2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Voleybolda beklenen bomba patlamadı! Gioli, lobianco ve calderon tamam.. Ama yerli transferinde hedef isim olmadı..

3+1 olsa su transferler süper. federasyonu baskı altına almak lazım. neslihanın yerine solak sedayı alalım bari.

Yerli dediği..Neslihan sanırım, İyide sanki yabancılar sıradan oyuncu bence onlarda bomba, Gökmen geriden geliyor..Çoğunu zaten biz biliyoruz:)

neslihan açıklamayı yaptı mutluyum 1 sene sözleşmem daha var demiş..bu olayda kapandı böylece..biz yerli transferinde kimi alacaz iş çıkmaza girdi..

solak bir seda vardı smacör. onu alalım 2- sene önce bizde oynuyordu zaten. solak olmasıda bir avantaj. bide celderon gelir. yemede yanında yat:)

Yerli transferi yapmamız lazım kimse kalmadı nilüferden poleni falan alalım bari bizdeki denizden özlemden iyidir :) solak seda dediğin kim soyadı ne?

Yerli transferi yapmamız lazım kimse kalmadı nilüferden poleni falan alalım bari bizdeki denizden özlemden iyidir :) solak seda dediğin kim soyadı ne?

bize kiralık gelmişti. soyadını unuttum ama eczacıbasından kiralık gelmişti..

seda tokatlıoğlu fb ile yeniden anlaşmış...deniz,funda,özlemlerle yola dewam..

Senin dediğin Seray Barış.

abi seray altay olmasın ben öyle biliyorum..

dogru seray. bence onu alalım. oyuncu kalmadı artık. deniz hakyemezi valla kendim gidip protesto etcem. zaten yakınımda veleybol salonuda.

Seray'ı diyomuşun ben de bakıyorum bulamadım öyle birini :D o vakıfbankta ve bildiğim kadarıyla sözleşme uzattı ya da devam ediyo.

Seray'ı diyomuşun ben de bakıyorum bulamadım öyle birini :D o vakıfbankta ve bildiğim kadarıyla sözleşme uzattı ya da devam ediyo.

artık kacırcaz başka yolumu var. yedektir orda o neslihan var mirka var. gelsin bizde paşa paşa oynasın.. kiralarız gene..

artık kacırcaz başka yolumu var. yedektir orda o neslihan var mirka var. gelsin bizde paşa paşa oynasın.. kiralarız gene..

Bütün branşlara yetişmekten gitmiş kafan neslihan mirka eczacıbaşında :D Bu arada deniz kalırsa cidden gidip protesto edelim bana da yakın sayılır :)

Bütün branşlara yetişmekten gitmiş kafan neslihan mirka eczacıbaşında :D Bu arada deniz kalırsa cidden gidip protesto edelim bana da yakın sayılır :)

seray eczacıbasında degilmi:) ben onun icin öyle dedim. vakıfbaktamı seray.

Geri
Üst Alt