2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

ilk yarıda 17 fark olmasının en büyük nedenlerinden biri de hakemlerdi

Bu kadar taraflı yönetim son zamanlarda ilk kez gördüm. Hakemler kazanı kendi sahasında bitiriyolardı az kalsın.

yuh ya adamlar avrupada bile sike yapiyor demekki.

Kazan çok tehlikeli takımdı zaten bizi 2 maçta da yendiği kadar varmış,17 sayıdan gelip yenmek takdire şayan..

iddaa oynamıstım.Kazan alır dedim.fark 17 ye cıkınca kagıdı yırtmak istedim.ama yerimden kalkmaya üşenmiştim :asd: hele samoylenko son serbest atışlardan birini kacırsa 4,5 handikap verildiginden yine tutmayacaktı.sagol kazan :tiphat: bi tek barca kaldı.barca da kazandı mı oldu bu iş ;)

Bogdanovicle üstü tutturduk sağol Bogdanovic.:asd: :asd:

Kazan şut sokarsa kazanırdı ikinci yarıda soktular ve kazandılar.

Şu Domercant'i sene başı alabilseydik müthiş olurdu ahh ah..

Bu Domercant insan değil acayip sinir bozucu bir şey :D

burada Kazan'a bile yenildik diyenler vardı nerede onlar ?? :D kötü takım olmadıklarını anlamışlardır umarım Onur Gürel mesela ?? :D

burada Kazan'a bile yenildik diyenler vardı nerede onlar ?? :D kötü takım olmadıklarını anlamışlardır umarım Onur Gürel mesela ?? :D

Bizden çok iyi değiller Fırat inan bana.Kötü takım değiller ama aramızda fark yok.Oyun tarzları belli bu takımın şut+yukardan pick and roll.Bu takımda dengeyi Domercant çok bozuyor çizilen hücum sonrası şut veya birebirlerle rahatlıkla şut sokuyor durduramıyorsun adamı.

Bizden çok iyi değiller Fırat inan bana.Kötü takım değiller ama aramızda fark yok.Oyun tarzları belli bu takımın şut+yukardan pick and roll.Bu takımda dengeyi Domercant çok bozuyor çizilen hücum sonrası şut veya birebirlerle rahatlıkla şut sokuyor durduramıyorsun adamı.

ben zaten çok iyi bir takım demiyorum onlar için.. biz gerçekten kötü maçlar çıkardık ama Kazan bile bizi yendi gibisinden yorumlara katılmıyorum.. ilk maç çok şanssızdık sonlara doğru verdik maçı zaten..

ben zaten çok iyi bir takım demiyorum onlar için.. biz gerçekten kötü maçlar çıkardık ama Kazan bile bizi yendi gibisinden yorumlara katılmıyorum.. ilk maç çok şanssızdık sonlara doğru verdik maçı zaten..

60-54ten maç vermiştik.:sad007:

Ulan bu Domercant herkesten küfür yiyor. :D Geçen bizim maçlarda ben çok küfrettim adama, şimdi ülkersporlular ediyor. :D

Ayrıca hiç konuk yokmu bu forumda? İlginç. :D

Unics kadar sinir bozucu takım yok ya. Sivrisinek gibiler, 50 sayı önde olsan da, bir bakmışın burnunun dibinde tekrar bitmiş. :)

Bu arada 21:45'te Olympiakos - CSKA Moskova var NTV Spor'da. Kaçırmayın. Sonlarına doğru El-Classico başlayacak ama idare edin :D

Aynı grupta olduğunuz Olympiakos - CSKA Moskova maçı 21:45 te NTV Spor da.

Edit: Sercan kardeş hatırlatmış fuzuli oldu:)

Geri
Üst Alt