2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Bizim maçın acısını Olimpia'dan çıkarıyolar :asd:

CSKA bundan sonra mağlubiyet almaz.Bize yenildiler yenilmezlik stresi de gitti üzerlerinden.Rahat rahat şampiyon olurlar.

Genel averaj için 25 sayının altında fark atmamalı Cska.

+18 şeyler yaşanıyor orda:D

Bu arada bu maçın ilk yarısına 5.5 handikap veren İddaa yönetimini de saygıyla anıyorum:asd:

olympiakos pis moral bozukluguna ugrayacak insallah :D

Fark yeniden 30 76-46

Deplasmanlarda kayip oynamasak Olympiacosu orada rahat yenerdik. Yine son topa kadar spazm gecirecegiz anlasilan :)

unics kazan iddaa da sana oynadım pişman etme beni.koy fenere hem sen hem ben kazanayım :happynew:

Biz kendi isimizi gördük suana kadar. Alacagimiz evimizdeki Oly ve Efes galibiyetleri aldik. Birtane extra galibiyetle turu gececektik normalde. Onuda Cskaya karsi aldik.

Tüm herseyi bozan Efesin sacma sapan kendi evinde Olympiakosa yenilmesi. Turu gecmistik simdi, ama ordada gececegimize inaniyorum. Ancak cok zor oradan mac almak. Insallah bir sürpriz daha yapariz :)

Şu an tek sinir bozucu detay Olypmpiakos maçında iken 14 sayı önde bitirdiğimiz ilk yarının ardından maçı sadece 1 sayı ile kazanabilmiş olmamızdır.Eğer 6-7 sayı farkı ile kazanabilmiş olsak o maçı şu an çok daha rahat bir konumda olabilirdik.Ama sadece 1 sayı ile kazanmak demek, sadece 1 sayı ile kaybedebilirsin demek bizim için.Bu nedenle çok iyi bir oyun daha oynamamız gerekecek.Deplasmanlarda içeride oynadığımız kadar rahat oynayamayoruz ama eğer dağınık oynamazsak CSKA maçında olduğu gibi 85 sayı falan yemeyiz.

Oly'i yenebilmek için her zaman yaptığımız gibi rakibi en fazla 65-72 sayı aralığında tutmamız gerekecek, bu sene salonlarının dolmuyor oluşu bizim için bu konuda avantaj sağlayabilir.Zira atmosfer sene başında oynadığımız Rytas maçlarına benzeyecek gibi duruyor.

En önemli dezavantajımız ise içeride bizim gibi iyi oynayan bir ekibe karşı oynayacak oluşumuz.Yunanistan deplasmanlarının genellikle Türk takımları için pek iyi geçmemesi de bir diğer dezavantaj.Ama inanırsak ve biraz da şanslı bir günümüzde olursak +72 sayı atıp maçı kazanabiliriz.Ama öncelik yine savunma olmalı.

Jawai üst olur aga. fülker'de onu savunabilecek biri yok :D

haklısın herkes jawai diyor ama kalıbının adamı değil bence.hem üstelik hareketli 5 numaralara karşı fb nin sıkıntı yaşadığını biliyoruz. bence veremenko macın yıldızı olur.Ayakları çabuk bir oyuncu mücadelesi üst düzey ribaund potansiyeli yüksek bu macın adamı olur pota altnıda :)

Geri
Üst Alt