2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

O kadar kötü ki; CSKA' yı yensek, üstüne Efesi de yensek, son maçda Olympiakos' a 2 sayı farkla kaybedersek yine eleneceğiz.

Milano kazandı sayılır. U.Kazan kazansa çok daha iyi olacaktı.

Armani'nin kazanması iyi oldu. Fb'yi de yenerlerse fb sonuncu olur. :asd:

fb 2 galibiyetle bitirir grubu

Fener'in grubu da karışık. Kazan deplasmanda Pana'yı yenmişti ama kendi evinde yenerler mi yenilirler mi bilemiyorum. Kazan Fener'i 5 sayı ile yenmişti Fener Kazan'ı 5 sayı üstünde yenip son maçı Pana'nın kazanmasını bekleyecek. Her şeye gebe bu grup.

fb her maçını kazanacak mıçççdeplasmanda yenemz milano ile pana yı..yine cıkamazlar

efesteki lafayette adli abi testisli bir abi sanirim, 22 dkda 22 sayi atmis bize yar olur mu acep

Açıkçasını söylemek gerekirse Fener'in gruptan çıkma şansını bizden daha fazla görüyorum kalan maçlara baktığımda.

Olaylara tersten bakıyoruz :D

Ben Fener sonuncu olacak diye sevinirken, siz Fener'in tur atlama ihtimalini düşünüyorsunuz. Sizin bakış açınız da doğru ama ben Fener'in kalan maçlarda 1 galibiyet bile alabileceğini sanmıyorum.

Bu arada Real Madrid te Bilbao Basket ten fark yemiş. 93-69

Bu sezon Euroleagu'de ilk sezonunu geçiren Bilbao, Real Madrid'e 24 sayı fark atmış. Siena ile birlikte Top 8'e kalmaya çok yakınlar.

kazan cantu bilbao euroligin süpriz ekipleri bizde olimpiakosu yenip yapalım bir sürpriz top8 yapalım

Geri
Üst Alt