2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Cska'nın averajda alakası yok ikli uclu averaja bakılıyor kısacası OLY'e deplasmanda 1 sayı farkla yenilmemiz lazım eğer Efes evinde Oly'i yenerse o zaman efesi 5 sayı farkla yenmemiz gerekecek 3'lü averajda ise herşey karma karısık, Cska'ya bir spriz yapabilsek evimizde bu fruptan kesin cıkarızda cok zor.

kabul etmek lazım ki pana barca cska maccabi bu 4 üne kafa tutmak mümkün degil cska bizim için prestij maçı olur efes sıkıntı yaratıyor hep bize ama bir şekilde yenmeliyiz oly e belki süpriz yapabiliriz deplasmanda yapamasakta umarım başbaşa geçer oly cephesinde bütün olay spanoulis abi de bitiyor :D

Fülker deplasmanda 3. çeyrekten TANGA atar, bırakırlar maçı zaten, başka fantezilere geçilir, Sato, Batiste

Not: Bu arada kafası hariç kac cm fotodaki ?

Aha geri düşünce seyirci çekirdekleri eline aldı.

Ferit'i göstersinler zırt pırt yine. Bu sefer Pana hoplatırken ama:) Ezik oğlu ezikler. Düzeninize ediyim sizin.

Bu kadar rezil bi taraftar topluluğu görmedim.

Kısın sesleri kısın bakalım..

kabul etmek lazım ki pana barca cska maccabi bu 4 üne kafa tutmak mümkün degil cska bizim için prestij maçı olur efes sıkıntı yaratıyor hep bize ama bir şekilde yenmeliyiz oly e belki süpriz yapabiliriz deplasmanda yapamasakta umarım başbaşa geçer oly cephesinde bütün olay spanoulis abi de bitiyor :D

Oly macında bende bir süpriz bekliyorum 3. çeyreğe kadar en az 5-6 cayı farkla onde girersek alırız, Oly son çeyrekleri çok fazla oynuyor özellikle evinde.

pana benim en sevdigim takimlardan biri gorsel olarak cskadan daha iyi basketbol oynarlar bitiyorum bunlarin stiline. bide en sevdigim guard diamantidis.

bastir pana

Alın size son hamle zaaaaaaaaaaaa

Pana Maci kac kac :D

Kaymakoğlu acımıyor :(

Geri
Üst Alt