2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Prokom -Olimpija -Nancy varmı başka bilmiyorum.Ligin en kötü takımı durumundalar. Bu 2 lesh takım bizim grupta idi buda bizim için avantaj oldu bunuda unutmayalım. Top 16 için sağlam transfer bekliyorum.

Gelelim eziklere cantu bunları yener. Peki maçın sonucu ezikleri saf dışı bırakıyor.

Prokom -Olimpija -Nancy varmı başka bilmiyorum.Ligin en kötü takımı durumundalar. Bu 2 lesh takım bizim grupta idi buda bizim için avantaj oldu bunuda unutmayalım. Top 16 için sağlam transfer bekliyorum.

Gelelim eziklere cantu bunları yener. Peki maçın sonucu ezikleri saf dışı bırakıyor.

transfer lazım ama mahmudi düşünmüyoruz demiş. biz bu kadroyu EL için kurmadık hedeflerimiz için kurduk falan demiş. euroleague'ede tahminimizden daha önce girdik bu yüzden bu kadroyla gidicekmişiz yüksek ihtimal. ama bi tane 5 numara bir tanede 4 numara olsa tadından yenmez. zazayı keşke takımımıza katabilseydik. birde 4 numara aldımmı süper olurdu bu takım.

zaza seneye free agent olcakmış. düşünülürse yeteri kadar dominantlık katar takıma

transfer lazım ama mahmudi düşünmüyoruz demiş. biz bu kadroyu EL için kurmadık hedeflerimiz için kurduk falan demiş. euroleague'ede tahminimizden daha önce girdik bu yüzden bu kadroyla gidicekmişiz yüksek ihtimal. ama bi tane 5 numara bir tanede 4 numara olsa tadından yenmez. zazayı keşke takımımıza katabilseydik. birde 4 numara aldımmı süper olurdu bu takım.

zaza seneye free agent olcakmış. düşünülürse yeteri kadar dominantlık katar takıma

Böyle bir mantık olamaz ya.Ne güzel işte tahmin edilenden daha iyi oynuyoruz ki top 16 ya kaldık.Neden daha da iyi olmayalım ki?

Olympiacos 40-29, bu saatten sonra kolay kolay vermez maçı. Cantu son maçta asılacaktır.

Efes maça çok iyi başladı, yalnız bu maccabi salonunda oynamak çok zor arkadaş, artı Blatt Avrupanın gördüğü en iyi koçlardan biri.

Haftaya fenerbahçe gruptan çıkmak için ya kendi maçını kazanmalı yada caja laboral'in kazanmasını beklemeli.Caja Laboral'in Bilbao'yu yenmesiyle gruptan çıkması kesinleşiyo fenerbahçe'nin.

Böyle bir mantık olamaz ya.Ne güzel işte tahmin edilenden daha iyi oynuyoruz ki top 16 ya kaldık.Neden daha da iyi olmayalım ki?

senin dediğine de katılıyorum transfer şart ama o da haklı sene başında bi kadro kurmuş yap boz değil ki bu.

yinede bi bildiği vardır koçun. fakat transfer yapsak çok sevinirim.

senin dediğine de katılıyorum transfer şart ama o da haklı sene başında bi kadro kurmuş yap boz değil ki bu.

Zaza'dan önce de NBA dan oyuncu almayı düşünmüyoruz demişti, sonra ince eleyip sık dokuyup Zaza'yı aldı. Şimdi de hem taraftarı beklentiye sokmak istemiyordur, hem yine iyice düşünüp doğru adım atmak istiyorlardır. Bekleyip göreceğiz.

Açık açık söylim. Top16'dan çıkmamız zor. Çıkarsakta toplu kuş katliamı olur:D ,Gelecek yıl lisans falan herşey garanti olur.

Top 16'da rakibe Galatasaray oldğunu hatırlatmalıyız. Grubu sürekli çomaklayabiliriz.Herkezin planlarını altüst edebiliriz.Şuanki kadro ile işimiz zor.. Songalia,Lakovic performanslarını üstüne çıkarsa bilemem..

Komple yenilensin demiyorum ki zaten.Şu takıma 4-5 oynayabilen oyuncu lazım.Bir de bütçe varsa skorer bir oyuncu lazım o kadar.Bunlar yapılsa iddialı bir kadromuz olur.Ayrıcal igde şampiyonluk planlıyorsak bu transferler yapılmalı.Önemli rakipler var sonuçta.

Geçen hafta eksik Siena'yı yenemediniz diye alay ettiler. Şuanda aynı eksik Siena tam kadro Barca karşısında 28-27 önde. Bu takımlar elit takımlar, yedekleri bile aslardan farkı yok.

Baby Shaq Efes'in uzunlarını fena eziyor.

Baby Shaq Efes'in uzunlarını fena eziyor.

Geçen hafta Real madrid maç başında çok zorlandığı sofoyu akıllı bir şekilde faul problemine soktular, ve arkasından fark yaptılar. Bizim takımlar nedense şu kritik boş atışları sokamıyorlar, efes olsun, ülkerspor olsun, bizim takım olsun. Arkasından maçın sonunda didinip dururuz.

Olympiacos Cantu'yu çok rahat yendi gelecek hafta Olympiacos Nancy deplasmanından galibiyetle ayrılır 6/4 yapacaklar.

GBB vs. Caja Laboral ve Cantu - Ülker maçları sonucuna göre grup şekillenecektir.

Ulan çok iyi başladığı maçı eşşekliğine veriyor efes.

Yazık ya, 35 sayı fark ne demek bu takıma?

fenerin grubu cok ilginc.4 takımın(fb de dahil) 5 galibiyet 4 yenilgisi var.bir takımın(bilbao) 4 galibiyet 5 yenilgisi var.tam bir bulmaca olmuş :) bilbao kendi sahasında caja laboral'ı yenerse fb de cantuya yenilirse fb grupdan cıkamaz.Ancak fb deplasmanda cantuyu yener caja laboral'da deplasmanda bilbaoya yenilirse fb grupdan birinci cıkar.Anlayın yani ne kadar karmasık bir grup daha dogrusu güc dengeleri birbirine ne kadar yakın.

Geri
Üst Alt