2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Bu kupayi almamiz icin, ya Final Four Istanbulda olmasi lazim yada kaliteli adamlar almamiz lazim. Sirf mücadelen olmaz hersey. Ev sahibiyken mücadele yetebilir, ama Teodosic,Kirilenko,Navarro,Spanoulis gibi adam kesinlikle bizede lazim 1-2 tane.

Senin bu saydığın adamlara 2 maçtır basket topunu koltuk altına verdik gönderdik , Mahmut Hoca işini bilir !!

Senin bu saydığın adamlara 2 maçtır basket topunu koltuk altına verdik gönderdik , Mahmut Hoca işini bilir !!

Tamamda, deplasmanlarda ne yaptik suana kadar? Moskova deplasmaninda adamlar bizi ezdi? Neden böyle bir cikisla ciktin karsima anlamadim aslinda.

Kalite sart. Oktay Mahmutiye lafmi attik? Cok iyi koc. Ama eminim oda bütce olsa, daha iyi oyuncu ister.

Sampiyonluk icin kesin 1-2 cok kaliteli adam lazim.

Tamamda, deplasmanlarda ne yaptik suana kadar? Moskova deplasmaninda adamlar bizi ezdi? Neden böyle bir cikisla ciktin karsima anlamadim aslinda.

Kalite sart. Oktay Mahmutiye lafmi attik? Cok iyi koc. Ama eminim oda bütce olsa, daha iyi oyuncu ister.

ilk yılında olan takım bırak da ezilsin moskova deplasmanında,bu yıl demiyor kimse zaten final oynayalım diye.

Anadolu Efes'te kalite varda ne oldu cskadan fark yediler hem de ezildiler

Anadolu Efes demeyin, sinirlerim zıplıyor. Yanlış mı biliyorum diye geçen tekrar baktım ama maalesef doğruymuş, Avrupa'nın en pahalı 3. kadrosuna sahipler.

CSKA deplasmanındaki skorumuz 85-70 çok ama çok doğal bi sonuç 15 sayı üstelik böyle takıma karşı

25 senedir avrupada oynayan efes 40 sayı fark yedi bahsettiğimiz deplasmandan

ayrıca mahmuti'nin bütçe olsa yıldız alırdı kaliteli adam alırdı gibisine sözler söylemek çok boş. mahmudi her zaman yıldız oyunculardan kaçındı efes ile yarı final oynadığı dönemdeki kadrosunda yıldız yoktu

keza korac kupasını aldığında da ufuklar naumovskiler varmış..

Naumoski yıldız değil miydi zaten?:asd: Marcus Brown falan neydi? Para olsa tabi hocada bilir kaliteyi yükseltmeyi

Anadolu Efes demeyin, sinirlerim zıplıyor. Yanlış mı biliyorum diye geçen tekrar baktım ama maalesef doğruymuş, Avrupa'nın en pahalı 3. kadrosuna sahipler.

Ufuk Sarica

Zaten böyle sacma mantik sadece Türklerde olur. Sen git Avrupa´nin en pahali 3. kadrosunu kur, ama sorumlulugu hicbir tecrübesi ve basarisi olmayan Ufuk Sarica´ya ver. Sacmalik.

Naumoski yıldız değil miydi zaten?:asd: Marcus Brown falan neydi? Para olsa tabi hocada bilir kaliteyi yükseltmeyi

çok büyük yıldızdı yani, oynadığı en büyük takım efes pilsen

(şimdi atlıcaksın sienada da oynadı diye) o zaman sienanın esamesi okunmazdı

edit: zaten bilmezsin

Sanki yanlis birsey söyledim. Bu kadroyla Sampiyon olacagimiza inanan varmi? Su Cska macinda dis sutlarimiz fena olmasada, sürekli bos atislari kacirmaktan yakinmiyormuyuz? Bu bos Üclük kacirmak sirf kaliteyle ilgili. Rakibleri görüyonuz, nasil lokum gibi sokuyorlar.

Kadroyu full degistirelim demiyomki. Ama Sampiyonluga oynamak icin takima 1-2 Kaliteli adam monte edip, sertligimizi ona ragmen eksiltmememiz lazim.

Sanki yanlis birsey söyledim. Bu kadroyla Sampiyon olacagimiza inanan varmi? Su Cska macinda dis sutlarimiz fena olmasada, sürekli bos atislari kacirmaktan yakinmiyormuyuz? Bu bos Üclük kacirmak sirf kaliteyle ilgili. Rakibleri görüyonuz, nasil lokum gibi sokuyorlar.

Kadroyu full degistirelim demiyomki. Ama Sampiyonluga oynamak icin takima 1-2 Kaliteli adam monte edip, sertligimizi ona ragmen eksiltmememiz lazim.

o zaman boris ve shipp yerine daha kaliteli adam alacan.

artı olarak zaza'yı da getirdim mi dediğin olur :D

lakoviç eski performansına ulaşabilirse zaten final oynarız. çünki cska barça dahil hiç bir takımda olmayan özelliklerimiz var.

ben bu kadroyu 2000 li yıllardaki uefa kupasını alan takıma benzetiyorum. müthiş bir bütünleşme müthiş bir arkadaşlık müthiş bir mücadele ama işte tıkanan yerde fark yaratan bir isim vardı o da Hagi idi. Rakiplerinde Hagi si vardı elbet ama bizimkisinin liderlik ettiği takım onların liderlik ettiği takımlardan çok farklıydı.

lakoviçin liderlik ettiği takımda çok farklı işte. gerçekten liderlik yapabilirse her maç olağanüstü oynayabilirse bu takım final görür.

ibrahim kutluaya bile bunları dedirtebildiysek cidden çok büyük işler gerçekleştirmişiz demektir.

galatasaray olimpiyakos macı icin atinaya rahat gider dedi ibo :D atinada ne işimiz var

Gelecek sezon icin yapmamiz gereken hamleler cok acik.

Shipp Türk olacak

Shumpert'a tesekkür edilecek

Gordon'la sözlesme yenilenecek

Savovic gonderilecek

Ilkay dönecek

Giden 2 adamin yerine top class basketbolcular alinacak

Ama ciddi anlamda 2 yildiz

Gelecek sezon icin yapmamiz gereken hamleler cok acik.

Shipp Türk olacak

Shumpert'a tesekkür edilecek

Gordon'la sözlesme yenilenecek

Savovic gonderilecek

Ilkay dönecek

Giden 2 adamin yerine top class basketbolcular alinacak

Ama ciddi anlamda 2 yildiz

lakovicede teşekkür edilmeli

zazayı tekrar almanın yoluna bakılmalı. mümkünse ersanıda

Ersan ve Zaza'nın sözleşmeleri bu sene sonunda bitiyor. 4-5'e koyalım işte ikisini. Bi de kısa yıldız alırsak EL'de iddialı bir takım oluruz.

Gerçi Tulun varken bunların hepsi hayal.

Geri
Üst Alt