2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Gamova ---> Eczacıbaşı diyorlar.

Mirka gibi Gamova da manşet almaz diyeceğim ama Neslihan ile ikisi anlaşamaz, ikisi de yüksek egolu. Zaten 2 sene önceki maçlardan dolayı birbirlerinden pek hazettiklerini sanmıyorum.

Nedir ya eczacı.nelerine yetmiyo 2. 3.luk .nesli gelseydi keşke.yani gamovayi alsalar yine busraya manşet aldirirlar herhalde.eczacı da del core yevg. Dan kalan var mi TUGAY?

Ze Roberto kalıyormuş Fenerbahçe'de. Sokolova'nın ardından bi soru işareti daha.

fcnblog FCN Blog

Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı dünyanın en iyi smaçörü olan Calderon Diaz ile anlaşmak üzere.

FCN yine sağdan soldan duyduklarını topluyor.

Ona bakarsanız kimseye güvenemeyiz.Zaten adamlar duyumcu duyduklarını paylaşıyorlar.

Daha voleybolda bir tane kendi haberlerini vermediler hep voleybolmagazin-voleybolunsesi topluyorlar. Bunlar da güvenilir kaynak olduğu için bilmiş gibi görünüyorlar işte.

Nerden topladıklarını ben bilmem.Ben orda gördüysem onlar bildi derim.Ona göre güvenirim.

Bunlar duyumcu zaten güven olmaz ancak heyecan yaratır. :)

Nerden topladıklarını ben bilmem.Ben orda gördüysem onlar bildi derim.Ona göre güvenirim.

Gioli haberini 3 ay önce, Calderon haberini 1 ay önce, Tezic haberini 2 hafta önce, Lo Bianco-Gioli haberini 1 hafta önce Voleybolmagazin verdi. Birşey bildikleri yok voleybolda, bunları toplayıp kendi haberi gibi veriyorlar.

Geri
Üst Alt