2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

O bıyıklar ne öyle ya.. :asd:

Yazik. Su salon bizde olsa, Pana'ya orayi dar ederdik.

salonlari berbat insallah bu hatayi bizim yönetim yapmaz,salon tamam yeni koltuklar felanda atmosfer olarak oval ve sahaya cökemiyorsun,birde trübünleri cekirdekcilerle dolu olunca atmosfer sifir oluyor,ben acikcasi abdi ipekcide yattigini düsünüyorum sihirin,bence his salon felan yapmiyalim,mis gibi ipekci var ve atmosfer olarak hala türkiyenin en iyisi,kapasite olarakta 12,500 gayet yeterli...konum olarakta kazlicesme ulasimi kolay,abuk sabuk bir yere salon yapip para harciyacak diye korkuyorum,devletten uzun süreligine kiraliyip tadilat yapsinlar ipekciye yeter...

oğuz bıyıklı haliyle bişeye benzemiş:D

biz ipekçiyi pana ya dar ederiz şerefsizim

bu kel adamın yerinde olsam sahaya girip hepsinin ağzını burnunu kırarım nası bu kadar sakin anlamadım

Tecavüz kaçınılmazsa zevk al. Tecavüzcü pana :D

We are the best fenerbahçe ne lan? :D

Yalnız pana su gibi oynuyor.

ömer ayaklarını gtüne cekerek salladı 3 lüğü girmedi yine:D

bu ömer onan eskiden neydi be şimdi boş atışları atamıyo

evet NTV Spor'dan beklenen uyarı geldi

Pana dağıttı. Ezikler bu maçı yenilirse havluyu atar.

Pana'nin hizli oyununa bayiliyorum arkadas.

salonlari berbat insallah bu hatayi bizim yönetim yapmaz,salon tamam yeni koltuklar felanda atmosfer olarak oval ve sahaya cökemiyorsun,birde trübünleri cekirdekcilerle dolu olunca atmosfer sifir oluyor,ben acikcasi abdi ipekcide yattigini düsünüyorum sihirin,bence his salon felan yapmiyalim,mis gibi ipekci var ve atmosfer olarak hala türkiyenin en iyisi,kapasite olarakta 12,500 gayet yeterli...konum olarakta kazlicesme ulasimi kolay,abuk sabuk bir yere salon yapip para harciyacak diye korkuyorum,devletten uzun süreligine kiraliyip tadilat yapsinlar ipekciye yeter...

Bence salon güzel, is taraftarda bitiyor, mesela bunlar futbol maclarinda da böyleler.

Abdi Ipekci konusunda haklisin. Bizim disimizda kimse kullanmiyor onu, uzun süreligine kiralayip bir kac tadilat ile yeni salon gibi olur orasi. :)

Geri
Üst Alt