2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Milano dünkü oyununun yarısını oynarsa +15 fark atar fenere.

Yalnız bizim maçlarda ülkerliler, bjkliler Murat Kosova'ya çemkiriyorlardı, bağırıp çağırıyor diye. Dünkü maçta masanın üzerindeymiş son dk.larda. :) Adam maçı yaşıyor, seyirciye de yaşatıyor, yeterki maça biraz heyecan gelsin, Avrupa kupası maçı olsun. İşini düzgün yapan insanlara atıp tutmayın lütfen. :) Severim Murat Kosova'yı.

Fener elenir ins.

milano panatinakos gibi bir deplasmanda 60 altı sayı yiyorsa oyun düzeni olmayan, saldım cayıra mevlam kayıra anlayışıyla oynayan feneri dümdüz etmesi lazım.

milano panatinakos gibi bir deplasmanda 60 altı sayı yiyorsa oyun düzeni olmayan, saldım cayıra mevlam kayıra anlayışıyla oynayan feneri dümdüz etmesi lazım.

Milano oynayabileceği en iyi oyunu oynadı Pana karşısında.Çok çok yüzdeli attılar.Fener karşısında böyle mükemmel oynayamazlar ama Feneri yinede yenerler.

Milano oynayabileceği en iyi oyunu oynadı Pana karşısında.Çok çok yüzdeli attılar.Fener karşısında böyle mükemmel oynayamazlar ama Feneri yinede yenerler.

ama defansları kac mactır böyle. bizim gibi defansif anlayışlarını ortaya cıkardılar. unics kazanada 60 sayı altı attırdılar. ve milanonun bizden daha iyi oyuncuları oldugunu düşünürsek fenerin ordan pek galip cıkcagını düşünemiyorum:)

ama defansları kac mactır böyle. bizim gibi defansif anlayışlarını ortaya cıkardılar. unics kazanada 60 sayı altı attırdılar. ve milanonun bizden daha iyi oyuncuları oldugunu düşünürsek fenerin ordan pek galip cıkcagını düşünemiyorum:)

Dediğin gibi Milano kimliğini iş işten geçtikten sonra buldu,bu aralar çok formdalar,bende fbyi yeneceğini düşünüyorum.

bu akşam Fenerin grubunda kader maçları var saat 19.30 da

Kazan-Pana

Milano-Fener

Milano'nun amacı yok,zaten bu akşam maçlarını her zaman oynadıkları salondan farklı Fenerin gruplarda cantuyu yendiği salonda oynayacaklar,yan şehir yani.Amaçsız milano daha rahat olacaktır,isabetli şut yüzdesi yakalarlarsa yenerler feneri,bojan ve ukic devreye girerse fenerin kazanma sansi artar.

pana kaybederse 2.olacaklar barca ile eşleşecekler ve saha avantajı barcada olacak,mutlaka kazanmak isteyeceklerdir..

Bence Pana yenecek,fener yenilecek,hem de son saniye basketiyle :D

kısacası bu aksam burada makara var beyler :asd:

40 dk sonra ülker maçı başlıyor.

Kazan maçını euroligtv veriyormuş sanırım

Linki olan varmı?

beyler fb yenerse diğer maçta pana nın mı yoksa kazanın mı yenmesi iyi olur

Saldır Emporio Armani :) > resmi kot pantolon sponsorum yoksa febe ile bi derdim yok :D

Kazan Pana'yı yenecek bence.

Kazan yenerse, Fenerbahçe'nin yenmesi bir şeyi değiştiriyor mu? Galiba Fenerbahçe'nin çıkması için Pana'nın yenmesi gerekiyor.

Bu FB ballı arkadaş.. Hiç yoktan ilk 8'e girerse şaşırmayın.. İlk gruplarda da aynıydı durum..

bugün fenerin maçı mı var ?

Geri
Üst Alt