2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Murat KOSOVA Efes'in şu anda çok iyi bir uzunla anlaşmak üzere olduğunu söyledi. Sanırım bir 4 numara. Transfer bitmedi mi? Ne transferi şimdi bu?

Niye kötü olsunki :S

Bizim her türlü Efes ve Oly maçlarını kazanmamız lazım zaten. Onları kazanınca da averajın önemi kalmıyor. Efes'i 20 farklı yeneriz diyorsanız o ayrı tabi.

Herkes kendi evindeki maçları kazanırsa

lü averaj devreye giriyor. Olympiakos Hem Efes'e fark attı hem bize sayı ile yenildi hem de CSKA'dan fark yemedi. Dolayısı ile şimdiden üçlü averajda çok avantajlı hale geldiler. Tabii bu dediğim herkes evindeki maçları kazanırsa olacak bir şey.

Ulan efes, ulan efes... milyarlık eşşekler. Fark da +18 oldu adına yakışır şekilde. Geri zekalı takım, aptal takım, salak yönetim, embesil koçlar...

2 türk takımı bir yunanlıyı önümüze geçireceğiz.

Efes´in kötü olduğunu söylemiştik,isimlere bakmayın.Ulan Songaila senin yüzünden kaybettik şunlara,keşke daha önce gitseydin.

Gel de şimdi ilk maçtaki yenilgiye kahrolma. Bu aptal takımın böyle olacağı belliydi zaten sezon başından beri. Ah o maçta 1 kez olsun öne geçemedik, geçebilseydik efes'i bocalatırdık. Efes de bizim maçlarımızı buluyor oynamak için.

Toprak toprağı gurbette .... boşuna dememişler.

nedense bu gruptan çıkabileceğiz umuduna eriştim

hayırdır inşallah.

:)

Şu Anadolu Efes'e hem acıyorum hem de uyuz oluyorum.Bu kadar para harcanıp kurulan bir takım bütün maçlarda fark yerken bize aslan kesiliyorlar.Tabi bunda bizim oyuncuların da büyük payı var da hazmedemiyorum şu Efes'in bizi yenmesini.Yıllardır final four hesaplarıyla başladıkları Euro Ligde rezil oluyorlar hala da para harcayıp başarısız olmaya devam ediyorlar.Yazık.

hesap mesap kalmadı beyler olimpiyakosu deplasmanda yenmekten başka care kalmıyor bu mal efes yüzünden

Şu Anadolu Efes'e hem acıyorum hem de uyuz oluyorum.Bu kadar para harcanıp kurulan bir takım bütün maçlarda fark yerken bize aslan kesiliyorlar.Tabi bunda bizim oyuncuların da büyük payı var da hazmedemiyorum şu Efes'in bizi yenmesini.Yıllardır final four hesaplarıyla başladıkları Euro Ligde rezil oluyorlar hala da para harcayıp başarısız olmaya devam ediyorlar.Yazık.

Adamların reklam yapma yolu. Dolayısıyla o paraya zaten gitti gözü ile bakıyorlar her yıl. Bir de alkollü içecek reklamı dünyanın her yerinde yasak. Bu reklamı yasal olarak yapabilmenin en kolay yolu spor! Dolayısıyla EFES avrupa arenasında olduğu sürece başarının çok da bir önemi yok. Takım o arenada oynayarak misyonunu yerine getirmiş oluyor zaten. Başarı gelirse kadayıf tatlısının üzerindeki kaymak oluyor işte.

Ahh Efes ahh. Kendini bitirdin yanında bizi de götüreceksin. :( Oly bunları yenebilecek takımdı ve yendi, ama bu kadar farkı yemeyi nasıl beceriyorsun yazıklar olsun sana. O kadar yatırım yapıyorlar aldıkları sonuçlara bak. :confused: Biz CSKA maçlarını normal şartlarda kaybedeceğimizi düşünüyorum. Efes-Oly maçı burada çok önemli noktaya geldi Efes yenmesi değil sayı farkını alması lazım o da çok zor artık. :(

Her şey son maça kalırsa Oly ile bizim maça, onlar her türlü avantajlı adamlar 1 sayı farkla yenildiler yenmeleri yetiyor gibi.

Ahh Efes ahh. Kendini bitirdin yanında bizi de götüreceksin. :( Oly bunları yenebilecek takımdı ve yendi, ama bu kadar farkı yemeyi nasıl beceriyorsun yazıklar olsun sana. O kadar yatırım yapıyorlar aldıkları sonuçlara bak. :confused: Biz CSKA maçlarını normal şartlarda kaybedeceğimizi düşünüyorum. Efes-Oly maçı burada çok önemli noktaya geldi Efes yenmesi değil sayı farkını alması lazım o da çok zor artık. :(

Her şey son maça kalırsa Oly ile bizim maça, onlar her türlü avantajlı adamlar 1 sayı farkla yenildiler yenmeleri yetiyor gibi.

Efes burda Olimpiyakos'u yener...

Bizim Olimpiyakos deplasmanında fark yememiz lazım...

Üç dört olursa Efesi içerde 15'in üstünde yenersek çıkabiliriz...

Yarın nasıl olsa prestij maçı olucak...

Deplasmandaki Oly galibiyeti ve içerde Efes galibiyeti ile turlarız

Hem Oly'e hem Efes'e koyacağız başka yolu yok.

CSKA rica ediyorum 1 maçlığna yatsanıza lan bize ölür müsünüz anasını satayım her maçı kazanana madalya mı veriyorlar :sad007:

Efes burda Olimpiyakos'u yener...

Bizim Olimpiyakos deplasmanında fark yememiz lazım...

Üç dört olursa Efesi içerde 15'in üstünde yenersek çıkabiliriz...

Yarın nasıl olsa prestij maçı olucak...

Ne farkı hocam? Yenildiğimiz an eleniyoruz. 1 sayı ile bile yenilsek genel averajdan eleniriz.

İstanbulda bir CSKA galibiyeti inanılmaz olur

Grup üçlü averaja kalırsa Oly çıkar bugünkü farktan sonra. Bizim bir yerlerden mucize bir galibiyet koparmamız gerekiyor. Oly'yi deplasmanda yenersek süper olur ama onları deplasmanda yenmek Efes'i deplasmanda yenmekten çok ama çok daha zor o yüzden bu gruptan çıkma şansımızın olmadığını düşünüyorum bugünkü Oly'nin Efes'e fark atışından sonra. Ayrıca Efes'in bize şansının tuttuğunu da düşünürsek kendi evimizde Efes'e yenilmemiz bile şaşırtmaz beni.

Geri
Üst Alt