2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

songilia hayatının oyununu shumpertte gercek oyununu oynarsa neden olmasın:)
kobe bryant tek mac için bize gelsede barcaya karsı oynasa dahi biz yine de yenemeyiz barcayı.ha bu sefer 90 atarız ancak 95 yeriz :) kendi sahamızda yenebiliriz o kadar.barcayı deplasmanda yenebilmek için 3-4 tane daha üst düzey oyuncuya ihtiyac var.delici bir guard,kalın bir uzun,sutör bir 3 numara,gordonu yedekleyecek savunması güclü bir 2 numara.bunlarda şimdi olmayacagına göre maalesef bir baska bahara renkdas.

kobe bryant tek mac için bize gelsede barcaya karsı oynasa dahi biz yine de yenemeyiz barcayı.ha bu sefer 90 atarız ancak 95 yeriz :) kendi sahamızda yenebiliriz o kadar.barcayı deplasmanda yenebilmek için 3-4 tane daha üst düzey oyuncuya ihtiyac var.delici bir guard,kalın bir uzun,sutör bir 3 numara,gordonu yedekleyecek savunması güclü bir 2 numara.bunlarda şimdi olmayacagına göre maalesef bir baska bahara renkdas.

bizimkide bir umut mertcim:) kafamız rahat cıkcagı icin belki her attıgımız girer:asd:

Bir renkdas pana deplasmanda cskayı yer demişti :D

Efes bu sezon pek bir sey oynamiyor zaten, sadece bula bula bizim macta iyi oynadilar.

pana kendini f8e saklıyor olmasın. belki transfer yaparlar:)
işi zor bu sefer.Cünkü onlar kadar iyi savunma yapabilen cska var.barca söylemeye gerek yok zaten.üstelik sut özürlüsü ricky rubio gitdi huertas geldi.gecen yıl rubioya baskı yapmayıp adeta savunmada bir kişi fazla oynuyorlardı şimdi yiyolarsa bos sut imkanı versinler bakalım huertasa da ne oluyor anlasınlar :)

Bu ne arkadaş ya, Avrupa'nın en büyük bütçesine sahip takımlarından biri Efes. Belki de CSKA'dan sonra ikincidir. Maccaci'den 40 sayı fark yiyorlar. Euroleague için Oktay Mahmuti'yi verelim bunlara, Avrupa maçlarını o yönetsin. Ben izlerken utandım. Böyle bir kadro nasıl pic edilir onu gösteriyor Ufuk Sarıca. Savanovic'i bize verin, biz Top 8 yaparız sizden bir halt olacağı yok.

Maccabi Demont Mallet'i alıyormuş.

Bu ne arkadaş ya, Avrupa'nın en büyük bütçesine sahip takımlarından biri Efes. Belki de CSKA'dan sonra ikincidir. Maccaci'den 40 sayı fark yiyorlar. Euroleague için Oktay Mahmuti'yi verelim bunlara, Avrupa maçlarını o yönetsin. Ben izlerken utandım. Böyle bir kadro nasıl pic edilir onu gösteriyor Ufuk Sarıca. Savanovic'i bize verin, biz Top 8 yaparız sizden bir halt olacağı yok.

...dünyadi en başarısız spor klübüdür efes...

Geri
Üst Alt