2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

şimdi gruptan cıkmak icin bizim oly'i deplasmanda,efesi evimizde yenmemiz lazım.Efesin de oly e bir mac vermesi lazım değil mi ?

şimdi gruptan cıkmak icin bizim oly'i deplasmanda,efesi evimizde yenmemiz lazım.Efesin de oly e bir mac vermesi lazım değil mi ?

Evet.

Yalnız grupta bizim 2 g 4 m bile çıkma şansımız var.Ama o zaman çok ince averaj hesapları olacak.Bizim Efesi içeride en 7 farkla yenip dışarda Olympiakosa 1 sayı farkla yenilmemiz gerekecek.Bu zor ihtimal biz akşam 7-8 farkla kazansaydık dediğim geçerli olabilirdi.Şimdi Olympiakosu deplasmanda yenmek şart çıkmamız için yada CSKAdan maç çalacağızki buda imkansızın imkansızı.

Barcelona,CSKA,Siena bence çeyrek finale kalırlar bir mucize yapmazlarsa.

Diğer adaylarımda Unicks,Panathinaikos,Real veya Bilbao,biz,Efes,Oly.:D

barcelona siena cska unics kazan(maccabi telavi) ilk 4 e girer yaz bunu bir yere:)

barcelona siena cska unics kazan(maccabi telavi) ilk 4 e girer yaz bunu bir yere:)

Bende Unicksten bir sürpriz bekliyorum.Ülkerin grubunu 1.nci bitirirlerse çaprazdan Maccabi ile eşleşiyorlarki kafa kafaya oynarlar belki elenirler ama zorlarlar.

Evet.

Yalnız grupta bizim 2 g 4 m bile çıkma şansımız var.Ama o zaman çok ince averaj hesapları olacak.Bizim Efesi içeride en 7 farkla yenip dışarda Olympiakosa 1 sayı farkla yenilmemiz gerekecek.Bu zor ihtimal biz akşam 7-8 farkla kazansaydık dediğim geçerli olabilirdi.Şimdi Olympiakosu deplasmanda yenmek şart çıkmamız için yada CSKAdan maç çalacağızki buda imkansızın imkansızı.

Ne diyelim Allah yardımcımız olsun :)

benim unic kazana sempatim oldu arkadaş. adamlar sessiz sedasız final four yapacak nerdeyse.

benim unic kazana sempatim oldu arkadaş. adamlar sessiz sedasız final four yapacak nerdeyse.

Seneye oradan Domercanta ve Wilkinsona sulanmak lazım.

Wilkinsona teklif versek gelir zaten seviyor buraları.

Geçen sene Rancik yerine onu tutsaydık belkide şampiyonduk Barış.

Dün bir 7-8 sayı fark yapabilseydik ben de çok ümitli olacaktım Top 8 adına ama artık o kadar ümitli olamıyorum. Oly'i deplasmanda yenebilen tek takım CSKA. Çok çok zor işimiz malesef.

Dün bir 7-8 sayı fark yapabilseydik ben de çok ümitli olacaktım Top 8 adına ama artık o kadar ümitli olamıyorum. Oly'i deplasmanda yenebilen tek takım CSKA. Çok çok zor işimiz malesef.

1 sayıyla yenilmemiz gerek malesef.

Seneye oradan Domercanta ve Wilkinsona sulanmak lazım.

Wilkinsona teklif versek gelir zaten seviyor buraları.

Geçen sene Rancik yerine onu tutsaydık belkide şampiyonduk Barış.

keşke alsak. wilkinsonu biz niye göndermiştikki.

Geri
Üst Alt