2011 - 2012 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Fenerbahçe için tek çıkış yolu Penny ve Babkina'yı yollayıp 2-3 numara oynayan bir Avrupalı (Bibrizycka mesela) ve sağlam bir 5 numara almaları. Erika de Souza olabilir mesela. Tamamen Angel üzerine kurmalılar takımı, Atlanta gibi, geçen seneki Fener gibi.

Bibrizycka nerde bu arada Mete? En son Halcon'a gidecekti sanırım.

Bir takımla anlaşmadı öyle biliyorum yanlış hatırlamıyorsam hamileydi ara verecek diye bir yerde okumuştum ama tam emin değilim.

Zafer Kalaycıoğlu gelse keşke az gülerdik.

Dikeoulakos ve Letonyalılarla yerli oyuncuların sıkıntıları olduğu söyleniyor özellikle Birsel'in.Taurasi Galatasaray forması giydiği sürece Taylor'ın orada başarılı olma ihtimali bana mantıklı gelmiyor.Cappie falan da eski havasında değil gerçi bana ne beter olsunlar.
penny bence profosyenel bir oyucu. bana göre o takmın 1 numaralı oyuncusu o angel penynin yanında sönük kalıyor.

Fenerbahçe 90-58 İst.Üni tabii ilk periyot skoru 21-2 olunca sonuç normal.Bir çok kupası olan süper antrenör Zafer Kalaycıoğlu'nun Mersin'i yine kaybetti beter olsun ikinci lige kadar yolu var.Geçen hafta Fenerbahçe'yi yenen Optimum Ted,Botaş'tan fark yemiş Ted'den çok Botaş'a yazmak lazım ilk galibiyetleri ama çok iyi oyuncuları var Naile,Paris,Chaney,Wright bir yerde başlayacaklardı.

penny bence profosyenel bir oyucu. bana göre o takmın 1 numaralı oyuncusu o angel penynin yanında sönük kalıyor.

onlar dışarıda nasıl yaşarlarsa yaşasınlar parkeye bunu yansıtmıyorlar..rahatlar.belki de bu yüzden daha başarılılar..mesela dünkü f5in maçına taurasi de gitmiş..bu kadar rahatlar yani:D

Fenerbahçe'de Babkina ciddi sakatlanmış fenerliler bayağı beddua ediyorlardı :) geçmiş olsun,ocak gibi bir oyuncu alabilecekleri söyleniyor.Beşiktaş'ta yine maddi sorun var son maça ve antremana Harris ve Levander çıkmamış tabii neticesinde kaybettiler.Dört maç tek galibiyet aslında iyi hocaları var ama...

Fenerbahçe'de Babkina ciddi sakatlanmış fenerliler bayağı beddua ediyorlardı :) geçmiş olsun,ocak gibi bir oyuncu alabilecekleri söyleniyor.Beşiktaş'ta yine maddi sorun var son maça ve antremana Harris ve Levander çıkmamış tabii neticesinde kaybettiler.Dört maç tek galibiyet aslında iyi hocaları var ama...

aslında köpeğin beduası kabul olmaz denirdi ama demek ki istisnalar kaideyi bozmuyor

dinananın bacagı kırılsın ALLAHım LÜTFEN diyordu biri. gerci babakinanın sakatlanması kötü oldu. inşallah cabuk düzelir. cok amatör bir oyuncu.

babkina guzel hatun ama maclarda görulmesi lazımm

beşiktaşta harris ve levander parasını almadıgını icin gitmişler.Amber Harris ve Jantel Levander İstanbul’dan ayrıldı… | Beşiktaş 1903 Online

Normaldir. Orda sadece Williams para alıyor, o da sponsorlardan bence, geri kalan oyuncular hava alıyorlar. Geçen hafta voleybolcuları 4 aydır maaş alamadıkları için notere protesto çektirmişlerdi. Daha da rezil olanı, 100 bin dolara transfer edilen oyuncu transfer parası için senet vermişler.

Beşiktaş Ebony Hoffmann'ı almış.İki sene önce bizi şampiyonluktan etmişti ondan sonra pek izlemedim ama sert oyuncu diye hatırlıyorum yalnız Levander'in skor yönünü çok ararlar.

Babkina'nın sakatlığı 6 haftaymış ama şutlanma ihtimalide yüksek malum transfer yapacakları konuşuluyor.

Beşiktaş deplasmanda Kaski'den 21 sayı fark yedi.Yasemin Horasan 20 sayı 15 ribaund yapmış,Ebony'de oynamadı.Beşiktaş hakkında yazılacak çok şey var da yani kızların parasını ödemiyorsun bir de haklıymış gibi üstüne oyuncuları gönderiyorsun,hala erkek takımına şunu alacağım diye havalardasın,basketbola ayıp ediyorsunuz.

Tam olarak neden alındığını veya gelmeyi nasıl kabul ettiğini bilmemekle birlikte Fenerbahçe-Candace Parker işi olacak galiba.

Beşiktaş yine yenildi 6 maç 5 mağlubiyet.Küme düşme olmazda ilginç bir basketbol şubesi var bizimkilere de bazen laf ediyorum ama beterin beteri var.:)

Fenerbahçe çok zor kazandı,gidişat kaybetmeye doğruydu ama bir 7 sayılık seri maçı bitirdi.

Natasha Lacy bir rum takımında bize karşı çok iyi oynamıştı oradan hatırlıyorum,Ceyhan'da da fena gidiyor.

Beşiktaş 55-69 Samsun Basketbol Yine Yasemin Horasan bir şeyler yapmaya çalışmış. Hoffman da kötü gidişatı durduramadı. 1 galibiyet 6 mağlubiyet ile sonuncu bjk.

Beşiktaş 55-69 Samsun Basketbol Yine Yasemin Horasan bir şeyler yapmaya çalışmış. Hoffman da kötü gidişatı durduramadı. 1 galibiyet 6 mağlubiyet ile sonuncu bjk.

Normal...hala oyuncuların birçoğuna ödeme yapılmamış,yapılan yabancılara da kontratı fesh etmesinler diye o da tam değil.Hocayı yollayabilirler adamda İtalya'dan buraya geldiğine pişman olmuştur.

Normal...hala oyuncuların birçoğuna ödeme yapılmamış,yapılan yabancılara da kontratı fesh etmesinler diye o da tam değil.Hocayı yollayabilirler adamda İtalya'dan buraya geldiğine pişman olmuştur.

beter olsunlar.

Tam olarak neden alındığını veya gelmeyi nasıl kabul ettiğini bilmemekle birlikte Fenerbahçe-Candace Parker işi olacak galiba.

Ne oldu bu iş ? Ekaterinburg'da oynuyor şuan ?

Geri
Üst Alt