2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Emir'i yollarlarsa kaptırmamak lazım.

salon son derece modern ama cok kötü mimarisi var,birde cekirdekci fener seyircisi ile sifir baski olusuyor,murat kosava bile heyecanlanmak istiyor bir türlü olmuyor,pana elini kollunu salladi salonda,sinan erdemde bile atmosfer yaratiyorlardi,salonu kim yapmissa pravo ancak bu kadar kötü mimariyle yapilabilirdi,son derece lüks locali v.s ama bu isin taraftari unutulmus,para icin satmislar kisacasi,sanki ligde full dolacak salon...bosa ucmus paralar abdi ipekci,sinan erdemden yeni olmasi disinda artisi yok eksigi cok.

Bizde takim olarak süper oyunculara sahip degiliz ama en büyük artimiz abdi ipekci egerki baska salonda oynuyor olsaydik bu sonuclari alamazdik,taraftarimizada tabiki parantez acalim citlemiyorlar bagriyorlar!

Pana ve Oly'nin koçları çok iyi özellikle Oly'nin koçu.

Evet yahu çalındı, duydum ben de.

Olur mu. Obradoviç İvkoviç'ten kat kat üstün bir hoca.

Ama Obra üstün olsaa bile İvkoviç te 2 numaradır sonuçta.

Pana ve Oly'nin koçları çok iyi özellikle Oly'nin koçu.

Evet yahu çalındı, duydum ben de.

İvkoviç ve Obrodoviç bunlar zaten avrupa efsaneleri Messina ve maljkovıctı sanırsam tam adını hatırlamıyorum bu ıkısı arkasından gelir, özellikle İvkoviç Drezan Petroviç ve Divac'lı Yugoslavyası efsanedir zaten ABD'yi yenen kadro.

Pananın koçu daha iyi Namık.Obradovic adamın dibidir

Yok o açıdan demiyorum ben Oly için koç faktörü daha önemli, Pana olabildiğince kadrosunu korudu ama Oly'nin kadrosu cidden çok zayıfladı ona rağmen iyi gidiyorlar.

Messina'da çok iyi koçtur.Bunlar Avrupanın en elit koçları.Bir de Blatt var tabi

Bu arada adamların salonu NBA standartlarında neredeyse, öyle bir salonumuz olacak dar ederiz her takıma o salonu.

Biz bu panayi abdi ipekcide son topa kadar kovalariz ciddiyim,bugünkü ezik yenilgisiyle adamlari göklere cikarmayin ruh gibi salondan görün bakin herkes cikacak,bizim yendigimiz olimpiakos efesi darma duman etti,biz barcelonayi bile 20 sayi geriden son topa kadar getirdik,birazcik iyi takim olsak 4lü final icten bile degilki ben gruptan cikcagimizi düsünüyorum,olimpakosu es keza deplasmanda yenersek,icerde bir efes galibiyeti bizi gruptan cikartir CSKA'yi yenen zaten gruptan cikar,o bir mucize o mucizeyi kimse gerceklestiremez bana göre.

Messina'da çok iyi koçtur.Bunlar Avrupanın en elit koçları.Bir de Blatt var tabi

Oktay Hoca zamanında bunların takımlarıyla Solomon ve Domercantlar mücadele ediyorduki bu oyuncular o zaman çaylaktı.

Bu arada adamların salonu NBA standartlarında neredeyse, öyle bir salonumuz olacak dar ederiz her takıma o salonu.

NBA'de bir sürü cesit salon var,öyle degil iste tek trübünü yok cift katli ve kopuk kopuk,sinan erdem mesela daha büyük kapasite olarak ama orayida begenmiyorum ama fülker arenadan sinan ersem gene iyi,ama en iyi trübün yapisi abdi ipekcide tek kat ve uzun sira 12,500 kapasite,bizim yönetim salon yapacaksa abdi ipekcinin aynisini yapsin yada hic yapmasin,cogu arenaya 100 ceker atmosfer olarak,kiraliyip makyajlasinlar,rahmetli ipekcide iyi galatasarayliydi zaten...

İvkoviç ve Obrodoviç bunlar zaten avrupa efsaneleri Messina ve maljkovıctı sanırsam tam adını hatırlamıyorum bu ıkısı arkasından gelir, özellikle İvkoviç Drezan Petroviç ve Divac'lı Yugoslavyası efsanedir zaten ABD'yi yenen kadro.

o kadroda ne kadro be divac drazen petrovic toni kukoc ... birde divac bodiroga stojakovic li kadronun hastasıyım

Biz bu panayi abdi ipekcide son topa kadar kovalariz ciddiyim,bugünkü ezik yenilgisiyle adamlari göklere cikarmayin ruh gibi salondan görün bakin herkes cikacak,bizim yendigimiz olimpiakos efesi darma duman etti,biz barcelonayi bile 20 sayi geriden son topa kadar getirdik,birazcik iyi takim olsak 4lü final icten bile degilki ben gruptan cikcagimizi düsünüyorum,olimpakosu es keza deplasmanda yenersek,icerde bir efes galibiyeti bizi gruptan cikartir CSKA'yi yenen zaten gruptan cikar,o bir mucize o mucizeyi kimse gerceklestiremez bana göre.

Bizim şansımız efes'e tutmuyor malasef...

Bizim maç geldi mi nerdeyse koçları bile üçlük atıyor..

o kadroda ne kadro be divac drazen petrovic toni kukoc ... birde divac bodiroga stojakovic li kadronun hastasıyım

O kadro da efsaneydi Dejan Bodiroga acayip sinsi bir adamdı, oyuncuların hepsi de birbirini tamamlıyordu.

fener gruptan çıkamaz artık. İyi de oldu eziklere.

zaten herkes bizle oynayınca gerçekten büyük bir takımla oynadıklarının farkına varıyorlar. bunu sahadaki oyunculara göre söylemiyorum. sahadaki oyuncular normal bir takımda ligde bile tutunamazlar kolay kolay.

ama işte havamız suyumuz bir başka oluyor rakipte gaza geliyor arkadaş her maç büyük mücadele vermek zorunda kalıyoruz.

Bu arada koc demısken maccabi efsanesi Gershon'u unutmayalım(adını yanlıs yazmıs olabılırım).

Abdi İpekçi onları yeneceğiz Ergün abi.

Göreceksin yeneceğiz Allah kısmet ederse.:)

Seneye Shumpert'ı yollayıp Ship'i türk statüsüne geçirebiliyo muyuz?

Geri
Üst Alt