2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Efes giderayak bizimde ayağımıza sıktı gitti.

O kadar adam getirip para harcıyorlar yine bi halt yok efeste.

Evinde olympiakosa yenildiler bir de bizi yenin tam olsun.

Son hücumda yapılmaması gereken tek şey vardı o da dış şut atmak,onu yaptı Lafayette. Gerçi yıllardır Efes doğru düzgün son hücum yapamıyor. Son topu en son ne zaman iyi kullandılar hatırlamıyorum bile.

zaten Efes ve Oly'i yenmemiz gerekiyordu bir şey değişmedi..

Arkadaşlar netleştirmek için soruyorum.Biz CSKA ya yenilip Efes ve Oly yensek,Oly de CSKA yı yense biz mi çıkarız?

İhsan Bayülken'e bak Efes sonuna kadar zorlamalı ne olacağı belli olmaz diyor.Yediremiyorlar bizim daha fazla şanımız olduğunu.

Beyler Efes'i Oly'i yenip işimize bakacaz.

Son hücumda yapılmaması gereken tek şey vardı o da dış şut atmak,onu yaptı Lafayette. Gerçi yıllardır Efes doğru düzgün son hücum yapamıyor. Son topu en son ne zaman iyi kullandılar hatırlamıyorum bile.

Bırak son hücumu efes 2 olympiakos maçı için konuşursak sadece bile hiç bir periyotta adam akıllı işler yapmadı.

Bu maçtada 1 dk 3 üçlükle bir gaza geldiler o kadar. Onun dışında çok uyuz ve izleyeni gıcık eden bir tarzları var.

Barac attı sayı filan ama adam beni deli ediyor :D Bilmiyorum belki bizim takımdaki savunma karakteri ve tabir-i caizse savaşmayı gördükten sonra bana ruhsuz geliyorlar.

olmadı bu efes, top8'e çıkmak için son şansları olan bi takımın nasıl böyle oynadığına hayret ettim doğrusu.

efesi bilmemde oly'i dışarda yenmek çok zor. çünkü efes içerdeki maçıda nede olsa elenicez diyerek bırakmaz. yani hiç bi takım bırakmaz. o yüzden konsantrasyonumuz eksik olurda efese kaybedersek kimse efes hep bize oynar gibi klişe laflar söylemesin

İnanmayan adamların yeri değil burası.

Ben de bu tarz yorumlar ne zaman gelecek diye bekliyordum. Nerede yazıyor o kural :) Gerçekçi olmak suç olmuş.. He tamam yeneriz Cska'yı hatta 40 fark atarız, son çeyrekte de yedekleri oynatıp daş... geçeriz.

İşin garibi Cska'yı yeneceğimize inananlar deplasmanda Oly'i yenebileceğimize inanmıyor ve yenildiği için Efes'e kızıyor. Deplasmanda Oly'i yenmek içeride Cska'yı yenmekten daha zor bir olay sanırım.

Euroleague'nin en kötü oyununu oynayan takım efes ve fbu genelde herkes der bunu :D efeslilerin forumunda da görmüştüm

bana kalırsa en iyi oyunu panathinaikos oynuyo. bitiyorum heriflerin tarzlarına

O zaman tamamdır Biz Efes i yeneriz bu sefer,oly maçı final maçı olur.Sabahtan akşama kadar dua edecem o gün.CSKA maçı prestij maçı,inşallah yeneriz.

Ben de bu tarz yorumlar ne zaman gelecek diye bekliyordum. Nerede yazıyor o kural :) Gerçekçi olmak suç olmuş.. He tamam yeneriz Cska'yı hatta 40 fark atarız, son çeyrekte de yedekleri oynatıp daş... geçeriz.

İşin garibi Cska'yı yeneceğimize inananlar deplasmanda Oly'i yenebileceğimize inanmıyor ve yenildiği için Efes'e kızıyor. Deplasmanda Oly'i yenmek içeride Cska'yı yenmekten daha zor bir olay sanırım.

abartmayın şu oly'i ya

Oly'i dışarda yenmek zaten zordu birde son maç onlar içinde final olucak işimiz gerçekten çok zor.

Kardeşim gerçekci olalım dıyorsun.Bizde biliyoruz CSKA'yı yenmenin cok zor oldugunu.

Ama o herifler oraya boşa cıkmıyorlar.

Mucadele ediyorlar.Bize düşende her daim destek vermektir.

GALATASARAY'ın olduğu her yerde umut vardır.

Peki biz yarın Cska yı yenip içerde efese yenilirsek son maçta dışarda Oly'i yenersek yine bizmi çıkıyoruz? yoksa efesmi çıkıyor?

O zaman tamamdır Biz Efes i yeneriz bu sefer,oly maçı final maçı olur.Sabahtan akşama kadar dua edecem o gün.CSKA maçı prestij maçı,inşallah yeneriz.

Cska yı yenersek efes maçını kaybetme şansımız oluyor ama sanırım?

Geri
Üst Alt