2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Geçen seneden daha kötü olması mümkün değil zaten Ertuğrul.

Türkiye'de gerçekten çok potansiyelli iyi yerli oyuncular var doğru isimleri bulursak gerçekten iyi iş yapabiliriz.

Geçen seneden daha kötü olması mümkün değil zaten Ertuğrul.

Türkiye'de gerçekten çok potansiyelli iyi yerli oyuncular var doğru isimleri bulursak gerçekten iyi iş yapabiliriz.

Gerçekten iyiydi Polen ve Selime . Lo Bianco ile 1-2 seviye daha atlarlar gibime geliyor . İnşallah.

Gençler gelsin deniz özlem gitsin, özlem ille kalmak istiyosa altyapıyı falan eğitsin deniz onu da yapmasın çocuklara yazık :)

songül gibi bomba oyuncular gelmesin bu takıma. 2. deniz hakyemez vakası yaşamayalım. herkesin gördügünü görmüyormusunuz. finali izleseydiniz zaten songülü istemezdiniz. fener bosuna göndermedi onu.

Songül, Gizem ve Gülden'den sonra ülkenin en iyi liberosu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden sonra yaptığı çıkışta en büyük pay sahiplerinden biriydi.

Ergül Vakıfbank'a gitmiş bu arada. Mirka da Eczacıbaşı'nda kalmış.

Songül, Gizem ve Gülden'den sonra ülkenin en iyi liberosu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden sonra yaptığı çıkışta en büyük pay sahiplerinden biriydi.

gizem ve güldenden önce nihan var en iyi libero gözümde. songül iyi olsa fener niye bıraksın.

fener nilüferin liberosu didem ege ile anlaşmış merve dalbeler haberi sallamaymış demek

gizem ve güldenden önce nihan var en iyi libero gözümde. songül iyi olsa fener niye bıraksın.

Gizem ve Gülden'den önce Nihan. :asd: Gülden 3 seviye, Gizem 2 seviye daha iyidir Nihan'dan.

Songül'ü her türlü Nihan'a tercih ederim. Neden bıraktılarsa bıraktılar, o onların sorunu. Fener bıraktı diye kötü oyuncu olacak değil Songül.

Merve Fenerbahçe'ye gitmiş beklenildiği gibi.

Gizem ve Gülden'den önce Nihan. :asd: Gülden 3 seviye, Gizem 2 seviye daha iyidir Nihan'dan.

Songül'ü her türlü Nihan'a tercih ederim. Neden bıraktılarsa bıraktılar, o onların sorunu. Fener bıraktı diye kötü oyuncu olacak değil Songül.

songül nihandan iyi diyosan ben bişey demiyorum daha:) songül tam el bombası.

SOngül ve Polen'i almalıyız . Polen kendini geliştirirse iyi bir smaçör olacak .

songül nihandan iyi diyosan ben bişey demiyorum daha:) songül tam el bombası.

Nihan'dan ala bomba mı var? Dünyanın en kötü manşet alan liberolarından biri. 2 sene önce Vakıf'ı 1-8 eşleşmesinde eledeğimizde çok faydası olmuştu sağolsun.

Geri
Üst Alt