 3 türk, 3 italyan, 2 rus takımı oldu top 16 da. Bu takımları bir birleriyle eşleştirme varyasyonlarını yapacak euroleague yönetiminin de kafası çok karışacak. :)

Ben hesaplamayı bıraktım, kafam allak bullak oldu. Artık Euroleague düşünsün. :D

Aynı grup,aynı ülke kuralı olursa kuralar oluşmuyor en azından uzun denemeler sonucunda ben bulamadım.:)

1. gruptan Fb.Ülker gelsin o zaman.

deplasmanda 30 sayı farklar yemekten bıktık valla ona göre ya transfer yapalım. şimdi real panatinakostan fark yemiyek

Bıktık derken?2 maçla mı? Ayaklarımız yere bassın biraz.Hedef küçültme yada küçük düşünme değil ama biraz da nerden geldiğimizi bilelim.

Bıktık derken?2 maçla mı? Ayaklarımız yere bassın biraz.Hedef küçültme yada küçük düşünme değil ama biraz da nerden geldiğimizi bilelim.

2 macla değil tabikide daha siena ve barca deplasman macına cıkmadan inşallah fark yemeyiz korkusunu tekrar yaşamaktan bıktık. bundan sonra basit takımda kalmadı her deplasman siena barca deplasmanına eşit olur. 3 takviye ölümüne şart.

1. Torba : Fener, Cska, Real, Barca

2. Torba : Oly , Pana, Maccabi, Siena

3. Torba : Cantu, Unicaja, Efes, Kazan

4. Torba : Bilbao, zalgiris, Milano, Galatasaray

Şimdi 4 tane İspanyol takımı olduğu için her gruba birer İspanyol vermeleri lazım. Fener; Barca ve Real'le zaten eşleşemiyor, Bilbao'yla da aynı gruptan çıktığı için eşleşemiyor. Sonuç olarak Unicaja Fener'e hayırlı olsun. Buradan yola çıkarsak 3. torbadan biz de Efes ve Kazan'la eşleşemiyoruz. Unicaja da Fener'e gidince Cantu da bize hayırlı olsun :)

Gerçi bu ülke olayı var mı emin değilim.

Geri
Üst Alt