2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Bu efes'in yaptığını yunan yapmadı. Haftaya şimdi dırdırlarla uğraş dur, yok efes yatacak, edecek. O hırsla son hafta bizimle maça çıkacaklar anasını satiyim.

Kinseyin yapılabileceklerini yapabilen 2 oyuncumuz var Gordon ve Shipp.

O yüzden Kinseye gerek yok.Zaten seneye Shipp Türk olacak.

Gordon tamam da Ship nereye yapıyor Kinsey'in yapabileceklerini? Savunma tamam da hücum? Ayrıca Shipp 3 oynuyor bizde. Shipp'den 3 de olmaz. Şut atamayan 3 olmaz. Dünyada yok böyle bir şey. Shipp'den olsa olsa güzel rol oyuncusu olur. Yerli statüsüne alınsın Gordon'a 2 de yardım etsin yeterli. Ancak Kinsey tek başına maç alabilecek bir adamdır. Hem savunması ile hem de hücumu ile. Fakat O'nun da defosu zırt bırt sakatlanması. Vujacic'in de nesini beğeniyorsunuz bilmiyorum ama Jasaitis'i 50 sefer tercih ederim.

Gordon tamam da Ship nereye yapıyor Kinsey'in yapabileceklerini? Savunma tamam da hücum? Ayrıca Shipp 3 oynuyor bizde. Shipp'den 3 de olmaz. Şut atamayan 3 olmaz. Dünyada yok böyle bir şey. Shipp'den olsa olsa güzel rol oyuncusu olur. Yerli statüsüne alınsın Gordon'a 2 de yardım etsin yeterli. Ancak Kinsey tek başına maç alabilecek bir adamdır. Hem savunması ile hem de hücumu ile. Fakat O'nun da defosu zırt bırt sakatlanması. Vujacic'in de nesini beğeniyorsunuz bilmiyorum ama Jasaitis'i 50 sefer tercih ederim.

Jasaitis iyidirde koç ister mi bilmem.Zaten Efesten kimi isteriz diye muhabbet ediyoruz Fırat abi.

Kinseyin şutu Shippten biraz daha iyi.

Efes'ten Savanovic dışında alınacak isim göremiyorum ben.O da sistemimize tam uygun değil.Bizim Oktay Hoca Domercant tarzı oyuncuları ve ayağı hızlı uzunları seviyor.Yine aynı giderler bence.

Jasaitis iyidirde koç ister mi bilmem.Zaten Efesten kimi isteriz diye muhabbet ediyoruz Fırat abi.

Kinseyin şutu Shippten biraz daha iyi.Bu adam mı tek başına maç alacak.:)

Deplasmandaki EA Milano maçı ilk aklıma gelen maç. Tek başına aldı o maçı!

Deplasmandaki EA Milano maçı ilk aklıma gelen maç. Tek başına aldı o maçı!

Milano savunması zayıf bir takım.O maçı alması iyi ama Kinseyi almamız zor.

Birincisi yıllık ücreti yüksek.İkincisi koç tercih etmez,koç istikrardan yana,üçüncüsü Kinseyin sakatlık problemi var.

Sasha dizginlenirse Avrupa'nın en iyi şutör guardı olur, onu da yapacak hoca başımızda.

Milano savunması zayıf bir takım.O maçı alması iyi ama Kinseyi almamız zor.

Birincisi yıllık ücreti yüksek.İkincisi koç tercih etmez,koç istikrardan yana,üçüncüsü Kinseyin sakatlık problemi var.

Birde Kinsey'de seneye Türk Statüsünde oynayacak sanırım(yanlış bilmiyorsam bu sene evraklarını yetiştiremediler)O yüzden Efes'in elinden almak zor olur.

Birde Kinsey'de seneye Türk Statüsünde oynayacak sanırım(yanlış bilmiyorsam bu sene evraklarını yetiştiremediler)O yüzden Efes'in elinden almak zor olur.

Ben de zaten Kinsey'i alalım demedim. Hani Efes'ten birilerini alacaksak tercihim Kinsey ve Savanovic olur dedim. Benim istediğim transfer belli; Dario Saric, Jasaitis ve Zoran Erceg.

Sasha dizginlenirse Avrupa'nın en iyi şutör guardı olur, onu da yapacak hoca başımızda.

katılıyorum, bizim taraftarların çoğu çekemiyo adamı ama ne atsa sokuyo. zaten biz lig maçını onun yüzünden kaybettik.

EL maçını ise dusko savanovic'in ilk periyoddaki oyunu ve vujacic yüzünden kaybettik. biraz bencil oynuyo ama koça bağlı birazda mahmuti adam eder :D

Efes eşşekler kovalasın seni. Senin yüzünden elenirsek bildiğim her türlü bedduayı edeceğim.

Ahh efes ahh 1 galibiyet alsan ne olurdu be. Ama haftaya seni ondan sonraki hafta artık son topa kadar mücadele ederiz kazanıp kaybetmek artık kendi elimizde.

NTVSpor'da tecavüz filmi var.

Twitter'da rastladım, gülmekten öldüm ya.. :asd:

Ntspor'u açtığım anda duyduğum söz ''29-18 Fb toparlanıyor'' :D

Fb'de bugün yenilir. Gruplarda şamsı devam eden tek takım biz olacağız. Diğerleri mucizeye kalacak.

Fb ribaundlarla ayağa kalkıyormuş. Fark 11.

Geri
Üst Alt