2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Arkas'ın bayan takımı 2.ligde. Maçlar İzmir yerine İstanbul'da olsa mükemmel bir birleşme olur bence. Erkelerde ülkenin en iyi yerlilerine sahip 2 takım, Ulaş-Agamez-Bravo-Burutay-Ahmet-Ahmet-(Nuri) Caner Pekşen, Caner Dengin, Sinan Cem Tanık, Emin Gök, Yasin Sancak, Kemal Elgaz yedeklerden bile mükemmel bir takım çıkar.

Ayrıca Arkas Şampiyonlar Ligi'ne gidecek.

Ntvsporda milli takım maçı var. Selime oynuyor.

Orduda salon full;)

Torul Gençlik oyuncumuz İbrahim Emet'i 1 yıl daha kiralamış.

SELİME iyi oyuncu begendim bu kızı. ama bide poleni alalım cok iyi yerli kadrosuna ihtiyac var. polende neslihan potansiyeli gördüm..

Selime bence de iyi bir transfer. Fakat çapraza Polen konusuna şiddetle karşıyım. 1.92 boyu var fakat teknik sıfır. Esasında ülkemizde Neslihan haricinde çapraz olabilecek yetenekte bir oyuncu yok malesef. O yüzden ben çapraz tercihinin yabancıdan yana kullanılması taraftarıyım. Mesela Rabita BAKU'den Mammadova alınabilirdi. Rabita O'nun gibi bir yeteneği manşet aldırarak resmen katlediyor.

Bu arada Rosir Calderon, Lo Bionco ve Gioli transferlerinde bir gelişme var mı acaba?

Sayın Orkun Darnel belki de hafta sonundan önce herşey belli olur demişti.Ama hafta sonu geldi yine tık yok.Galatasaray malesef bu beceriksiz "yerli transferi" politikasını devam ettirdiği müddetçe bizden bir cacık olmaz.Başta futbol olmak üzere (En son Ersan Gülüm) bütün iyi yerli oyuncular rakiplerde.Nasıl bu kadar beceriksizlik ve basiretsizlik olur anlamak mümkün değil.Yazıklar olsun ya.

Bu sene de voleybolda yokuz anlaşılan.

Eczacıbaşı ve Fener rekabeti izleyeceğiz bu sene sanırım.

Ben buna benzer bişey söylemiştim 1-2 hafta önce taşladılar beni forumda.

taşlanacak birşey yok kardeş dogruyu söylemişsin..voleyboldan az çok anlayan herkes bizim yine bayanlarda gelecek sene 4.lüğe oynayacağımızı şimdiden söyleyebilir..üstelik bu sene şöyle bir durum var, yabancıların ne kadar iyi olsada türk oyuncuların önemi 2 kat daha fazla arttı bu sene..bizde malesef türk oyuncular konusunda bir hayli zayıf kaldık..eczacı ve fb ilk sıra için çekişirler vakıfbankta onları yine muazzam zorlar...olay bu..

Erkek takımının sponsoru yok anlayabiliyorum ama kadın takımızın durumu anlamak imkansız, lig bizim için aylar önce bitmişti halledeceksin tüm transferleri öyle bekliyoruz.

orkun darnel transferler tamam demişti yonetimin onayı bekleniyor demiş..ama bu sözlerin üzerinden nerdeyse 1,5 hafta geçti..daha onay bekleniyor galiba..

Malesef Selime ve Seray haricinde bir transfer yok ve olacağa da benzemiyor.Yoksa çoktan açıklanırdı.Bu takıma kimse gelmek istemiyor.Kaç senedir aynı tas aynı hamam.Tercih edilen ve hedefleri olan bir takımımız olana kadar da iyi takım beklemeyin.

Malesef Selime ve Seray haricinde bir transfer yok ve olacağa da benzemiyor.Yoksa çoktan açıklanırdı.Bu takıma kimse gelmek istemiyor.Kaç senedir aynı tas aynı hamam.Tercih edilen ve hedefleri olan bir takımımız olana kadar da iyi takım beklemeyin.

Yaramı deşme renkdaş ağlıcam sinirden nasıl olurda sponsor olmasına rağmen hala karar verilip oyuncu alnımaz, yabancı sayısıda netleşti

Erhan Dünge Galatasaray'da!...

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Milli orta oyuncu Erhan Dünge, Galatasaray'a transfer oldu.

iyi hamle....

ayrıca;

Elgaz, Dengin ve Pekşen Yuvada Kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kemal Kıvanç Elgaz, Caner Dengin ve Caner Pekşen ile sözleşme yeniledi.

bunlar daha da iyi hamle..hadi bakalım erkeklerde işler iyi şimdilik, birde yabancılar iyi olursa çok daha iyi olacak

galatasaray basketbol facebook sayfasında çok önemli sponsorla anlaşılacak diyor?

GALATASARAY Erkek Voleybol Takımı gelecek sene Aroma Voleybol Ligi Şampiyonluğunu hedefliyor. Ziraat Bankası'nın Avrupa Kupalarına katılmak istememesi ve takımı küçültme yoluna gitmesi, Avrupa Kupalarına katılma ihtimalimizi yükseltti. ÇOK ÖNEMLİ BİR SPONSORLA anlaşmaya çok yakın o...lan takımımız, gelecek sezon için yerli transferde Milli Takımımızın ve İBB'nin yıldız pasörü Ulaş Kıyak ile anlaştı.

galatasaray basketbol facebook sayfasında çok önemli sponsorla anlaşılacak diyor?

GALATASARAY Erkek Voleybol Takımı gelecek sene Aroma Voleybol Ligi Şampiyonluğunu hedefliyor. Ziraat Bankası'nın Avrupa Kupalarına katılmak istememesi ve takımı küçültme yoluna gitmesi, Avrupa Kupalarına katılma ihtimalimizi yükseltti. ÇOK ÖNEMLİ BİR SPONSORLA anlaşmaya çok yakın o...lan takımımız, gelecek sezon için yerli transferde Milli Takımımızın ve İBB'nin yıldız pasörü Ulaş Kıyak ile anlaştı.

hangi kurum olabilir?

Geri
Üst Alt