2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Peki biz yarın Cska yı yenip içerde efese yenilirsek son maçta dışarda Oly'i yenersek yine bizmi çıkıyoruz? yoksa efesmi çıkıyor?

Efes nere cıkıyor.

biz 3 galibiyet almıs oluyoruz.

Oly CSKA macı eksik 2 de kalıyor.

Efes CSKA macı eksik 2 de kalıyor.

burdan ekmek cıkmaz :)

Hele bir yarın ki CSKA mac gecsin onumuzu daha rahat goruruz.

Bu Barac harbi öküz.Biz Andric´e kızıyoruz ama.Birde 1 milyon $ dan fazla bonservis verdiler.

Yabancı forumlarda Yunanlının biri bu sene krizdeyiz ama bütçenizin üçte birine kurulmuş bir takımla yine size çakıyoruz demiş. Acı ama gerçek. Zaten Efes ve Fener'in maçlarını izlerken insan sıkılıyor. Hep birebir ve kişisel beceriye dayalı. O gün şut performansları iyi değilse hiçbir halt yapamıyorlar. Tuncay Özilhan locasından sıkıntılı görünüyordu, bizim maçı bile beklemeden şutlayabilir Ufuk Sarıca'yı, umarım öyle bir şey olmaz. Bizim maçtan sonra kovsunlar :D

Yabancı forumlarda Yunanlının biri bu sene krizdeyiz ama bütçenizin üçte birine kurulmuş bir takımla yine size çakıyoruz demiş. Acı ama gerçek. Zaten Efes ve Fener'in maçlarını izlerken insan sıkılıyor. Hep birebir ve kişisel beceriye dayalı. O gün şut performansları iyi değilse hiçbir halt yapamıyorlar. Tuncay Özilhan locasından sıkıntılı görünüyordu, bizim maçı bile beklemeden şutlayabilir Ufuk Sarıca'yı, umarım öyle bir şey olmaz. Bizim maçtan sonra kovsunlar :D

birleşşinler bizle başarı neymiş görsünler:D

Bırak son hücumu efes 2 olympiakos maçı için konuşursak sadece bile hiç bir periyotta adam akıllı işler yapmadı.

Bu maçtada 1 dk 3 üçlükle bir gaza geldiler o kadar. Onun dışında çok uyuz ve izleyeni gıcık eden bir tarzları var.

Barac attı sayı filan ama adam beni deli ediyor :D Bilmiyorum belki bizim takımdaki savunma karakteri ve tabir-i caizse savaşmayı gördükten sonra bana ruhsuz geliyorlar.

Barac beni de fıtık etti bugün :D Lafayette son hücum hariç çok iyi işler yaptı o da olmasa 20 sayı fark yerdi Efes :D

Kerem Tunçeri ve Ermal Kuqo nasıl pişmandır şimdi.Hayatlarının hatasını yaptılar bizi reddedip Efes´e evet diyerek.Hele Tunçeri Galatasaray´lıyım falan demesin artık.

Domercant kadar Clutch adam görmedim. Adam durdu durdu, hic atis kullanmadi, en önemli noktada zor üclügü soktu.

Kerem Tunçeri ve Ermal Kuqo nasıl pişmandır şimdi.Hayatlarının hatasını yaptılar bizi reddedip Efes´e evet diyerek.Hele Tunçeri Galatasaray´lıyım falan demesin artık.

Kerem konusunu bilmiyordum.Ama Ermal'i hiç anlamadım.Ne diye gitti.Hayır oynamıyorda orada.

fb ile efes çıkamıyo %95

geriye kaldı biz, sansımız cok cok az ama var

Bilbao, Real'i ikili averajda geçti. Real de elenecek gibi görünüyor.

şu cskayı yenelim allahın izniyle cıkmasakta razıyım. hafızlar ben kitlendim bu maca yarın 5de abdi ipekcide olcam

Fener şimdilik yırttı

Geri
Üst Alt