2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Bu sene voleyboldan çok umutluydum ama karşıyakayı izleyeceğiz yine:(

Ulaş Kıyak ile Belediye'nin Yolları Ayrıldı

Başarılı pasör Ulaş Kıyak ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolları ayrıldı. Galatasaray'ın Ulaş Kıyak'ın peşinde olduğu öğrenildi...

Üç sezondur formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan 1981 doğumlu başarılı pasör Ulaş Kıyak'a Galatasaray'ın talip olduğu ve transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Daha önce Marmara Koleji, Galatasaray, Halkbank, İsviçre'den bir takım ve son üç sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Ulaş Kıyak'ın büyük ihtimalle Galatasaray ile anlaşacağı öğrenildi.

Ulaş Kıyak ile Belediye'nin Yolları Ayrıldı

Başarılı pasör Ulaş Kıyak ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolları ayrıldı. Galatasaray'ın Ulaş Kıyak'ın peşinde olduğu öğrenildi...

Üç sezondur formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan 1981 doğumlu başarılı pasör Ulaş Kıyak'a Galatasaray'ın talip olduğu ve transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Daha önce Marmara Koleji, Galatasaray, Halkbank, İsviçre'den bir takım ve son üç sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Ulaş Kıyak'ın büyük ihtimalle Galatasaray ile anlaşacağı öğrenildi.

2-3 gün öncenin haberi 2-3 sayfa geride lütfen bakmadan koyamayalım :)

Baris Goktas

karsıyakada 2+1 de bi halt yapamaz. vakıfbank ve eczacıbaşı götürür önümüzdeki seneyi.

Benim derdim alınabilcek yerli oyuncuların kaptırılması zaten kaliteli olanları kulüpleri bırakmıyor.

Seneye Eczacıbaşı bir sakatlık falan olmazsa ezip geçecek.

seneye türk oyuncuların önemi arttı..bence fb seneye yine şampiyonluğun en büyük adayı..seda-eda-naz-duygu bal-ipek-nihan-seda uslu-merve-didem ege , şu anki türk oyuncuları...koreli yeon kim ve sokolova yabancıları bir yabancı hakları daha var..şu kadroyla ancak fb yi vakıfbank zorlar yine seneye benim fikrim bu..( vakıfbankın türk oyuncularıda yazmaya gerek yok fb kadar kaliteli ve eşit)

seneye türk oyuncuların önemi arttı..bence fb seneye yine şampiyonluğun en büyük adayı..seda-eda-naz-duygu bal-ipek-nihan-seda uslu-merve-didem ege , şu anki türk oyuncuları...koreli yeon kim ve sokolova yabancıları bir yabancı hakları daha var..şu kadroyla ancak fb yi vakıfbank zorlar yine seneye benim fikrim bu..( vakıfbankın türk oyuncularıda yazmaya gerek yok fb kadar kaliteli ve eşit)

seda-eda-naz-duygu bal-ipek-nihan-seda uslu-merve-didem ege
hepsi vasat oyuncular, belki biraz Eda fark yaratır. Eczacıbaşı'nda ise Neslihan ve Gülden gibi 2 tane dünya çapında yerli var, zaten açık ara en iyi 2 Türk oyuncu da bunlar. Esra-Büşra-Asuman-Elif zaten saydığın oyuncular kadar iyi. Maja Poljak ve Usic, Sokolova ve Kim'den daha kaliteli ve daha faydalı oyuncular. Sokolova bu sene kötüydü, seneye toparlanacak hali de yok, Uzak doğulu oyuncuların Avrupa'da ne kadar başarılı olacağı beli olmaz, ben sanmıyorum.

Sence ligde nasıl bir ilk 6 kurarlar . Elif-NEslihan-Gülden-Büşra-Poljak-Usic-Esra diye düşünüyorum ben . Mirka var . Herhalde bu kadardı kadroları .

Elif yerine Asuman olur gibi, gerisi aynı.

dün Türkiye-belarus maçında ilk 6 da başlayan yeni transferimiz Selime İlyasoğlunu çok beğendim iyi bir smaçör deniz in yerine oynar inşallah; bi de poleni alabilsek işte o zaman çok daha güzel olacak

dün Türkiye-belarus maçında ilk 6 da başlayan yeni transferimiz Selime İlyasoğlunu çok beğendim iyi bir smaçör deniz in yerine oynar inşallah; bi de poleni alabilsek işte o zaman çok daha güzel olacak

Polen imkansızmış, maliyetle falan değil de kurallarla alakası varmış.

Neslihan alınmalı ,başa oynamak istiyorsak

Orkun Darnel

arkadaslar transferlerin hemen hepsi tamam. sadece yeni yonetimimizin onamasini bekliyoruz ki hafta sonunu bulmayacak umarim

Yerli olarak alınan oyuncuları çok merak ediyorum,aklıma kimse gelmiyor.

Geri
Üst Alt