2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Eda, Nihan ve İpek Fenerbahçe'de kalmış. Songül, Seda ve Ergül iyi olur onlardan.

Insan biraz hizli hareket eder yahu, bunlar ne yapiyor merak ediyorum.

Yerli oyuncu kalmadi neredeyse anladigim kadariyla.

HikmetAlbayrak

Amator bir bransta fenere Taurisiden sonra ikinci gol kapıda

abdürrahim albayrağın oğlu twitterdan yazdı biraz önce bakalım

Neslihan'ın açıklanmasını bekliyorum ben.

resmi siteye abone olduk bugun ama hala tık yok..

He ya . Eda olmadığına göre ben Seda hamlesi bekliyorum . Neslihan da olabilir . Yav sözleşmeyi halledebiliriz . Ne saçma yahu onlar da bizden farksız . Gelsene ulan Neslihan .

gökmen özdemir 24 saat icinde veleybolda bomba patlıcak demişti öglen bakacaz bakalım.

24 saatmi kaldı ya acıklanmadı bir türlü..

Hayır 24 saat dolmadı mı . Yarın da olmazsa birşey Gökmen Özdemir bey'e twit atcam :) Bu arada ne komik . Gökmen Özdemir'i Gökmen Özdenak sanıyordum . İsim karışıklığı olmuş kafamda :D

Gülden'in sözleşmesi devam ediyo mu eczacıbaşıyla ? Liberoyu da değiştirmek lazım gidip de songülü falan almayız umarım.Ne güzel Gizem bizdeydi bırakmıcaktık onu zamanında.

gizem bizden gitti resmen şahlandı..eczacı liberosu ameliyat oldu bilmiyorum nasıl döner..

Gülden'in sözleşmesi devam ediyo mu eczacıbaşıyla ? Liberoyu da değiştirmek lazım gidip de songülü falan almayız umarım.Ne güzel Gizem bizdeydi bırakmıcaktık onu zamanında.

songülü final maclarında izledimde tam bomba bir kız. funda onda daha iyi yeterlimi tartısılır.. gizem olsa daha iyi sanki.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Voleybolda beklenen bomba patlamadı! Gioli, lobianco ve calderon tamam.. Ama yerli transferinde hedef isim olmadı..

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Neslihan'ın istendiğinde olmama ihtimali yok.. O isim Neslihan değildi.. Bu sene Neslihan'ın olması imkansız..

Geri
Üst Alt