Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague
Emir'i yollarlarsa kaptırmamak lazım.
Emir'i yollarlarsa kaptırmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pana ve Oly'nin koçları çok iyi özellikle Oly'nin koçu.
Evet yahu çalındı, duydum ben de.
Pana ve Oly'nin koçları çok iyi özellikle Oly'nin koçu.
Evet yahu çalındı, duydum ben de.
Pananın koçu daha iyi Namık.Obradovic adamın dibidir
Messina'da çok iyi koçtur.Bunlar Avrupanın en elit koçları.Bir de Blatt var tabi
Bu arada adamların salonu NBA standartlarında neredeyse, öyle bir salonumuz olacak dar ederiz her takıma o salonu.
İvkoviç ve Obrodoviç bunlar zaten avrupa efsaneleri Messina ve maljkovıctı sanırsam tam adını hatırlamıyorum bu ıkısı arkasından gelir, özellikle İvkoviç Drezan Petroviç ve Divac'lı Yugoslavyası efsanedir zaten ABD'yi yenen kadro.
Biz bu panayi abdi ipekcide son topa kadar kovalariz ciddiyim,bugünkü ezik yenilgisiyle adamlari göklere cikarmayin ruh gibi salondan görün bakin herkes cikacak,bizim yendigimiz olimpiakos efesi darma duman etti,biz barcelonayi bile 20 sayi geriden son topa kadar getirdik,birazcik iyi takim olsak 4lü final icten bile degilki ben gruptan cikcagimizi düsünüyorum,olimpakosu es keza deplasmanda yenersek,icerde bir efes galibiyeti bizi gruptan cikartir CSKA'yi yenen zaten gruptan cikar,o bir mucize o mucizeyi kimse gerceklestiremez bana göre.
o kadroda ne kadro be divac drazen petrovic toni kukoc ... birde divac bodiroga stojakovic li kadronun hastasıyım
Bizim şansımız efes'e tutmuyor malasef...
Bizim maç geldi mi nerdeyse koçları bile üçlük atıyor..
Bizim şansımız efes'e tutmuyor malasef...
Bizim maç geldi mi nerdeyse koçları bile üçlük atıyor..
Seneye Shumpert'ı yollayıp Ship'i türk statüsüne geçirebiliyo muyuz?