2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Kazan bu grupta ya 1.olacak ya da 3.olacak. 2.lik şansları kalmadı adamların :D

iddaa da kazana oynamıştım. 4. periyot sonucu berabere bittigine ve iddaanın da kazana 3,5 handikap verdigini düsünürsek macı tutturmus mu oluyorum?

Biz bizim bulundugumuz gruptanda rahat cikabiliriz, ama tek Efes isi batirdi. Bari bizi yendiler, 2 kere Yunanlilara yenilmeyeceklerdi.

kesinlikle ya at kafalılar insan kendi evinde yener bari ama benim inancım tam biz çıkıcaz gruptan fenerbahçe ülkerde çıkacak

bu oyunu seviyorum ya . son saniye 3lük atsan maçı kazanacan ama ebesinin nikahından gözyaşı damlası atıyorsunki maç uzasın :D

ayrıca kosava ve kutluay gibi iki kaliteli ismin maçı uzatmaya götürme ihtimalini son saniye farketmeleride çok ayıp oldu :D

zorla KAZANdılar Domercant bize 3 lük yağmuru yapmıştı

bugün sustu ballı fener

Kazan Pana'yı yenerse lider Kazan olur. Milano'nun da hiçbir iddiası yok. Asıl onlar asılmaz ve oyuncu dinlendirir.

Milano şu anda Pana karşısında önde.

Bir muciz kazanırlarsa orası inanılmaz karışır.:asd:

Pana'nın son maçta maça asılmamak gibi bir lüksü yok grupta 2. olurlarsa Barcelona ile eşleşecekler o yüzden grup liderliği önemli. Kazan bir farkla dahi yense Pana'yı grup lideri oluyor o yüzden o maç sıkı maç ve Pana o maçı alır.

Ayrıca Fener'in rakibinin hiç bir iddiası olmayacak o yüzden onlar da maça asılmaz yani aslında Fener'in şansı öyle az değil hatta bana göre en az Kazan kadar hatta onlardan daha fazla.

Kazan 4.periyotun son saniyesinde kendi potasına sayı atıp bilerek 2 farklı yenilseydi. :D

Kazan Pana'yı yenerse liderliği almıyor mu? Niye yatsın o zaman Pana? Fener de Milano'yu rahat yener. Fener %80 çıktı artık.

Kazanın şuan ki durumu Ülker'in ilk guruplarda ki son haftası gibi,elenebilir ve liderde çıkabilirlerdi yendiler çıktılar.İnşallah aynısını Kazan da yapar.

kazanın yerinde olsam berabere oldugunda uzatmaya gitme kuralına iyi söverdim :asd:

basketbol kadar saçma bir oyun yok. ilk 4 periyot Kazan lehine uzatmalarda fb lehine

unic harbiden yenemedin bari yenil onuda beceremediler :asd:

Geri
Üst Alt