2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Seray'ın sözleşemesi devam ediyor Vakıfbank ile.

Ben de öyle biliyorum diye demiştim böyle bir kural çıkmışken bütün yerlilerin değeri arttı ama işte yedekte oturmaya alışmışlar oturdukları yerden para ne güzel :)

Katılıyorum yedek oturup para kazanmak hepsinin işine geliyor bunlar mı gelişecek yabancı sayısı artınca?

Eğer Neslihan seneye de gelmezse bayan voleybol takımımızı bir daha izlemem.

Eğer Neslihan seneye de gelmezse bayan voleybol takımımızı bir daha izlemem.

bak ya gene agustus gibi baglandı:) bende istiyorum neslihanın gelmesini. onu o forma altında görmek cok isterim. kocasıda bizde calısıyo. seneye bişeyler yapsın artık..

bak ya gene agustus gibi baglandı:) bende istiyorum neslihanın gelmesini. onu o forma altında görmek cok isterim. kocasıda bizde calısıyo. seneye bişeyler yapsın artık..

Gelmesi lazım artık :) o yaptığı açıklamalar da biraz aşırı olmuş bence ne var sanki eczacıbaşı mükemmel bir kulüp

Daha transfer olmadı mı burda :D

gökcen kalsın bence fundada kalabilir. tabi daha iyi libero varsa onuda alalım. yabancılar gioli la bilanco claderon olur.

Daha iyi bi libero bulabiliriz fundayı ne zaman izlesem top yere düşüyo kız kendini yerden yere atıyo boş yere :D genç isimler de kalır heralde ezgi gamze falan nilüfer ve illerden yerli alabiliriz.

Fenerbahçe Songül'ü bırakmış, libero olarak o düşünülebilir.

songülü alacağımıza funda kalsın bir fark yok bence hatta funda daha iyidir.

Sanmıyorum . Songül iyidir . Songül'ü liberoya alabiliriz . Calderon ve Lo Bianco 2 yabancımız olacak . Ayşe ile alınırsa Ergül orta oyuncularımız olur . Yalnız 2 türk smaçör gerekecek . Neriman şart oldu . Duygu Bal 'ı da getirelim yurt dışındaymış herhalde . Yine söylüyorum Djerisilo da evlensin İbrahim'le türk olsun . İvana Akşeker :D Deniz gitsin.Davul gibi kadın . Kardeşi Burcu Hakyemez'e razıyım ben o derece . Voleybolcu değil ama en azından sarışın :D

Sanmıyorum . Songül iyidir . Songül'ü liberoya alabiliriz . Calderon ve Lo Bianco 2 yabancımız olacak . Ayşe ile alınırsa Ergül orta oyuncularımız olur . Yalnız 2 türk smaçör gerekecek . Neriman şart oldu . Duygu Bal 'ı da getirelim yurt dışındaymış herhalde . Yine söylüyorum Djerisilo da evlensin İbrahim'le türk olsun . İvana Akşeker :D Deniz gitsin.Davul gibi kadın . Kardeşi Burcu Hakyemez'e razıyım ben o derece . Voleybolcu değil ama en azından sarışın :D

denizle ne zaman 2 yıllık uzatmıştık biz umarım 1 yıl daha sözleşmemiz yoktur varsa da kovalım :) ben de gökçen ismine alışmışım ayşe diyince kim bu diyorum gökçen diyin şu kıza :p

denizle ne zaman 2 yıllık uzatmıştık biz umarım 1 yıl daha sözleşmemiz yoktur varsa da kovalım :) ben de gökçen ismine alışmışım ayşe diyince kim bu diyorum gökçen diyin şu kıza :p

Hiç bilmiyorum ki . Ama kim alır Deniz'i . Polen i alsak bari çapraza falan . Eğer etkili birini alamazsak sanırım çapraz olarak Calderon oynayacak . Ne vardı Esra uzattı takımıyla . Süper olacaktı ne güzel . Hakkaten hgangi türke manşet aldıracaz biz :D

Geri
Üst Alt